Ja sam jysku kupila preslatke šlape za bolnicu za 25 kn na sniženju,ionako ću ih hititi nakon bolnice i za malu one mini ručnike za umivanje u getrou po 5 i nešto kuna,oni se mogu koristiti za svašta,a i u jysku su im ručnici sniženi...sljedeća tri dana je u Bipi - 20 % za baby asortiman.Uzela sam i onu knjižicu iz Mullera,ima svašta od podloga,pelena,kozmetike za mamu,duda...
ja sam se upravo opskrbila stvarima iz ljekarne, za sebe i bebana, 350 kn za 5,6 stvarcica -omg! no dobro, htjela sam reci nesto drugo..
trazila sam byvacin sprej, ali mi je rekla da za nj.moram imati recept... :/ otkad to? prije sam ga kupovala bez recepta pa to je samo za sprickanje rana...
je li ga netko od vas uspio kupiti bez recepta??
e da, i jos sam htjela pitati je li netko koristio jastuk za dojenje? je li lakse s njim kad ti je beba na povisenom? ili kako ste se snalazile?
nama su dali drugi kao isto kao byvacin..ali nismo ga ni otvorili jer su nam u bolnici rekli da ne stavljamo to nego samo octenisept..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
uzela sam i octenisept i tyrosur, ali byvacin sprej sam htjela za sebe, u slucaju ep.dobar je za rashladivanje rane....
Sortiraj odgovore
Najstariji