ajoj paris... ne mogu si to ni zamislit... moja mala neodoljivo uziva u njoj... ne bih nikad rekla da ju bebe ne vole...
Laura 21.08.2014 :-*
e to sam i ja mislila Ali dobro, izgurat ćemo sve - prije par dana je propuzao pa tek sad počinje prava trka i natjeravanje - sad već pelenu stavljamo u stvarno nezamislivim pozama
ooooo... pa super za vas... sad ce tek istrazivat svijet...hihihi
Sto mislite dali je bolje uzet tu lezaljkicu, njihaljku ili baby gym? Ili mozda oboje
Sto mislite dali je bolje uzet tu lezaljkicu, njihaljku ili baby gym? Ili mozda oboje
Mi imamo oboje. Baby gim ne voli bas, inace je vrlo radoznao pa mu je konstantno lezanje dosadno, a njihaljku obozava, igra se s igrackicama koje vise I suskaju I u ruckici koja kad se povuce svira neke razlicite melodije. Sretan je u toj njihaljci I obozava je, tako da smo baby gim svega 3 puta koristili I vrlo brzo mu je dosadio, al opet mislim da to ovisi od bebe do bebe. :)

14.06.2014. L ♥
mi isto imamo oboje,ali baby gym slabo upotrebljavamo jer ga vise nemamo kud postavit koliko toga imamo po kuci. uglavnom,voli oboje,ali mi je ljuljacka za sad prioritet jer ima nosivost do 9 kilograma,a ovo mozemo onda kasnije koristiti...
Mi se s njihaljkom nismo proslavili, a što se baby gym-a tiče to smo dosta koristili sve dok nije počeo sjediti - samo tu mislim da ovisi kakav je baby gym. Naš je imao i na samoj podlozi neka ogledalca, trubice, šuškave krpice i gore na onim prečkama svašta nešto. Naravno s vremenom mu je dosadilo pa smo onda pustili mašti na volju kako se sve može koristiti

Znaci najbolje imati oboje pa sto se bebi bude svidjelo
Znaci najbolje imati oboje pa sto se bebi bude svidjelo
Mi smo baby gym I njihaljku dobili na poklon tako da ne znam koliko sto kosta, ako ti ima tko za posudit ili pokloniti se vise isplati pa da vidis sto ce bebi pasati, jer se stvarno ne isplati kupovati I na kraju da bebi ne pasevkao sto je nama slucaj s tim baby gymom. :)

14.06.2014. L ♥

Curke koliko ste bodija pripremile i odjelca? I koje veličine? Ja imam dve body benkice broj 50, to je stvarno ultra malo pa više od te dvije nisam ni kupila jel bu nosila tri dana jedno osam broj 56 i tako negdje broj 62. Pet odjelca 56 i dva 62. I dve trenirkice 56 iako sumnjam da je djetetu u tome udobno, to je bilo neodoljivo pa se kupilo
. Jel mi to dovoljno za prvu ruku?
Curke koliko ste bodija pripremile i odjelca? I koje veličine? Ja imam dve body benkice broj 50, to je stvarno ultra malo pa više od te dvije nisam ni kupila jel bu nosila tri danajedno osam broj 56 i tako negdje broj 62. Pet odjelca 56 i dva 62. I dve trenirkice 56 iako sumnjam da je djetetu u tome udobno, to je bilo neodoljivo pa se kupilo
Za početak dovoljno. Budeš vidjela kako brzo ti se prlja/pere/suši pa lako još kupiš, a vjerojatno ćeš i dobiti na poklon (ali gosti često kupe veće brojeve da budu sigurni)
Ako ti trenirkice nemaju stopice kupi si još par/dva malih čarapa i obavezno pamučnu kapicu ili dvije.
Curke koliko ste bodija pripremile i odjelca? I koje veličine? Ja imam dve body benkice broj 50, to je stvarno ultra malo pa više od te dvije nisam ni kupila jel bu nosila tri danajedno osam broj 56 i tako negdje broj 62. Pet odjelca 56 i dva 62. I dve trenirkice 56 iako sumnjam da je djetetu u tome udobno, to je bilo neodoljivo pa se kupilo
I vise nego dovoljno. Dok jedno nosi drugo se pere. Moj je brzo prerastao 56 I sa misec ipo dana smo presli na 62, a prije toga smo kombinirali 56 I 62. 50 nismo uopce niti uzimali jer bi mu vjerojatno vec nakon par dana bilo malo. :)

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji