"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Listopad 2014. 19:08

Curke... što se tiče tog širokog povijanja... ja dosad uopće o tom nisam razmišljala... ali planiramo koristiti platnene pelene pa me zanima jel se mogu za široko korisitit samo tetre? ili baš trebaju i te švedske? da ih znam nabaviti ako baš trebaju

MalaMuca
    08. Listopad 2014. 19:17

kolko sam ja skužila staviš tetra i onda sa švedskom to zavežeš/učvrstiš. Ak sam dobro skužila :P

cloudy
    08. Listopad 2014. 19:23

aaahaaaaa znači možda nije na odmet da si nabavim i jednu tu švedsku-... bar da imam za svaki slučaj ako bude trebalo široko

cloudy
    08. Listopad 2014. 19:25

sad baš gledam malo kak im idu cijene i naletim na ovu stranicu http://minigreeny.com/pelene/platnene-pelene.html?cat=97&price=1%2C100  prema ovim prvima pa jel to nije isto kao oni coveri ili što već za platnene .. odnosno moderne platnene pelene?

Iskrica1347
    08. Listopad 2014. 21:06

Cloudy - ako ćeš koristiti pp onda možeš tetre staviti na njih i cover preko, pa ti švedska ne treba. Ili ako ne želiš prati često tetre, ond amožeš nabaviti recimo 2 - 3 švedske, pa kad staviš pp i cover tetre staviš preko cover-a pa preko švedsku da ti sve drži. Jer se tetre koje se stavljaju za široko povijanje ti se ne motaju kao da ćeš zamotati bebu za pišanje već se stavljaju kao uložak da noge bebe budu što šire postavljene (u oks recimo to tako).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    08. Listopad 2014. 21:07

Hvala Dada :D znači mogu, ako će biti potrebno široko preživjeti i s nečim tipa 

http://www.ebay.com/itm/New-Shine-Baby-Infant-Printed-Cloth-Diapers-Reusable-Nappy-Covers-Liner-Insert-/141053332991?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20d76f0dff

bar kolko kužim sve to...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.