"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    01. Kolovoz 2014. 13:20

joooj, sjecam se kak sam ja bila uzbudjena kad sam kupila prvu stvar za bebaca .... uzivaj draga, super je to
    meni su super sad i sve ove pripreme doma, pranje robice , peglanje ( a mrzim peglat )...jucer sam cak i R-u poslala sliku djecje robice kak se susi na striku jer sam bila super uzbudjena

nego, htjela sam vas pitati...hoce li neka od vas koristiti sling maramu ili samo kolica? ja cu jedno i drugo....svidja mi se ideja da mi malac bude tako blizu, a i nekako si mislim da ce mi biti lakse ici van na krace relacije ( recimo, setati psa nekoliko puta dnevno ili do ducana) nego da svaki put izvlacim kolica....

Boobie
    01. Kolovoz 2014. 13:53

Ja nemam maramu ali imam onu klasicnu klokanicu pa cemo nju koristiti 

Boobie
    03. Kolovoz 2014. 14:02

Mi smo dobili klokanicu tak da necu kupovat maramu a ionako vise volim kolica... A kaj se tice torbe, ja sam htjela kao neku 'koznu' torbu malo vecu ali nisam radi muza jer di ce on s tim a sigurno ce i on ju morat koristiti... sta se tice ruksaka, bas sam gledala u ikei  imaju u ikea family programu neke koji mi se cine malo cvrsci i o tome sam razmisljala... na kraju sam kupila onaj cvrsci stokke ruksak koji ide uz kolica...

DarijaZ
    03. Kolovoz 2014. 14:30

Gledala sam i ja bila u Ikei sad kad sam bila u Grazu nedavno, al nisam nist nasla....uopce se ne mogu ni sjetit da sam vidjela tamo nesto iole slicno nekoj torbi za kolica 
    Ma nemam pojma, na kraju cu kupit neku torbu tek toliko, ili cu potrpat u svoju torbu....ionako volim i imam sve velike torbe, stat ce mi jos i pelene i maramice u nju 

Boobie
    03. Kolovoz 2014. 15:30

i moje su sve velike al meni je jedino zbog muza, nece moc uzet moju kad ce trebat... evo link, to su ti oni ikea family proizvodi, ak se uclanis u to jos su ti i jeftiniji http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/categories/departments/ikea_family_products/16248/

DarijaZ
    03. Kolovoz 2014. 16:14

...ma R nek si stavi stvari u vrecicu i dole u kosaru 

Thnx za link, gledala sam to bila, mislila sam da si ti mozda vidjela neke druge... Ikea karticu imamo, pa cu fakat najvjerojtnije otic kupit onu sivu " postar" torbu i rijesena stvar 

• paris
    04. Kolovoz 2014. 15:42

DarijaZ, ja sam isto dumala oko tih torbi za kolica i bile su mi preskupe ove originalne i na kraju sam kupila onu iz dm-a i ona mi je super no najčešće koristim neku drugu platnenu ogromnu koju imam otprije i nije nikakva torba za kolica jer mi u nju stane čak i više stvari pogotovo sad kad je bebač stariji pa nam trebaju i igračke i voda i čaj i kašice "za svaki slučaj" i 100 kom rezervne odjeće i svašta još nešto 

A kaj se tiče, klokanice, marame, mei tai i sl. ja sam to sve nabavila a moj klinac hoće biti samo u klokanici i to da gleda naprijed - sve drugo je traumatično iskustvo za sve. Tako da vam je moj savjet da ako ikako možete probajte posuditi i isprobati da li beba hoće biti u tome pa onda kupite 

DarijaZ
    04. Kolovoz 2014. 16:10

Paris, sling i mei tai cemo prvo posuditi od moje sestre, pa vidjeti kak to ide i dali mu se uopce svidja biti u slingu..zato sad jos nist od toga nisam kupila, upravo iz razloga koji si navela... Ali ja nekak navijam da mu se svidi 

A sto se torbe tice, izgleda da cu je ipak morat kupit...ako ne zbog mene, onda zbog R- a Jucer sam mu spomenula tu torbu i kak ne znam kaj i dali da uopce kupim, on je  izrazio zelju da bi on to ipak kupio jer voli da mu stvari budu organizirane i lijepo poslozene..a pogotovo mu se neda traziti po mojoj torbi pelene ili maramice ili sto ce mu  vec trebati...a i kad ide sam negdje s malcem bit ce mu prakticno...tako da ipak moram nac neku torbu 

ninika11
    09. Kolovoz 2014. 19:29

cure sestrična mi je pokazala pelene koje je kupila za široko previjanje u magic baby za 40 kn komad. jel se to isplati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.