Ja ne planiram više djece,tak da sve što preraste šibam na Krpice i od tih para investiramo u novo
Kakve ste kadice uzele?
Kakve ste kadice uzele?
ja sam prvo koristila onu koju imam u komodi,ali nju je jako brzo prerasla. trenutno imamo najobicniju kadicu za 60 kuna. kako stvari stoje uskoro cemo opet trebat vecu..
Laura 21.08.2014 :-*
Kakve ste kadice uzele?
Mi smo svoju dobili od kumova. Velika i široka, unutra ima onaj anatomski uložak, ali fiksni. Možda bi bilo bolje da se da izvaditi, ali poklonjenom konju se ne gleda u zube. I dobili smo i postolje koje ide uz nju, sklopivo. Ja sam zadovoljna jer će mi dugo poslužiti.
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/oprema-bebe-ostalo/ok-baby-onda-kadica-kupanje-slika-16618571.jpg
Ako si kupuješ sama, gledaj si da ti stane u veliku kadu pa će ti tako tranzicija kupanja iz kadice u velikoj kadi možda lakše proći jer se beba navikne i nije tak jako uplašena. Razmisli i o tome gdje/kako ćete kupati bebu, ovisno o prostoru koji imate doma (neki kupaju u kupaoni,neki u sobi...) i gdje će ti biti sve stvari koje ti trebaju: ručnik, pelena, maramice,kremica....
Navodno sad ima i onih ormarića koji imaju kadicu i prematalicu, ali sa mogućnosti izdvajanja/vađenja kadice. Ja to nisam vidjela, ali mi se to čini kao puno bolja opcija od onih gdje je kadici fiksirana u taj ormarić.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji