Da,istina. Pa onako, toplo je u stanu, a vjerujem da se neće štediti kad dođe princeza. Kratke sam misla tamo za negdje 3.mj. Možda bi joj bilo dosta kratki bodi i gore dugi rukav. A dobro budem se ufurala i skužila što joj treba, neću valjda biti toliko bedasta
Hahhaa tako ja non stop joj sta jos moram kupiti da li da isto uzmem kratki rukav pa dugu majicu tj ono odjelce ni sama ne znam vise.
Da,istina. Pa onako, toplo je u stanu, a vjerujem da se neće štediti kad dođe princeza. Kratke sam misla tamo za negdje 3.mj. Možda bi joj bilo dosta kratki bodi i gore dugi rukav. A dobro budem se ufurala i skužila što joj treba, neću valjda biti toliko bedasta
Ma neces. Meni je to bilo isto na pocetku dosta tesko dok nisam se uhodala. Stalno sam mislila da mu nije hladno, onda ga pokrijem, al ubiti oni su nervozniji ako im ne pase, vrucinu teze podnose nego hladnocu. Ja svom popipam nosic I ako je hladan onda ga pokrijem jos, al u tim prvim danima oni se jos privikavaju na vanjsku temperaturu jer su ipak u maminom trbuhu u toplom na 37º proveli dosta vremena. Vidit ces kako ces skuzit za svako negodovanje sto bebi treba I neces fulat. Cari majcinstva :)))

14.06.2014. L ♥
Ja imam već hrpetinu toga, a stalno mislim da nemam dosta :(
na kraju budem zaglavila sa svom tom silnom odjećom, al nemrem si pomoći
A ko si može pomoći?! I onda kad mi još nađu pametovati da previše kupujem da ne treba ovo ne treba ono, ko da su zaboravile kak su one bile kad su trebale postati mame, pogotovoo prvi put. Pa kupila bi cijeli baby centar!
Da nemoj previse. Pa nek oni vrte masinu ili ribaju na ruke 5 bodija mislim stvarno. Tako i meni i mu i svi nemoj previse. Ja sam si samo radi sebe popis napravila da vidim sta mi fali ali zbog cestog presvlacenja tfeba imati svega. E pogledajte si na netu fisher price cradle swing kalo su prekrasne lezaljke tj ljuljacke za bebace samo su i dosta skupe mislim :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji