"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    05. Listopad 2014. 17:24

e super ja idem negdje početkom 11 mj, pa ako ne budes isla prije poslat ću ti poruku, kakve i koliko

Iskrica1347
    05. Listopad 2014. 18:32

arianna u ljekarni dođe oko 120 kn, ali na njuškalu se nađe za 70 - 80 kn.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ninach1903
    05. Listopad 2014. 19:27

mene od termina djeli tocno 2 mjeseca a skoro nista nemam spremno i onda me uhvati panika kak nis necu stic, kak ce mi drugi morat pripremat sve dok cu ja bit u bolnici (makar ni torbu za rodiliste nemam jos spremnu) , a onda dođe drugi dan pa sam si skroz flegma i mislim si ma imaaaa vremena i tak iz dana u dan nikak da mrdnem i pocnem s pripremama  jos je super kaj mi je prva trudnoca pa tu na forumu skupljam informacije kaj mi sve treba odmah za bebicu, a kaj mogu i naknadno nakon dolaska iz bolnice nabavit 

16.12.2014 <3 Lena <3

tena123
    05. Listopad 2014. 21:28

ja sam cjelo vrijeme bila uvjerena kako ću sve pre rano spremit, kad na kraju izgleda da ću i ja tako u zanji čas. tako sam lijena krenit čudo jedno..

• magdam
    05. Listopad 2014. 22:23

Evo da se i ja malo ubacim :-)  Tek sam danas torbu za bolnicu spremila do kraja, a termin mi je 22.11. Ovo mi je druga trudnoća i nekak sam sva flegma. Jučer sam tek krenula prati robicu za babača, dok sam za prvo već unaprijed sve imala spremno i posloženo jer sam bila u frci da me ne uhvati nespremnu :-)

cedevita2
    05. Listopad 2014. 23:07

tena123 i cloudy,i mene zanima koja je cijena u Bosni?I jesu li dosta povoljnije..tko bude isao prije,nek javi?I ja cu mozda nekad ici,(ak bude radni dan)do kraja mjeseca..

• Magic89
    05. Listopad 2014. 23:16

Ja sam dosta toga naslijedila od sestre. Sad sam u sedmom mjesecu i skoro sve sitnice sam pokupavala. Ostala su još kolica,madrac za krevetić i ormar.

MalaMuca
    06. Listopad 2014. 03:41

tena, cloudy, cedevita, sve je jeftinije u bosni. Od kremica, do pelena pa sve do onih fruteka, odjeća, dekice... Ja sam kupila dekicu za 20 kuna, onakvu kakve se tu prodaju za 60. 
    Tak da ak vam je blizu ili negdi usput, preporučam otić do bosne i nakupovati si stvari za bebu :)

Masha2
    06. Listopad 2014. 11:04

Cure je li koja od vas koristila onu kremu za guzu koju prave u ljekarni? Mi smo dobili od poznanice koja je farmaceut za probu pa ćemo vidjeti, ako će odgovarati da odmah uzmemo kantu kremice preko nje...
    Da se nadovežem, u BIH je stvarno sve jeftinije. Mama je ljetos išla i kupila mi tamo tetra pelene, one velike, za neku siću, ručnike za bebe, ma bolji nego što sam tu našla, lijepi fini veliki a jeftiniji za barem 10-20kn, kadicu za kupanje i hrpu takvih potrepština... A zapravo sam ju samo žicala da mi kupi živin toplomjer 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.