"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    06. Studeni 2014. 20:15

a mislim da oko 15%, nisam ti ziher 
    Uzela sam kupku za bebu, kremicu za lice i šampon

Jojo5
    06. Studeni 2014. 20:51

Nisam uzimala još nikakve kupke, imam bademovo ulje i pavlovićevu kremu za guzu a i šampon ću uzeti kasnije. A sad kada kažeš da su na sniženju mogla bih se zaletiti sutra :D joj grozna sam

MalaMuca
    06. Studeni 2014. 21:05

nebi ni ja uzela da nisu bili na popustu xD (kao) :D 
    di si kupila bademovo ulje? u ljekarni?

Jojo5
    06. Studeni 2014. 21:17

u ljekarni uvijek uzimam bademovo jer ga koristim već godinama za svoju kožu koja je užasno suha i to mi jedino izvuće kožu lica zimi. Tamo sam odmah uzela kremu za guzu, komprese, gaze i octanisept. Za bradavice sam uzela melem, malo čudno zvuči ali to mi je zakon za sve a još sam i dobila mustelinu kremu. Ostalo ću u hodu rješavati...

beag
    07. Studeni 2014. 10:28

u dm-u su mustelini proizvodi snizeni 20 % do kraja 11.mj.

a ja sam  slucajno naletila u farmaciu u city centru, bila je zuta srijeda i sva mustela snizena 40% kupila sam sampon i kupku 2u1 i kremu za lice za 100kn. tako da pratite ubuduce zutu srijedu, mozda se akcija ponovi :)

Sara9
    07. Studeni 2014. 11:19

U C&A u svim trgovinama su u subotu i nedilju (8 i 9) dani mode- 25% popusta na cili asortiman, pa eto da znate ako ko triba još robice kupit :)

Nalah
    07. Studeni 2014. 12:46

Imaju jako lijepu robicu,pogotovo u Areni,preporučam...i dosta toga je od bio pamuka

Sara9
    07. Studeni 2014. 13:14

Da! A i cjene su im pristojne, a meni je općenito odjeća iz C&A baš kvalitetna :)

Sara9
    07. Studeni 2014. 14:18

btw, jel koja od vas mamica kupovala posteljinu za krevetić ili ručnike za bebu u ikee?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.