"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    25. Srpanj 2014. 14:48

Ja sam pogledala do sad samo jedan dokumentarac o dojenju, i morat ću se baciti na još literature... Baš je šteta što se to nekako baci u drugi plan... A jednako je važno kao i porod i sve ostalo...

Krešimir 19.08.2014. <3

Boobie
    25. Srpanj 2014. 21:49

Sad sam vidla u kauflandu akcija 3 bodica 50kn, 6 potkosulja 60kn i kadica za kupanje 80kn, izgleda ok :)

DarijaZ
    29. Srpanj 2014. 20:24

Curke, znam da ste vec pisale o tome,al da sad ne trazim....koje ste pelene kupile, tj. koju velicinu? Gledam kupone u dm-ovj knjizici, imaju Pampers newborn 1 & 2 ...kaj, da uzmem obje ili?

Boobie
    29. Srpanj 2014. 20:28

Ja sam uzela premium care 1, 2 i 3 jer su jako male razlike u kg. 1 je 2-5, 2 je 3-6 a 3 je 4-9, mislim da ce mi bit taman kak ce mali rast 

• paris
    29. Srpanj 2014. 21:46

Ja sam isto kupila 1 paket vel 1 i nakon toga smo prešli na broj 2 - mislim da smo to koristili cca 2 mjeseca tako da mislim da možeš uzeti obje veličine. Nama su premium care bile super do vel 3 - nakon toga nam nisu baš odgovarale pa smo isprobavali i neke druge..

MarijaŠ
    29. Srpanj 2014. 21:50

Ja sam si baš prema savjetu ProudMomy pripremila jedan paket Premium Care 1, i vidjet ću kako ćemo uopće izgledati poslije poroda, i koliko će nam trebati, ali kako je i Booble rekla - male su razlike u kilaži pa ćemo vjerojatno vrlo brzo krenuti na 2... Vidjet ćemo u hodu...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    29. Srpanj 2014. 23:21

Evo ja sam isto kupila broj 1 pampers i imam jos 2 pelene a onda prelazim na 2 jer vidim da su mu vec male (sad je mj.dana) :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    29. Srpanj 2014. 23:39

Oke, hvala vam! Kupujem onda jedne i druge za pocetak, a dalje cemo vidjeti  

cloudy
    30. Srpanj 2014. 09:22

o tim pelenama sam i ja razmišljala (iako imam još vremena) i mislim da ću kad dođe vrijeme isto kao i vi postupiti 1 paket jedinice i dvojke za prvo vrijeme... pa ćemo vidjeti...iako ih planiram kombinirati s platnenima... e da... i što se tiče priprema... ja sam neki dan kupila prvu stvar za bebicu :) ručnik s kapuljačom žute boje jer još ne znamo dal je cura ili dečko pa smo na tim neutralnim bojama :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.