ja isto ne znam ali iskreno pre pre skupo mi je dati 500 kn za posteljinu, pa tamo nema tri metra platna pa 500 kn. mislim da za te pare mogu kupiti puno drugih, korisnijih stvari, već sam pisala ali ja definitivno dajem posteljinu na šivanje, ogradicu ću dobit a jastuk i pokrivač također pogledat u BiH, iako sam vidjela u Jysku pokrivač 150 kn i jastuk 50, naravno bez navlaka i to uopće nije puno..
cure pogledajte mali anđeo na fejsu, oni su nešto povoljniji. a i imaju sve odvojenos e može kupiti pa si razmislite. ja sam isto gledala po dućanima i skupo je to da. kao i sve za bebe. npr ja uopće neću uzimati komodu dječju jer sam našla puno bolju u emmezeti i veću npr a košta po 600 do 700 kuna, čak ih i ikea ima, nabijaju cijene jer se vodi pod dječje, pa ima gore dva medeka i košta 1400 kuna
npr imaju cijeli komplet za 359 kuna pa si pogledajte, a i prodaju sve odvojeno. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.538644842817751.140361.177523595596546&type=3
Ja sam si uzela posteljinu u Mali anđeo, i super sam zadovoljna... Baš kako si rekla tea024, sve si možeš sam izabrati što i kako hoćeš... A cijena mi je bila prihvatljiva... Oprala sam sve i ništa se nije promijenilo. Moje preporuke!
Krešimir 19.08.2014. <3
e ovo je već izbor! Baš ima lijepe posteljine ono sve što sam gledala em mi je skupo em mi se ne sviđa , Mali anđeo butik super ! Hvala!
Sortiraj odgovore
Najstariji