Hvala Dada i Luki. Kupila sam si čarapice i kapice, nisam štraplice ne znam jel mi to treba? I da, dobila sam kao trenirkicu u kojoj bi izašla iz bolnice, ali ta trenirkica nema stopala. Jel može u tome ili mora imati nešto sa stopalima?
Kazu da uvijek bebe moraju imati carapice cak i kad nose ona odjelca jednodjelna, pa eto :)) ja sam isto pripremila 8 bodija 56 i 2 broj 50 ako bude bas mali, one sa stopalima trenirkice i bez stopala 4 komada, ima isto trenirku i hlacice ako ide negdje. Majice, sad jos odjelca par komada i broj 56 je gotov. Ima nesto i od 62 sad ga popunjavam :)) e da cure jel moze beba nositi ono jednodjelno odjelce koje je bez rukava pa ispod bodi sa dugim rukavima ili mu na bodi jos tfeba majica?
Dea, mislim da ti štramplice ispod trenirke ne trebaju, ali definitivno bih ja stavila tanke pamučne čarapice i onda gore termo čarapice - bitno je da je nogicama toplo bez obzira dal odjelce ima stopala ili ne
tea024, ova kombinacija bodi pa odijelce bez rukava mi se čini ok za ovaj period i ovakve temp, ako bude hladnije ja bih stavila još gore nešto - ne znam koliko su ti praktične majice - ja ih baš ne volim - teško se navlače i povlače se prema gore. Mi smo po zimi stavljali bodi dugih rukava i jednodijelno odijelce sa rukavima i stopalima.
ovisi kakva ti je temperatura u kući,ja ću na takve tutice stavljat i majce jer mi se nekako čini da je sam bodić pretanak...lako se poslje skine ako vidiš da mu je vruće
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Dea bolje si kupi i koje stramplice, kad trebaš rodit?
To s odjelcem sam se i ja dvoumila za izlazak iz bolnice pa sam ipak stavila da bude na bodic jos kao i neka vestica lagana i zamotat ju u dekicu i da joj bude toplo
U prvom mjesecu je termin. A jel mi treba koji body s kratkim rukavima? Kad je i ovo vrijeme varljivo. Možda uopće neće biti jaka zima, ni duga, pa ne znam ni sama da pripremim tanje, deblje, duže, kraće
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji