"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    06. Listopad 2014. 15:08

Meni je muz bio jutros u akciji u Lidlu prije posla... Cini mi se da je sve kupio sto sam mu rekla, pa sad čekam da dođe doma pa da pregledam... Kako mi je bio smiješan-kaže da je bila takva gužva, kao da se nesto dijeli... Da mi ga je samo bilo vidjeti...

Krešimir 19.08.2014. <3

Mum of four
    06. Listopad 2014. 15:11

Tako ja pošaljem muža da ode uzet traperice za malu a on donese muške i još se divi kako su lijepe

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Pilici
    06. Listopad 2014. 15:14

Sad cekam muza da dođe s posla i pravac lidl hehe :) samo da mi se nerasproda sve ... Taman mi jos tih stramplica treba .

zebrica

• Magic89
    06. Listopad 2014. 19:14

Ja kupila u Lidlu 4 bodija, dviej majičice, štramplice i onu vestu/jaknicu.

Dea23
    06. Listopad 2014. 19:42

A ja sam vam kupila u lidlu bodije i majčice one i sve vratila Najmanja je bila veličina 62/68 piše da je to od 2.-6. mj i čini mi se veliki raspon to. Na oko mi je prije za 6 mj nego za 2. Gledam od prijateljice malog. Samo raste a uvijek je mali i sve mu je preveliko  Curka nam dolazi u 1 mj. a kad na proljeće zatopli ne bu iznosila tak da... Ali traper haljinicu sam si ubola joj kaj bu zgodna!

MalaMuca
    06. Listopad 2014. 20:09

Di da kupim fine mekane ručnike za bebu? sve sam gledala, guglala i svi mi se čine jako jako grubi i nekak ne dobri :(

Dea23
    06. Listopad 2014. 20:36

Ja uzela u Magic Baby.. Mekani su bili još sam ih oprala u puuno baby omekšivača i da vidiš! 

Pilici
    06. Listopad 2014. 20:37

Ja sad dosla iz lidla, kupila sam za bebu vesticu onak malo deblju, a bodici i stramplice mi se sve rasprodali ostalo samo veliki brojevi, i sebi uzela tuniku dugih rukava

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.