ma znam ja to, svakako ću uzet, samo mi je on bio smješan s tim čuđenjem.. a i nekako bi mi bilo žao da gledam dok se pati a nemože normalno disat, ipak je to jedini način da pomogneš..samo jš moram vidjet kakvih uopće ima u BiH ali mislim da u ljekarnama imaju manje više iste stvari kod nas i tamo..
Tena...ajd pliz kad nađeš u bih javi cijenu..da znam i ja sebi kupit :) ako ću slučajno prije tebe ići javim :)
e super ja idem negdje početkom 11 mj, pa ako ne budes isla prije poslat ću ti poruku, kakve i koliko
arianna u ljekarni dođe oko 120 kn, ali na njuškalu se nađe za 70 - 80 kn.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
mene od termina djeli tocno 2 mjeseca a skoro nista nemam spremno i onda me uhvati panika kak nis necu stic, kak ce mi drugi morat pripremat sve dok cu ja bit u bolnici (makar ni torbu za rodiliste nemam jos spremnu) , a onda dođe drugi dan pa sam si skroz flegma i mislim si ma imaaaa vremena i tak iz dana u dan nikak da mrdnem i pocnem s pripremama
jos je super kaj mi je prva trudnoca pa tu na forumu skupljam informacije kaj mi sve treba odmah za bebicu, a kaj mogu i naknadno nakon dolaska iz bolnice nabavit
16.12.2014 <3 Lena <3
ja sam cjelo vrijeme bila uvjerena kako ću sve pre rano spremit, kad na kraju izgleda da ću i ja tako u zanji čas. tako sam lijena krenit čudo jedno..
Evo da se i ja malo ubacim :-) Tek sam danas torbu za bolnicu spremila do kraja, a termin mi je 22.11. Ovo mi je druga trudnoća i nekak sam sva flegma. Jučer sam tek krenula prati robicu za babača, dok sam za prvo već unaprijed sve imala spremno i posloženo jer sam bila u frci da me ne uhvati nespremnu :-)
tena123 i cloudy,i mene zanima koja je cijena u Bosni?I jesu li dosta povoljnije..tko bude isao prije,nek javi?I ja cu mozda nekad ici,(ak bude radni dan)do kraja mjeseca..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji