:) ja sam isto čula da to iz njemačke stiže... nakon drugog obavljenog šopinga čak se i dragi zainteresirao tak da u ponedjeljak kad im dođe nova kolekcija i on ide sebi vidjeti što ima zanimljivo :D a njegovi su odgojeni na finim markama i lijepim cijenama robe, tak da je i on ko klinac nosio marke... ne one ekstrmeno skupe, ali opet nije bila ni roba s placa... tak da :D samo ne smije svojima reći da ne bi bilo okretanja očima
Drage dame, lijep pozdrav svima!
Trudna sam pet mjeseci i nemam još ništa za bebicu. Planirala sam otići u BiH pogledati jer sam čula kako je jeftinije. Gdje ste uzimale u Bosni stvarčice za bebe? Koliko su cijene kolica?
Hvala :)
j.k.
Ja sam ti u Dubici na placu uzimala tetre i benkice... tetre su po 60kn, a benkice po 20kn ... inače idem u Kostajnicu, ali nisam bila zadnjih mjesec i pol dana tako da ne znam kakve su tamo cijene... ali mislim da nema veće razlike od Dubice :D
Ja cu oprati robicu praskom koji uobicajeno koristim a oneksivac cu uzeti chiccov bas za bebace.
cure, meni je termin 11.2. koliko ste vi odjeće i koju veličinu kupile za tih prvih mjesec dva? i npr da li je ispod onog plisanog odjelca bolje obući bodi sa dugim ili kratkim rukavima?
matea024. To ti je sasvim dovoljno. Mi smo nasem za izlazak uzeli 56. On je bio 50 dug, malo mu je bilo vece ali je brzo jako to prerastao. :) Uvijek smo gledali da nam je lakse obuci ako ima malo lufta nego mislit se ako ce mu biti tijesno I pokusavat ugurat na knap. :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji