"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    31. Kolovoz 2014. 11:16

Vesna....i meni je to prošlo roz glavu hahah

Pilici
    31. Kolovoz 2014. 18:04

Ako ideš u muller javi jel ima kakvih da se i ja zaletim

zebrica

pčelica9
    31. Kolovoz 2014. 19:19

Ja sam u Mulleru kupila tetre, bile su tri u pakiranju sa autićima, mislim da ima i za curice i bile su negdje oko 35 kn ja mislim. Bilo je i običnih bijelih ali ne znam cijenu.

Pilici
    01. Rujan 2014. 06:08

Super bas cu pogledat tamo za to.kako se zovu?

pčelica9
    01. Rujan 2014. 14:10

Zebrica, nisam ti sigurna, ali mislim da je to sve od one njihove marke baby proizvoda. Nemreš fulati, nalaze ti se tamo gdje im je sve za bebe, pogotovo tekstil (ručnici, čarapice, kapice i ostalo) i ima i običnih bijelih i tih sa nekakvim sličicama.

zebrica

Nalah
    01. Rujan 2014. 08:59

Ja sam jysku kupila preslatke šlape za bolnicu za 25 kn na sniženju,ionako ću ih hititi nakon bolnice i za malu one mini ručnike za umivanje u getrou po 5 i nešto kuna,oni se mogu koristiti za svašta,a i u jysku su im ručnici sniženi...sljedeća tri dana je u Bipi - 20 % za baby asortiman.Uzela sam i onu knjižicu iz Mullera,ima svašta od podloga,pelena,kozmetike za mamu,duda...

beag
    01. Rujan 2014. 11:46

ja sam se upravo opskrbila stvarima iz ljekarne, za sebe i bebana, 350 kn za 5,6 stvarcica -omg! no dobro, htjela sam reci nesto drugo.. 
    trazila sam byvacin sprej, ali mi je rekla da za nj.moram imati recept... :/ otkad to? prije sam ga kupovala bez recepta pa to je samo za sprickanje rana... 
    je li ga netko od vas uspio kupiti bez recepta??

beag
    01. Rujan 2014. 11:48

e da, i jos sam htjela pitati je li netko koristio jastuk za dojenje? je li lakse s njim kad ti je beba na povisenom? ili kako ste se snalazile? 

paris
    01. Rujan 2014. 13:28

beag

e da, i jos sam htjela pitati je li netko koristio jastuk za dojenje? je li lakse s njim kad ti je beba na povisenom? ili kako ste se snalazile? 

Dobila sam taj jastuk za dojenje par mjeseci prije nego sam rodila i zapravo mi je bio korisniji zadnja 2 tjedna trudnoće - jedino sam se na njemu mogla nekak namjestiti da mi bude ugodno. Što se dojenja tiče, nekako se nisam s njim uspjela namjestiti - bio mi je čak zgodniji običan tvrđi jastuk da bebu stavim na njega - to dok je bio  1-2 mj. Kad je porasao onda mi više ta visina nije bila bitna. Inače mi je najzgodnije dojenje ležeći na boku - odmorim i leđa i ruke 

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:49

nama su dali drugi kao isto kao byvacin..ali nismo ga ni otvorili jer su nam u bolnici rekli da ne stavljamo to nego samo octenisept..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    01. Rujan 2014. 11:51

Za pupak?A Tyrosur?

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 11:52

Nalah

Za pupak?A Tyrosur?

E taj mi imamo neotvoren..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI