ja planiram uzet onu komodicu s ladicama kojoj je na kraju kadica i gore podloga za presvlačenje, e sad me zanima zašto na tim kadicama na sred kadice ima ona izbočina i nikako mi nije jasno kako bi se beba trebala stavit unutra, jasno mi je dok sjedi ali mislim da uopće ne može leći u to,,
ja planiram uzet onu komodicu s ladicama kojoj je na kraju kadica i gore podloga za presvlačenje, e sad me zanima zašto na tim kadicama na sred kadice ima ona izbočina i nikako mi nije jasno kako bi se beba trebala stavit unutra, jasno mi je dok sjedi ali mislim da uopće ne može leći u to,,
ne moze leci... evo vidi ovo...
https://www.youtube.com/watch?v=37jNOzbbDAE
Laura 21.08.2014 :-*
probat ću naći neku sa ravnim dnom
probat ću naći neku sa ravnim dnom
svakak probaj...mene je isto zivciralo to... sad imamo skroz ravnu i mala mi naprosto uziva u njij. polegnem ju i ona tak rita nogicama i guguce...MA DIVOTA..
Meni su svi rekli da bi trebala biti ravna i bez uloška,jer tako beba praktički sjedi,a ne smije
Meni su svi rekli da bi trebala biti ravna i bez uloška,jer tako beba praktički sjedi,a ne smije
ne sjedi jer ju ti trebas drzat rukom,vec je samo malo oslonjena guzom na to dno.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji