"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    18. Listopad 2014. 15:22

Rekli su u Vinogradskoj da manje više sve bebače treba široko povijati...lajkala na fejsu mini greeny,da se nađe ako će trebati,hvala

cloudy
    18. Listopad 2014. 16:20

Vidiš kak se to razlikuje od rodilišta do rodilišta
    ..u sk recimo ne treba široko povijati...i ajd ti sad znaj tko je u pravu...ovi šta vele da ili ovi šta vele ne

• inana2
    18. Listopad 2014. 16:37

Evo nama jucer patronazna na tecaju rekla da se tu kod nas siroko povija do prve kontrole pedijatra, odnosno do mjesec dana, ali da ce to brzo ukinut.

bav
    18. Listopad 2014. 16:42

Okolica Poreča... Mi tu imamo doslovno jednu trgovinicu za bebe, u kojoj ima jako malo izbora. Tako da sve šta nam treba moramo Pulu, Rijeku ili Kopar. Al budem valjda sve stigla, tj.ja ću raditi popise a muž će kupovat. Ma samo da sredimo sve za sobicu, da sam mirna, pa krećem.  Obavezno se javim u utorak poslije 4D...

sara85
    18. Listopad 2014. 18:05

Koristila sam švedske pelene na čičak za široko povijanje do prvog ultrazvuka kukova (kad je beba imala 6 tj.) i bile su mi jako praktične. 4 komada je bilo sasvim dovoljno.

Sara

cloudy
    18. Listopad 2014. 18:11

Ja sam negdje pročitala,ne sjećam se više gdje,da švedske ne trebaju ako će se koristiti platnene/moderne platnene pelene...tako da ja ne planiram švedske ni nabavljati nego još dokupiti tetre i kupiti tih platnenih

• tea024
    18. Listopad 2014. 18:29

ma ja ću si kupiti gotove da ne moram petljati sa tetrama, ima mi prijateljica i super su praktične.

MalaMuca
    19. Listopad 2014. 12:02

Ja budem široko povijala jer na kraju nemre odmoći, samo pomoći, nebu bebi to ništ naštetilo...
    Ja imam one obične švedske na vezanje, a planiram kupiti i dvije tri na čičak

Mum of four
    19. Listopad 2014. 12:07

meni su se duplo bolje pokazale švedske na vezanje nego na čičkom

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.