"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    12. Studeni 2014. 19:53

joj marija zaakon si... vec sam se zapiknula za pojedine stvarcice...
    ne znam vise tko me pitao za onu plisanu rozu jaknicu kaj sam rekla da ima u kiku... sad vidim da ce ih bit u lidlu za 50 kuna od ponedjeljka... a ima i lijepih skafandera...jupiiiiii....

Laura 21.08.2014 :-*

Nalah
    12. Studeni 2014. 20:36

Da,ja sam kupila trenirkicu u Lidlu maloj nedavno i rezala konce koji vise pol sata....ne znam kak će biti kad se opere

MarijaŠ
    12. Studeni 2014. 20:43

Ne znam, meni je sve sto sam do sad kupila u Lidlu, sto sebi, sto za bebaca super. Bodice perem normalno, vec su se bar 10ak puta oprali, i nisu se razvukli niti izblijedili. Trenirkice isto za sad ok...

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    12. Studeni 2014. 20:47

Ja sam uzela plišanu,baš me zanima kako će se ponašati,sljedeći tjedan mi stiže nova sušilica,pa počinjem s pranjem

Pilici
    12. Studeni 2014. 20:49

Ja sam pitala za rozu jaknicu sa kapuljacom..super Marija hvala na obavjesti treba ic skicnut do lidla 

zebrica

Neni5
    13. Studeni 2014. 09:03

olalala bit će to pravi pohod na lidl  

I meni su se svjidjele one jaketice i hlačice plišane  a kakav je onaj skafanderić jel debeo, topal, zna li itko?
    Bome će se taj dan kampirat ispred lidla   

• Korčulanka
    13. Studeni 2014. 11:41

Da li netko može  ukratko napisati što sve treba pripremiti za bebu? Kolica, krevetić i komoda su osnove to znam. Ali što još? Koga god pitam svi kažu ma lako ćeš to, ma vidjet ćeš..ali ja bi htjela polako početi spremati sve a nemam pojma što je to sve.. I nije mi jasno kad vidim da netko napiše da je kupio "kozmetiku" kad u svim preporukama čitam da je sve što dijete treba prvih mjeseci eventualno malo maslinova ulja.. 
    Pomoć molim :-)

Alma28

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.