"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    07. Listopad 2014. 18:27

:) ja sam isto čula da to iz njemačke stiže... nakon drugog obavljenog šopinga čak se i dragi zainteresirao tak da u ponedjeljak kad im dođe nova kolekcija i on ide sebi vidjeti što ima zanimljivo :D a njegovi su odgojeni na finim markama i lijepim cijenama robe, tak da je i on ko klinac nosio marke... ne one ekstrmeno skupe, ali opet nije bila ni roba s placa... tak da :D samo ne smije svojima reći da ne bi bilo okretanja očima 

• andy4
    07. Listopad 2014. 19:36

Drage dame, lijep pozdrav svima!
    Trudna sam pet mjeseci i nemam još ništa za bebicu. Planirala sam otići u BiH pogledati jer sam čula kako je jeftinije. Gdje ste uzimale u Bosni stvarčice za bebe? Koliko su cijene kolica?
    Hvala :)

j.k.

cloudy
    07. Listopad 2014. 19:45

Ja sam ti u Dubici na placu uzimala tetre i benkice... tetre su po 60kn, a benkice po 20kn ... inače idem u Kostajnicu, ali nisam bila zadnjih mjesec i pol dana tako da ne znam kakve su tamo cijene... ali mislim da nema veće razlike od Dubice :D

• Magic89
    08. Listopad 2014. 00:06

Ja cu oprati robicu praskom koji uobicajeno koristim a oneksivac cu uzeti chiccov bas za bebace.

• tea024
    08. Listopad 2014. 13:33

cure, meni je termin 11.2. koliko ste vi odjeće i koju veličinu kupile za tih prvih mjesec dva? i npr da li je ispod onog plisanog odjelca bolje obući bodi sa dugim ili kratkim rukavima?

LuKi5
    08. Listopad 2014. 13:51

*jasno......pisem preko moba pa je puno gresaka :)

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    08. Listopad 2014. 16:37

matea024. To ti je sasvim dovoljno. Mi smo nasem za izlazak uzeli 56. On je bio 50 dug, malo mu je bilo vece ali je brzo jako to prerastao. :) Uvijek smo gledali da nam je lakse obuci ako ima malo lufta nego mislit se ako ce mu biti tijesno I pokusavat ugurat na knap. :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.