joj marija zaakon si... vec sam se zapiknula za pojedine stvarcice...
ne znam vise tko me pitao za onu plisanu rozu jaknicu kaj sam rekla da ima u kiku... sad vidim da ce ih bit u lidlu za 50 kuna od ponedjeljka... a ima i lijepih skafandera...jupiiiiii....
Laura 21.08.2014 :-*
Da,ja sam kupila trenirkicu u Lidlu maloj nedavno i rezala konce koji vise pol sata....ne znam kak će biti kad se opere
Ne znam, meni je sve sto sam do sad kupila u Lidlu, sto sebi, sto za bebaca super. Bodice perem normalno, vec su se bar 10ak puta oprali, i nisu se razvukli niti izblijedili. Trenirkice isto za sad ok...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam uzela plišanu,baš me zanima kako će se ponašati,sljedeći tjedan mi stiže nova sušilica,pa počinjem s pranjem
Ja sam pitala za rozu jaknicu sa kapuljacom..super Marija hvala na obavjesti treba ic skicnut do lidla
zebrica
olalala bit će to pravi pohod na lidl
I meni su se svjidjele one jaketice i hlačice plišane a kakav je onaj skafanderić jel debeo, topal, zna li itko?
Bome će se taj dan kampirat ispred lidla
Da li netko može ukratko napisati što sve treba pripremiti za bebu? Kolica, krevetić i komoda su osnove to znam. Ali što još? Koga god pitam svi kažu ma lako ćeš to, ma vidjet ćeš..ali ja bi htjela polako početi spremati sve a nemam pojma što je to sve.. I nije mi jasno kad vidim da netko napiše da je kupio "kozmetiku" kad u svim preporukama čitam da je sve što dijete treba prvih mjeseci eventualno malo maslinova ulja..
Pomoć molim :-)
Alma28
Sortiraj odgovore
Najstariji