Rekli su u Vinogradskoj da manje više sve bebače treba široko povijati...lajkala na fejsu mini greeny,da se nađe ako će trebati,hvala
Vidiš kak se to razlikuje od rodilišta do rodilišta
..u sk recimo ne treba široko povijati...i ajd ti sad znaj tko je u pravu...ovi šta vele da ili ovi šta vele ne
Evo nama jucer patronazna na tecaju rekla da se tu kod nas siroko povija do prve kontrole pedijatra, odnosno do mjesec dana, ali da ce to brzo ukinut.
Okolica Poreča... Mi tu imamo doslovno jednu trgovinicu za bebe, u kojoj ima jako malo izbora. Tako da sve šta nam treba moramo Pulu, Rijeku ili Kopar. Al budem valjda sve stigla, tj.ja ću raditi popise a muž će kupovat. Ma samo da sredimo sve za sobicu, da sam mirna, pa krećem. Obavezno se javim u utorak poslije 4D...
Koristila sam švedske pelene na čičak za široko povijanje do prvog ultrazvuka kukova (kad je beba imala 6 tj.) i bile su mi jako praktične. 4 komada je bilo sasvim dovoljno.
Sara
Ja sam negdje pročitala,ne sjećam se više gdje,da švedske ne trebaju ako će se koristiti platnene/moderne platnene pelene...tako da ja ne planiram švedske ni nabavljati nego još dokupiti tetre i kupiti tih platnenih
ma ja ću si kupiti gotove da ne moram petljati sa tetrama, ima mi prijateljica i super su praktične.
Ja budem široko povijala jer na kraju nemre odmoći, samo pomoći, nebu bebi to ništ naštetilo...
Ja imam one obične švedske na vezanje, a planiram kupiti i dvije tri na čičak
meni su se duplo bolje pokazale švedske na vezanje nego na čičkom
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji