"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    08. Listopad 2014. 21:57

...ja sam siroko povijala sa tetrom...pokazala mi patronazna siroko povijanje sa samo jednom tetra pelenom, tak da ja nisam kupovala ove svedske ili nesto drugo.. Pa kaj nema za kupit sad onih pelena za siroko povijanje kaj su ko gacice , vec podfutrane medju nogama?

• tea024
    08. Listopad 2014. 22:07

Luki, ja jos razmisljam gdje cu roditi. Mislila sam sveti duh ili vinogradska.. a cure za ovo siroko povijanje da moze i samo sa tetra pelenama moze kombinacija tetra pa svedske, a ima i gotovih pelena za siroko povijanje.. one su nekih 40 kuna ja mislim i svedske su oko 50 tu negdje su cijene.. moze se svakako. Ima cak filmica od baby bonus emisija na youtubu kako se siroko povija..

• lusilu
    08. Listopad 2014. 22:12

Ja sam uzela u lesnini švedske pelene one već podstavljene  po 40kn su.

Lusilu

MalaMuca
    09. Listopad 2014. 07:35

a kolko onda treba tih pelena koje su već nafutrane s tim nečim?

cloudy
    09. Listopad 2014. 07:48

Hvala cure... iako se nadam da ćemo to izbjeći ... i da.. potpisujem pitanje MaleMuce ;)

cloudy
    09. Listopad 2014. 10:18

znači Sisak govore da ne treba :) hvala ti Dada.. a jel bi možda trebalo/bilo dobro radit kakve vježbice do tog prvog uzv-a pa da se izbjegne široko?

renata6
    09. Listopad 2014. 10:29

Ukoliko se uoči bilo kakvo odstupanje koje još nije sto posto moguće utvrditi, u rodilištu na povratku kući savjetovat će vam široko povijanje. Ako se desi da ga baš morate primjenjivati na bebi zamolite sestru, doktoricu u rodilištu da vam to pokaže. Najbitnije je da je što veći prostor između nogica odnosno da nogice idu u žabicu.
    Cloudy, ako dijete treba široko povijanje, vježbice će ti preporučiti pedijatar ili oni već u bolnici. Nikako ih ne izvoditi na svoju ruku A ako je problem s kukovima, ni široko povijanje ni vježbice mu neće biti od pomoći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.