matea024. To ti je sasvim dovoljno. Mi smo nasem za izlazak uzeli 56. On je bio 50 dug, malo mu je bilo vece ali je brzo jako to prerastao. :) Uvijek smo gledali da nam je lakse obuci ako ima malo lufta nego mislit se ako ce mu biti tijesno I pokusavat ugurat na knap. :)
Luki koliko je tvoja beba stara? i da pitram koliko tetra pelena treba? i onih svedskih za ono široko povijanje

14.06.2014. L ♥
Curke... što se tiče tog širokog povijanja... ja dosad uopće o tom nisam razmišljala... ali planiramo koristiti platnene pelene pa me zanima jel se mogu za široko korisitit samo tetre? ili baš trebaju i te švedske? da ih znam nabaviti ako baš trebaju
kolko sam ja skužila staviš tetra i onda sa švedskom to zavežeš/učvrstiš. Ak sam dobro skužila :P
aaahaaaaa znači možda nije na odmet da si nabavim i jednu tu švedsku-... bar da imam za svaki slučaj ako bude trebalo široko
sad baš gledam malo kak im idu cijene i naletim na ovu stranicu http://minigreeny.com/pelene/platnene-pelene.html?cat=97&price=1%2C100 prema ovim prvima pa jel to nije isto kao oni coveri ili što već za platnene .. odnosno moderne platnene pelene?
sad baš gledam malo kak im idu cijene i naletim na ovu stranicu http://minigreeny.com/pelene/platnene-pelene.html?cat=97&price=1%2C100 prema ovim prvima pa jel to nije isto kao oni coveri ili što već za platnene .. odnosno moderne platnene pelene?
Jel nije cover od manje propusnog materijala?
Uglavnom, ove su pamučne i na sredini već imaju punjenje (pa zapravo izbjegavaš onaj proces: platnena pelena, pa presavinuta tetra u sredini pa tek onda "švedska pusa" koja to sve drži na mjestu). Tako da samo staviš običnu pelenu za bebu, i ovu već gotovu preko toga.
Uglavnom, puno su praktičnije (brže) za presvlačenje od ovih s vezicama, mana im je što se dugo suše (osobito po zimi), otprilike ko skafander...
Ako ti bolje odgovaraju ove s vezicama, imaš čak i neki čičak koji ih drži (snappi ili tako nešto) pa ti je to onda brže od vezanja/odvezivanja ( a meni se čini bolje nego ziherice kak' su naše mame koristile). Ali ne znam gdje ima toga za kupiti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji