bav, dobro došla :D Sve mi slušamo bapske priče i propovijedi, razno razne savijete :D Samo ti mogu reći, kroz jedno uho nutra, kroz drugo van i piči po svojemu :D Ti znaš najbolje za sebe i svoju bebu.
Do ro dosla bav, ma joj klasika valjda svuda nemoj jos kupovati nemoj imas vremena nemoj ovo nemoj nista, nakbolje cekati da se rodi, donjet ga u gazi pa onda ic kupovat stvari, gluposti. Ja sam krenula skupljati robicu negdje oko 20 tjedna, svaki mjesec kupimo nesto, pricskaj si snizenja u 12 mjesecu za neke stvari. Ali si polako mozes skupljati. Tj koliko ces moci, ti izaberes pa posaljes muza :)) meni evo 24 tjedna u nedjelju. CLOUDY mi smo si blizu :)
To sam baš i ja rekla. Najbolje da je zamotam u krpu, da doma spava na podu, a van je vozim u tačkama U krajnjoj liniji, lakše mi je, financijski, svaki mjesec kupiti nešto, nego u jedan mjesec sve.
Dea...upravo tako..
tea...da,da...blizu smo...kad ti je točan termin?ja danas ušla u 27 tjedanm..termin za točno 3 mj..17.1.
Ja sam 15.1!!! A svima govorim, cure idu ranije, tu je ona za Božić!
U kojoj bolnici ćeš roditi?
U sisku :) to mi je tu najbliže...a i relativno je novo,pred par godina obnovljeno :) meni je 15.1. Pokazalo na zadnjem uzvu al je 17. Po kalendaru...vidjet ćemo šta će na kraju biti
Meni 11.2. Kod mene je deckic, a u srijedu je kontrola pa cemo cuti novije informacije :)) a ovo za kupovanje isto tako tko se moze suzdrzati da ne kupi nista prije :)) bar ja ne mogu. Ko neki ludak stalno mislim da ce nesto faliti
Gdje mogu kupiti švedske pelene i jesu li i one u prodaji po veličinama?
NALAH imaš i gotove švedske pelene sa umetkom na čičak pa tad ne trebaš stavljati tetra itd, po 40 kuna su. Inače obične pamučne sam ja vidjela u baby centru. a vjerojatno ih imaju i drugi dućani sa dječjom opremom. ali ove su odlične i praktične.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji