ja planiram svakako nakon kakanja obrisat vlažnim maramicama a onda nakon toga vodom jer maramice lakše skidaju, a na primjer znam po sebi kad bi se nekada znala prije pregleda ili tako nešto prebrisat vlažnom maramicom, pogotov dolje, nakon toga kao da mi se sva koža jako zagrije i kao da će vatra krenit, ako niste probajte, možda nije svima sto ali valjda takvu kožu imam, a kako je diječija još osjetljivija ipak bi to radila s vodom.
Mame koje omekšivač i parašak za pranje diječije robice nakon tri mj bi preporučile, mislim prašak i ranije (od početka) ali koji je po vama najbolji, ja sam do tri mj mislila stavljat alk, octa umjesto omekšivača, a kasnije po mlao dodavat omekšivač..
Ja sam koristila obični prašak tipa persil,ariel..i sensitiv omekšivač od ornela..
Nikad mi nisu imale alergiju,pa tako da planiram i sad
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
ma da... ali opet, i one iz trgovine koje su nove isto planiram zavrtit dvaput
07.10.14 16:30
ma da… ali opet, i one iz trgovine koje su nove isto planiram zavrtit dvaput
Sigurno je sigurno..
zebrica
Second hand ili "novo" dode na isto, samo sto u second hand prodes jeftinije. I tako ta"nova" odjeca stoji na skladistu I prode put do trgovine, tko kaze da su ta skladista higijenski "zadovoljova". A I ta sva roba I tako se ne bi mogla prodavati da ne prode provjeru nekakvu. Tako da second hand podrzavam I dugorocno je vrlo isplativo. :)
14.06.2014. L ♥
I da nadodam tko kaze da ta "nova" roba u ducanu nije prosla kroz necije ruke ili bila na nekome. Dok god postoji mogucnost zamjene. Lako je trgovcu vratiti zamjenjen proizvod I prodavati pod "novim".
14.06.2014. L ♥
Slažem se s tobom u potpunosti... a što je najbolje, kolko sam primijetila, u second handu robica za bebe je praktički full nova u 95% slučajeva.. tak da ak mogu nešto kupit za 5, 10, 15 kn zašto ne... radije ću za 50kn kupit više stvari nego jednu novu :D
Sortiraj odgovore
Najstariji