Cure jel znate cijene za madrace? I gdje kupiti madrac za kinderbet?
Dobila sam danas madrac i kinderbet pa mi se čini madrac malo premekan a voljela bih kupiti novi. Vidjela sam da ikea ima nešto na ponudi no nema cijene, imate kakvu informaciju o ponudi? hvala
Cure jel znate cijene za madrace? I gdje kupiti madrac za kinderbet?
Dobila sam danas madrac i kinderbet pa mi se čini madrac malo premekan a voljela bih kupiti novi. Vidjela sam da ikea ima nešto na ponudi no nema cijene, imate kakvu informaciju o ponudi?hvala
Lusilu
Koji deterdžent/omekšivač koristite za bebine stvari?
Ja sam kupila Chicco u DM-u ali nisam oduševljena... Na kraju sam sve oprala sa Ornelom baby soft kojeg inače obožavam, samo sam stavila još i na dodatno ispiranje
Boba
ja sam kupila frosch, bio omeksivac, ali nisam jos prala s njim, ovaj tjedan cu pa cu ostaviti dojam :)
Ja koristim deterdžent ko i inače ali stavim žlicu-dvije na punu mašinu i stavim žlicu omekšivača - isto što sam koristila i prije i duplo ispiranje. Povremeno umjesto omekšivača stavim dm sredstvo za dezinfekciju veša i to više ako su stvari bile pokakane ili sl.
O gledam sad ovo od bubamare, kad sam bika tamo ocito su imali akciju na madrace.ja cu po madrac definitivno u ikeu.
O gledam sad ovo od bubamare, kad sam bika tamo ocito su imali akciju na madrace.ja cu po madrac definitivno u ikeu.
ja sam jucer gledala madrace u ikei, cijene su od 150 -400kn, ali iskreno niti jedan mi se nije svidio, svi su od spuzve i pjene, i nekako su mi premekani/spuzvasti .. ne znam je li to tako treba biti voljela bih nesto kvalitetnije na cemu ce mi dijete spavati kao sto i sama volim udoban madrac.. zato cemo jos pogledati hespo madrace...
Lusilu
Koliko čujem svi koriste Frosch,mislim da omekšivač ni neću
Koliko čujem svi koriste Frosch,mislim da omekšivač ni neću
Ja sam ti sve prala sa deterdzentom koji i inace koristim, ali omeksivac jako dugo nisam stavljala. Visoka temperatura i duplo ispiranje. Eventualno sam umjesto omeksivaca znala staviti malo octa, da ne bude robica kruta.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji