I da nadodam tko kaze da ta "nova" roba u ducanu nije prosla kroz necije ruke ili bila na nekome. Dok god postoji mogucnost zamjene. Lako je trgovcu vratiti zamjenjen proizvod I prodavati pod "novim".

14.06.2014. L ♥
Slažem se s tobom u potpunosti... a što je najbolje, kolko sam primijetila, u second handu robica za bebe je praktički full nova u 95% slučajeva.. tak da ak mogu nešto kupit za 5, 10, 15 kn zašto ne... radije ću za 50kn kupit više stvari nego jednu novu :D
Slažem se s tobom u potpunosti… a što je najbolje, kolko sam primijetila, u second handu robica za bebe je praktički full nova u 95% slučajeva.. tak da ak mogu nešto kupit za 5, 10, 15 kn zašto ne… radije ću za 50kn kupit više stvari nego jednu novu :D
Daa. Cula sam da to I je nova robica koju dopremaju iz Njemacke iz njihovih skladista. Cak da je vecina toga u potpunosti nova I nenosena, a na taj nacin prazne skladista da bi mogli smjestiti novu robu. :)

14.06.2014. L ♥
:) ja sam isto čula da to iz njemačke stiže... nakon drugog obavljenog šopinga čak se i dragi zainteresirao tak da u ponedjeljak kad im dođe nova kolekcija i on ide sebi vidjeti što ima zanimljivo :D a njegovi su odgojeni na finim markama i lijepim cijenama robe, tak da je i on ko klinac nosio marke... ne one ekstrmeno skupe, ali opet nije bila ni roba s placa... tak da :D samo ne smije svojima reći da ne bi bilo okretanja očima
Drage dame, lijep pozdrav svima!
Trudna sam pet mjeseci i nemam još ništa za bebicu. Planirala sam otići u BiH pogledati jer sam čula kako je jeftinije. Gdje ste uzimale u Bosni stvarčice za bebe? Koliko su cijene kolica?
Hvala :)
j.k.
Ja sam ti u Dubici na placu uzimala tetre i benkice... tetre su po 60kn, a benkice po 20kn ... inače idem u Kostajnicu, ali nisam bila zadnjih mjesec i pol dana tako da ne znam kakve su tamo cijene... ali mislim da nema veće razlike od Dubice :D
Ja cu oprati robicu praskom koji uobicajeno koristim a oneksivac cu uzeti chiccov bas za bebace.
cure, meni je termin 11.2. koliko ste vi odjeće i koju veličinu kupile za tih prvih mjesec dva? i npr da li je ispod onog plisanog odjelca bolje obući bodi sa dugim ili kratkim rukavima?
cure, meni je termin 11.2. koliko ste vi odjeće i koju veličinu kupile za tih prvih mjesec dva? i npr da li je ispod onog plisanog odjelca bolje obući bodi sa dugim ili kratkim rukavima?
Za pocetak smo imali nekih 4 tutice, velicina 56 I 62, nekih tjedan dva je nosio te 56 pa ih je prerastao, u pocetku su mubile malo velike ali sam mu samo podfrknula rukavice I to je to. Imali smo 7 body benkica velicine 56 I 62, isto kao I tutice 56 brzo prerastao. Posto je zimska beba za pocetak ti bodiji kratkih rukava uopce nece trebati, nas je ljetna beba, sredina 6. mj. pa su nam u pocetku samo dugi rukavi igrali ulogu.Kasnije lako kupis bodije kratkih rukava, beba kasno pokaze uukoliko joj je hladno ili vruce svojim negodovanjem. Znat ces da je hladno po nosicu I rukicama, takoder vrucina im vise smeta nego hladnoca. :)

14.06.2014. L ♥
*jasno......pisem preko moba pa je puno gresaka :)
onda je ovo sto sam kupila od veličine 56 dovoljno, ima desetak bodija sa dugim rukavima i 5 hlačica dolje neke su zatvorene neke ću kombinirati sa onim toplim čarapicama, ima i dva odjelca, možda još dva plišana. Tako da a, ali to stignem ankandno kad barem otprilike budem znala kolika je beba..a izlazak iz rodilištkratke nisam ni kupovala, a u stanu je toplo pa valjda ce moći biti u bodiću i hlačicama. Još samo ne znam koji broj kupiti za izlazak iz rodilišta ali to ću saznati naknadno kad se bude znalo kolika je beba otprilike.

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji