"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    05. Listopad 2014. 14:58

ma znam ja to, svakako ću uzet, samo mi je on bio smješan s tim čuđenjem.. a i nekako bi mi bilo žao da gledam dok se pati a nemože normalno disat, ipak je to jedini način da pomogneš..samo jš moram vidjet kakvih uopće ima u BiH ali mislim da u ljekarnama imaju manje više iste stvari kod nas i tamo..

cloudy
    05. Listopad 2014. 16:05

Tena...ajd pliz kad nađeš u bih javi cijenu..da znam i ja sebi kupit :) ako ću slučajno prije tebe ići javim :)

tena123
    05. Listopad 2014. 17:24

e super ja idem negdje početkom 11 mj, pa ako ne budes isla prije poslat ću ti poruku, kakve i koliko

Iskrica1347
    05. Listopad 2014. 18:32

arianna u ljekarni dođe oko 120 kn, ali na njuškalu se nađe za 70 - 80 kn.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ninach1903
    05. Listopad 2014. 19:27

mene od termina djeli tocno 2 mjeseca a skoro nista nemam spremno i onda me uhvati panika kak nis necu stic, kak ce mi drugi morat pripremat sve dok cu ja bit u bolnici (makar ni torbu za rodiliste nemam jos spremnu) , a onda dođe drugi dan pa sam si skroz flegma i mislim si ma imaaaa vremena i tak iz dana u dan nikak da mrdnem i pocnem s pripremama  jos je super kaj mi je prva trudnoca pa tu na forumu skupljam informacije kaj mi sve treba odmah za bebicu, a kaj mogu i naknadno nakon dolaska iz bolnice nabavit 

16.12.2014 <3 Lena <3

tena123
    05. Listopad 2014. 21:28

ja sam cjelo vrijeme bila uvjerena kako ću sve pre rano spremit, kad na kraju izgleda da ću i ja tako u zanji čas. tako sam lijena krenit čudo jedno..

• magdam
    05. Listopad 2014. 22:23

Evo da se i ja malo ubacim :-)  Tek sam danas torbu za bolnicu spremila do kraja, a termin mi je 22.11. Ovo mi je druga trudnoća i nekak sam sva flegma. Jučer sam tek krenula prati robicu za babača, dok sam za prvo već unaprijed sve imala spremno i posloženo jer sam bila u frci da me ne uhvati nespremnu :-)

cedevita2
    05. Listopad 2014. 23:07

tena123 i cloudy,i mene zanima koja je cijena u Bosni?I jesu li dosta povoljnije..tko bude isao prije,nek javi?I ja cu mozda nekad ici,(ak bude radni dan)do kraja mjeseca..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI