a mislim da oko 15%, nisam ti ziher
Uzela sam kupku za bebu, kremicu za lice i šampon
Nisam uzimala još nikakve kupke, imam bademovo ulje i pavlovićevu kremu za guzu a i šampon ću uzeti kasnije. A sad kada kažeš da su na sniženju mogla bih se zaletiti sutra :D joj grozna sam
nebi ni ja uzela da nisu bili na popustu xD (kao) :D
di si kupila bademovo ulje? u ljekarni?
u ljekarni uvijek uzimam bademovo jer ga koristim već godinama za svoju kožu koja je užasno suha i to mi jedino izvuće kožu lica zimi. Tamo sam odmah uzela kremu za guzu, komprese, gaze i octanisept. Za bradavice sam uzela melem, malo čudno zvuči ali to mi je zakon za sve a još sam i dobila mustelinu kremu. Ostalo ću u hodu rješavati...
u dm-u su mustelini proizvodi snizeni 20 % do kraja 11.mj.
a ja sam slucajno naletila u farmaciu u city centru, bila je zuta srijeda i sva mustela snizena 40% kupila sam sampon i kupku 2u1 i kremu za lice za 100kn. tako da pratite ubuduce zutu srijedu, mozda se akcija ponovi :)
U C&A u svim trgovinama su u subotu i nedilju (8 i 9) dani mode- 25% popusta na cili asortiman, pa eto da znate ako ko triba još robice kupit :)
Imaju jako lijepu robicu,pogotovo u Areni,preporučam...i dosta toga je od bio pamuka
Da! A i cjene su im pristojne, a meni je općenito odjeća iz C&A baš kvalitetna :)
btw, jel koja od vas mamica kupovala posteljinu za krevetić ili ručnike za bebu u ikee?
Sortiraj odgovore
Najstariji