"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    16. Listopad 2014. 21:13

Ja imam već hrpetinu toga, a stalno mislim da nemam dosta :( 
    na kraju budem zaglavila sa svom tom silnom odjećom, al nemrem si pomoći

Dea23
    16. Listopad 2014. 21:28

A ko si može pomoći?!  I onda kad mi još nađu pametovati da previše kupujem da ne treba ovo ne treba ono, ko da su zaboravile kak su one bile kad su trebale postati mame, pogotovoo prvi put. Pa kupila bi cijeli baby centar! 

MalaMuca
    17. Listopad 2014. 09:15

Ma da, to mi je najbolje, niš nam ne treba, djeca ne budu htjela biti u tome, bezveze je ovo, ono. Kaj ih briga uopće, svoj novac trošim, a  ne njihov. 
    Uostalom, to kaj njihova djeca nisu htjela bit u nečemu zakaj nebi moja htjela biti?

cloudy
    17. Listopad 2014. 09:16

Dea.... i meni je termin u 1. mjesecu i isto su mi rekli za kolica i izlazak... a bome i za robicu... ne treba ti tolko toga, bla bla bla.... ja isto samo sebe slušam... što ne bude nosila ona nosit će druga beba za koju godinu....a to što se izlazaka tiče, ja neki dan spomenula kak ću izlazit van na terasu bar par minuta ako ne bude baš jaki minus i neka 2 tjedna nakon što se rodi... dobro da batine nisam pokupila kad su to čuli....

Mum of four
    17. Listopad 2014. 09:39

Babske priče,normalno da ćemo izać sa bebom u šetnju,naravno neću ić ako puše jako ili kiša,al za vrijeme sunčanog dana s bebom obavezno van,ljepo je utoplit i đir napravit,bolje nego u stanu cijelu zimu

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.