"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    07. Studeni 2014. 16:04

mi smo sve u lesnini kupili. baš imaju slatkih stvari a nisu cijene jako visoke... standard neki

Nalah
    07. Studeni 2014. 16:47

Ja sam kupila u Ikei,sutra ujutro idem opet pa ću uzeti još,oni kompletići su mi preskupi i previše mi je tog istog uzorka na svim komadima posteljine i ogradicama.Ogradice i plahte sam sve uzela jednobojne

Nalah
    07. Studeni 2014. 17:14

Slažem se...Sve u istom uzorku mi je totalno psihodelično...jesam,sve je ok

Sara9
    07. Studeni 2014. 17:27

Super, sad još samo moram doć do Zagreba ili nagovorit brata i sestru što su gori na studiju da se proozaju do ikee :D

• ettaa
    07. Studeni 2014. 18:34

napokon sam opremila sve za bebača  A na dobrom sam putu da zavrsim sa opremanjem svoje torbe za rodiliste 
    Tila sam pitat, znate li koja je krema za njegu bradavica najbolja? znam da ima mustelina, biobaza krema za njegu bradavica takoder ( koristim njihovu kremu protiv strija i hvala Bogu jos nema ni jedne (34+4 tt)  ) i znam da ima neka iz ljekarne (nesto na M se zove)... toliko je tih kremica, maramica, ulja i slicnih stvari da sam pomalo pogubljena jer neznam vise sta da kupim. cesto sam se uvjerila da cijena ne garantira kvalitetu tako da molim ako neka od vas zna koja je najbolja da me malo savjetuje

Nalah
    07. Studeni 2014. 18:35

Medela purelan?Nju sam ja kupila

renata6
    07. Studeni 2014. 18:36

Koliko se ja sjećam a bila mi je najbolja, mislim da se zove Purelan, tako nekako, mala žuta tubica, nemaš je kaj vidjeti, ali odlična je od podoja do podoja već bude bolje, mislim pomogne.

ninika11
    07. Studeni 2014. 18:36

Ja razmisljam da polako spremim torbu. Sto vi mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.