"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bav
    17. Listopad 2014. 15:57

Bok cure! evo još jedne nove... Meni je termin 22.02.. Još doslovno ništa nismo kupili, i meni svi pune glavu da nosi nesreću prije kupovat. Kao ne bi ništa trebalo do 7.mj.trudnoće, Ne znam kakva im je to fora, al dobro.... Uglavnom, mislim da mi je vrijeme da se pokrenem... Za vikend počeli sa sitnim radovima po kući kako bi mogli srediti sobicu za bebu. Ja moram strogo mirovat, tak da ne mogu obilaziti trgovine kao vi... :-( Pa lagano surfam da nađem šta mi treba... Mislim da ćemo sobicu kupiti od Bebe nova, imaju besplatnu dostavu u cijeloj RH, a imaju jepe sobice... Kolica sam gledala malo po netu, i i meni i mužu se sviđaju neka Peg Perego, Al tu u Istri mislim da nemam di kupit, pa će se muž zaletiti do Rijeke.... Ja sam mislila prva 2-3 mjeseca staviti bebicu u krevetić/koljevku koja se spoji za moj krevet, a onda samu u svoju sobicu. A vidit ćemo kako ćemo se snaći! Za robicu nemam nekako volje gledat jer još ne znam spol. Kad god smo bili na pregledu rekli su mi da je pupčana vrpca među nogicama i da se ne vidi, a kako oni nemaju vremena čekat 5 min.da se okrene mi još uvijek ne znamo. U utorak idemo privatno na 4D pa će nam onda valjda reći... :-) To bi bilo to za sada od mene!

renata6
    17. Listopad 2014. 16:06

Bav pozdrav i dobrodošla!
    Držim figice da se bebica ovaj put pokaže!

LuKi5
    17. Listopad 2014. 16:09

Bav dobrodosla! :))) Cestitam na bebici.  Naslusala sam se I ja tih bapskih prica da je nesreca kupit nesto prije rodenja dijeteta pa sam ko za inat preslagivala robicu iz kutije u kutiju jer u bapske price ne vjerujem. Peg perego kolica su skroz ok. Mi smo ih mislili uzeti ali smo se na kraju odlucili za druga. Sretno na 4D, nadam se da cete uspjet napokon saznat spol bebi. :)))

14.06.2014. L ♥

bav
    17. Listopad 2014. 16:47

Hvala Vam cure!   
    A i mi se nadamo, muž najprije navalio na curicu. Kako mi zadnje vrijeme svi govore po trbuhu i licu da je dečkić, sad se već i na tu ideju priviknuo!  da li netko ima iskustva sa ovim: http://www.chicco.co.uk/OurProducts/SchedaProdotto/tabid/1078/art/06079339210000/Default.aspx ? Meni je zapelo za oko, i nikako da zaboravim. A onak, nije baš jeftino... 

renata6
    17. Listopad 2014. 18:07

Bav, iskreno lijepo to izgleda, ne znam koliko košta, ali po meni nema baš pretjerane funkcije, beba će vrlo brzo to prerasti, poslije će ti to stajati i većinom ćeš robu odlagati unutra, ne vidim nigdje od čega je to napravljeno, ne vidi se dal to ima drvene letvice ispod ove navlake, a i onaj dio uz krevet opet moraš podložiti da se bebica ne bubne u glavu, ja bih ti predložila rađe kindač, sa mogućnošću spuštanja ove stranice uz krevet, jer ipak ti je beba u njemu i do godine dana, ne znam lijepo je ali koliko je korisno?

cloudy
    17. Listopad 2014. 18:41

Bav...dobro nam došla...:) i ja se nadam da će ti se bebica ovaj put pokazati :) a što se bapskih priča tiće...ja to ne slušam...iako su i meni govorili da ne nabavljam ništa dok se ne rodit i tako...al nije bilo šanse da me se zaustavi :) evo baš sad perem jednu dekicu i nešto robice :) i ništa mi se ni bebi nije desilo...eto nad u 27.tjednu..tako da...:)

MalaMuca
    17. Listopad 2014. 18:51

bav, dobro došla :D Sve mi slušamo bapske priče i propovijedi, razno razne savijete :D Samo ti mogu reći, kroz jedno uho nutra, kroz drugo van i piči po svojemu :D Ti znaš najbolje za sebe i svoju bebu.

• tea024
    17. Listopad 2014. 19:08

Do ro dosla bav, ma joj klasika valjda svuda nemoj jos kupovati nemoj imas vremena nemoj ovo nemoj nista, nakbolje cekati da se rodi, donjet ga u gazi pa onda ic kupovat stvari, gluposti. Ja sam krenula skupljati robicu negdje oko 20 tjedna, svaki mjesec kupimo nesto, pricskaj si snizenja u 12 mjesecu za neke stvari. Ali si polako mozes skupljati. Tj koliko ces moci, ti izaberes pa posaljes muza :)) meni evo 24 tjedna u nedjelju. CLOUDY mi smo si blizu :)

Dea23
    17. Listopad 2014. 19:47

To sam baš i ja rekla. Najbolje da je zamotam u krpu, da doma spava na podu, a van je vozim u tačkama  U krajnjoj liniji, lakše mi je, financijski, svaki mjesec kupiti nešto, nego u jedan mjesec sve. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.