Meni je muz bio jutros u akciji u Lidlu prije posla... Cini mi se da je sve kupio sto sam mu rekla, pa sad čekam da dođe doma pa da pregledam... Kako mi je bio smiješan-kaže da je bila takva gužva, kao da se nesto dijeli... Da mi ga je samo bilo vidjeti...
Krešimir 19.08.2014. <3
Tako ja pošaljem muža da ode uzet traperice za malu a on donese muške i još se divi kako su lijepe
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sad cekam muza da dođe s posla i pravac lidl hehe :) samo da mi se nerasproda sve ... Taman mi jos tih stramplica treba .
zebrica
Ja kupila u Lidlu 4 bodija, dviej majičice, štramplice i onu vestu/jaknicu.
A ja sam vam kupila u lidlu bodije i majčice one i sve vratila Najmanja je bila veličina 62/68 piše da je to od 2.-6. mj i čini mi se veliki raspon to. Na oko mi je prije za 6 mj nego za 2. Gledam od prijateljice malog. Samo raste a uvijek je mali i sve mu je preveliko
Curka nam dolazi u 1 mj. a kad na proljeće zatopli ne bu iznosila tak da... Ali traper haljinicu sam si ubola joj kaj bu zgodna!
Di da kupim fine mekane ručnike za bebu? sve sam gledala, guglala i svi mi se čine jako jako grubi i nekak ne dobri :(
Ja uzela u Magic Baby.. Mekani su bili još sam ih oprala u puuno baby omekšivača i da vidiš!
Ja sad dosla iz lidla, kupila sam za bebu vesticu onak malo deblju, a bodici i stramplice mi se sve rasprodali ostalo samo veliki brojevi, i sebi uzela tuniku dugih rukava
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji