tea... više nema onih klasičnih ... sad su kod nas svi digitalci... bez žive... ako ti je do živinog, kao što je meni, moraš potegnut do bih jer se kod njih može kupit, a kod nas ne :/
ja imam dva živina, kupila u ljekarni jedan prije mjesec dana, drugi ima nešto duže :)
tea… više nema onih klasičnih … sad su kod nas svi digitalci… bez žive… ako ti je do živinog, kao što je meni, moraš potegnut do bih jer se kod njih može kupit, a kod nas ne :/
ja imam dva živina, kupila u ljekarni jedan prije mjesec dana, drugi ima nešto duže :)
Ja sam kupila isto prije dva tjedna. Izgleda ko "klasični" Međutim više ne stavljaju živu unutra nego galij. Jedina je razlika što duže morate tresti, ako ste primjetili. Nije tak poletan ko živa
a što se tiče posteljine, pogledajte si mali anđeo na fejsu dosta su povoljni, a inače ogradica se može kupiti odvojeno od posteljine
ja isto ne znam ali iskreno pre pre skupo mi je dati 500 kn za posteljinu, pa tamo nema tri metra platna pa 500 kn. mislim da za te pare mogu kupiti puno drugih, korisnijih stvari, već sam pisala ali ja definitivno dajem posteljinu na šivanje, ogradicu ću dobit a jastuk i pokrivač također pogledat u BiH, iako sam vidjela u Jysku pokrivač 150 kn i jastuk 50, naravno bez navlaka i to uopće nije puno..
cure pogledajte mali anđeo na fejsu, oni su nešto povoljniji. a i imaju sve odvojenos e može kupiti pa si razmislite. ja sam isto gledala po dućanima i skupo je to da. kao i sve za bebe. npr ja uopće neću uzimati komodu dječju jer sam našla puno bolju u emmezeti i veću npr a košta po 600 do 700 kuna, čak ih i ikea ima, nabijaju cijene jer se vodi pod dječje, pa ima gore dva medeka i košta 1400 kuna
npr imaju cijeli komplet za 359 kuna pa si pogledajte, a i prodaju sve odvojeno. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.538644842817751.140361.177523595596546&type=3
Ja sam si uzela posteljinu u Mali anđeo, i super sam zadovoljna... Baš kako si rekla tea024, sve si možeš sam izabrati što i kako hoćeš... A cijena mi je bila prihvatljiva... Oprala sam sve i ništa se nije promijenilo. Moje preporuke!
da MARIJAŠ , ja sam i komentare gledala da cure dosta hvale, tj mame pardon heheh da je dosta i kvalitetno, ja ću isto od njih samo dok iskombiniram koju ću boju budući da šareno ne volim baš :) i tetra pelene imaju lijepe stvarno. A krajem 11 mjeseca im dolaze novi uzorci posteljine. i brzo se sve rasproda.
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji