e ha... zaboravih vam još neki dan napisati cijene što sam u BIH kod njih u apoteci saznala... dakle... nisu neke drastične uštede, ali opet na nekim se stvarima može uštediti:
Pavloviceva krema 5.97 KM -->23.88 kn
Bademovo ulje 50ml 2,55 KM -->10.2 kn
Ulje cajevca 4.91 KM -->19.64kn
Aderma sampon pr. tjemenice 24.61 KM -->98.44kn
Vata 100g 2.02 KM --->8.08kn
Nosi set aspirator za nos 30.20KM -->120.80kn
Gaza 1/4 m 0.84 -->3.63 kn
plus na placu su im paketi teri od 10 komada 60 kn, onih sa sličicama/aplikacijama 80 kn, a švedske pelene su 8 kn...imaju bijele i u boji :)
eto...pa ak je kojoj blizu :)
Ako koga zanima, Lidl katalog od idućeg tjedna... Ponovno ima odjeće za dječicu, doduše od veličine 62 ako sam dobro vidjela : https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-17-11
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala Marija :) budem baš navratila u ponedjeljak...ak šta ostane dok ja dođem :)
joj marija zaakon si... vec sam se zapiknula za pojedine stvarcice...
ne znam vise tko me pitao za onu plisanu rozu jaknicu kaj sam rekla da ima u kiku... sad vidim da ce ih bit u lidlu za 50 kuna od ponedjeljka... a ima i lijepih skafandera...jupiiiiii....
Laura 21.08.2014 :-*
Da,ja sam kupila trenirkicu u Lidlu maloj nedavno i rezala konce koji vise pol sata....ne znam kak će biti kad se opere
Ne znam, meni je sve sto sam do sad kupila u Lidlu, sto sebi, sto za bebaca super. Bodice perem normalno, vec su se bar 10ak puta oprali, i nisu se razvukli niti izblijedili. Trenirkice isto za sad ok...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam uzela plišanu,baš me zanima kako će se ponašati,sljedeći tjedan mi stiže nova sušilica,pa počinjem s pranjem
Ja sam uzela plišanu,baš me zanima kako će se ponašati,sljedeći tjedan mi stiže nova sušilica,pa počinjem s pranjem
Također imam plišane trenirkice, i super su mi. Susila ih u sušilici i ostale su iste... Nadam se da ce i tvoje...
Da, da, treba pohoditi Lidl, bit ce super stvari.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam pitala za rozu jaknicu sa kapuljacom..super Marija hvala na obavjesti treba ic skicnut do lidla
Ja sam pitala za rozu jaknicu sa kapuljacom..super Marija hvala na obavjesti treba ic skicnut do lidla
ee da...to si bila ti... kad ces ici..mozda se sretnemo??
Laura 21.08.2014 :-*
zebrica
olalala bit će to pravi pohod na lidl
I meni su se svjidjele one jaketice i hlačice plišane a kakav je onaj skafanderić jel debeo, topal, zna li itko?
Bome će se taj dan kampirat ispred lidla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji