jooj blago vam se ja sam dosla oko 18 sati I već nije bilo broja, ničega... :-( bile su jedino one pliš trenerkice ali material je očajan pa nisam htjela kupiti, uzela sam samo dva bodija veće veličine za kasnije eto da nisam potegla bezveze put od 20 km, htjela sam I igračku fisher price uzeti ali na blagajni nije prolazio barkod a bila je ogromna gužva pa teta nije imala volje potrudit se rješit problem :-(
Moj muž niš ne kupuje i dobije po jednu sjedu svaki put kad nešto donesem doma. (Još mu malo fali da bude bijel :P) Kao dobit ćemo hrpu toga.. al nije to to, teško je proći pored toga u dućanu
Omekšivači se nikako ne preporučuju za bebe. Samo najnježniji mogući deterđent (i to malo - možda 1 jušena žlica) i alkoholni ocat (niš ne smrdi ne brinite).
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja robicu planiram oprat 2 puta, možda neku zavrtim i 3 :) malo sam manijak, ali šta ću pogotovo onu koju sam i koju ću u second handu uzet ili dobit od nekoga korištenu... tak da sam ono što sam već prala oprala s onim ariel kuglicama i klasičnim omekšivačom ali kad ću prat zadnji put onda će to biti samo neki prašak za bebe i bez omekšivača,,,, dragi ima osjetljivu kožu pa ak je bebica na njega po tom pitanju da ne bi bilo frke
Ma ja odmah u spomenutom perem. Imam iskustva s bratovom djecom, njima smo isto tako, niš im nije bilo, odmah ih brisali vlažnima (to kao nije preporučljivo isto), odmah u pampersice (neki se boje osipa) Sve mi je čisto, uredno i mirišljavo, ali iskreno, mislim da uz malu bebu ne bum imala vremena za neko "paradiranje" oko pranja njene robice ili ne daj bože pelena haha! Ili da trgam vatice i umačem u mlaku vodu umjesto da je obrišem maramicom. Radije se mi mazimo i šetamo. To je moje mišljenje, naravno svatko ima svoje i ima puno pravo na njega
Apsolutno svatko bira sam za sebe i svoje dijete. Eto ja sam sve prala na visokim temperaturama, dva puta ispirala i bez omeksivaca. I dobro da jesam jer moje dijete ima jako osjetljivu kozu, a odjeca oprana s omeksivacem nije skroz cista, pa bolje sprijeciti nego lijeciti :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji