Evo ja sam isto kupila broj 1 pampers i imam jos 2 pelene a onda prelazim na 2 jer vidim da su mu vec male (sad je mj.dana) :)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Oke, hvala vam! Kupujem onda jedne i druge za pocetak, a dalje cemo vidjeti
o tim pelenama sam i ja razmišljala (iako imam još vremena) i mislim da ću kad dođe vrijeme isto kao i vi postupiti 1 paket jedinice i dvojke za prvo vrijeme... pa ćemo vidjeti...iako ih planiram kombinirati s platnenima... e da... i što se tiče priprema... ja sam neki dan kupila prvu stvar za bebicu :) ručnik s kapuljačom žute boje jer još ne znamo dal je cura ili dečko pa smo na tim neutralnim bojama :)
joooj, sjecam se kak sam ja bila uzbudjena kad sam kupila prvu stvar za bebaca .... uzivaj draga, super je to
meni su super sad i sve ove pripreme doma, pranje robice , peglanje ( a mrzim peglat )...jucer sam cak i R-u poslala sliku djecje robice kak se susi na striku jer sam bila super uzbudjena
nego, htjela sam vas pitati...hoce li neka od vas koristiti sling maramu ili samo kolica? ja cu jedno i drugo....svidja mi se ideja da mi malac bude tako blizu, a i nekako si mislim da ce mi biti lakse ici van na krace relacije ( recimo, setati psa nekoliko puta dnevno ili do ducana) nego da svaki put izvlacim kolica....
Ja nemam maramu ali imam onu klasicnu klokanicu pa cemo nju koristiti
Ja nemam maramu ali imam onu klasicnu klokanicu pa cemo nju koristiti
Meni se te klokanice nekak cine preglomazne, ne znam...vjerojatno su super prakticne, al meni se vise svidja marama...
Kasnije cemo kupiti Mei tai nosiljku pa idemo landrati u prirodu
Imam jos jedno pitanje...moram vas mal ugnjaviti ..
Gledam torbe za kolica po netu...meni to sve ruzno i skupo...koliko je to zaprvo prakticno i potrebito? Ja bi si radje kupila neku torbu koja nije " specijalizirana" za bebeće stvari, pa da je mogu nosit i ovak... Zakaj nebi mogla pelene, maramice i ostalo kaj ce mi trebat nosit u ,recimo, ruksaku ?
Mi smo dobili klokanicu tak da necu kupovat maramu a ionako vise volim kolica... A kaj se tice torbe, ja sam htjela kao neku 'koznu' torbu malo vecu ali nisam radi muza jer di ce on s tim a sigurno ce i on ju morat koristiti... sta se tice ruksaka, bas sam gledala u ikei imaju u ikea family programu neke koji mi se cine malo cvrsci i o tome sam razmisljala... na kraju sam kupila onaj cvrsci stokke ruksak koji ide uz kolica...
Gledala sam i ja bila u Ikei sad kad sam bila u Grazu nedavno, al nisam nist nasla....uopce se ne mogu ni sjetit da sam vidjela tamo nesto iole slicno nekoj torbi za kolica
Ma nemam pojma, na kraju cu kupit neku torbu tek toliko, ili cu potrpat u svoju torbu....ionako volim i imam sve velike torbe, stat ce mi jos i pelene i maramice u nju
i moje su sve velike al meni je jedino zbog muza, nece moc uzet moju kad ce trebat... evo link, to su ti oni ikea family proizvodi, ak se uclanis u to jos su ti i jeftiniji http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/categories/departments/ikea_family_products/16248/
...ma R nek si stavi stvari u vrecicu i dole u kosaru
Thnx za link, gledala sam to bila, mislila sam da si ti mozda vidjela neke druge... Ikea karticu imamo, pa cu fakat najvjerojtnije otic kupit onu sivu " postar" torbu i rijesena stvar
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji