"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2014. 21:26

Da, Darija nemoj bit skrta s detaljima, nego se pohvali :-P Kaj ste kupili sve?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    28. Lipanj 2014. 23:52

MarijaŠ & ProudMomy; kupili smo svasta nesto lijepog 
    Nego, za bebaca: krevetic, madrac, nekoliko posteljina + plahtice, popluncic i dekice, ogradicu za krevet, mobile (uzela sam cak 2 , nisam se mogla odlucit ), rucnike, kadicu, neke plisane igrackice, komodu... Nisam htjela onu djecju komodu, nego smo kupili obicnu, dosta je velika sa 4 ladice , i kupili smo onu podlogu za previjanje, pa cu to samo stavit gore....kasnije to maknem i imam ormar/ komodu...

...a za nas i stan smo kupili hrpu gluposti,  i ono kaj treba i ono kaj ne treba...potrosili smo i vise nego smo planirali, al eto...ja zadovoljna...cak sam R-a uspjela nagovorit da kupimo novi tepih , crni na bijele tocke...a zapravo nam uopce ne treba, al ja sam bila odvalila kad sam ga vidjela 

DarijaZ
    29. Lipanj 2014. 16:05

Boba, djecji krevetici su ti od 39 eura (oni vulagaris), pa do 150 eura ( ti imaju jos ladice ispod), komode imas od 50-tak eura pa do 100-tinjak, ovisno o tome kaj ti se svidja i kaj hoces...ove djecje stvari su ful jeftine...posteljine oko 10- 15 eura, nadje se i jeftinijih, al ove malo ljepse su skuplje....plahtice oko 5 eura, pakiranje od 2 komada...popluncic ( onak srednje debljine) je oko 7 eura...mobili su ti 5 eura  Rucnici, isto tak....nema preveliki izbor rucnika za djecu, onih s kapuljacom, ali i to kaj ima, slatko je....onda oni plisanci i igrackice razno razne, ma joooj, svasta ima po oke cjenama... Ako cete moci ici, ja vam svakako preporucam

ProudMomy, mi smo ti isli autom, tak da smo sve potrpali u auto, a  komode  i vece stvari je R stavio na krov, imamo one nosace na krovu... Ja sam mislila da ce nas netko nesto pitati i zafrkavati na onoj nasoj kvazi granici, al nitko nist, samo prodjes...
    Na zalost, mislim da ti Ikea nema dostavu u Hr, nego samo na podrucju Austrije...al ak ti nije neka hića, radje pricekaj da dodju kod nas, imat ce sigurno  organiziranu neku dostavu namjestaja 

beag
    29. Lipanj 2014. 17:47

ja sam narucivala iz Ikee preko dostavljaca tu u zg, npr. narucili smo stol i jos neke sitnice za oko 1800 kn i dostava je bila oko 150 kn. sto je opet bilo isplativo kad usporedimo  cijene tih stvari s ovdasnjim ducanima! dostava je bila super brza, za manje od tjedan dana. 
    jedina mana je naravno sto stvari ne vidis uzivo prije nego dodu, vec samo na netu. ali ja sam stvarno sa svime bila prezadovoljna. primjerice, posteljina za veliki krevet s dvije jast.kostala je 100 kn, od super kval.i cvrstog materijala, veeliki bijeli luster 100 kn i sl...

sad jedva cekam da se otvori u zg, prvenstveno zbog djecjih stvarcica! 

DarijaZ, je li izbor veci od ovoga sto nude na svojoj web stranici?

29. Lipanj 2014. 17:59

Ma nije meni neka hica za nista, nego cisto informacije radi pitam, jer bi se mozda zaletili poslije mora dok je M. jos na go.

Ne znam H&m vani i u Hr je nebo i zemlja, i izbor pa cak nekad i cijene, samo uzimam za primjer, pa se bojim da tak ne bude i sa Ikeom...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    29. Lipanj 2014. 18:15

beag, nisam nikad tak narucivala preko dostavljaca, al sjecam se da moja kolegica je ...kak uopce dodjes do tih dostavljaca?
    ...izbot je isti kao i na web stranici, al kad gledas na webu,bitno itje da gledas na stranici od grada u koji mislis isci....recimo nesto sto ima u Ikei u Grazu, mozda nema u Ikei u Salzburgu...kak je R cesto poslovno isao u Salzburg, ja sam njemu svaki put prije puta napravila popis stvari kaj da kupi, i rijetko kad se dogodilo da nesto nije nasao a na stranici je bilo prikazano...

ProudMomy, a onda se zaletite do Graza poslje mora...treba vam 2 sata do tamo,nek vam to bude izlet sto se kvalitete tice, mi smo cijeli stan opremili u Ikei ( frend nam je nedavno rekao da nam stan izgleda kao iz Ikeinog kataloga ), do sad se jos nista nije polomilo, raspalo ili nesto slicno...a cijene su super za razliku od ovih kod nas
    nadam se samo da ova nasa Ikea nece imat šrot robu !

beag
    29. Lipanj 2014. 18:26

narucivala sam iz ikea graz. a dostavljace sam nasla na webu, s puno preporuka. radi se o www.iprijevoz.com, dogovor se radi mailom...ispuni se narudzbenica sa ikea stranice i posalje mailom... ugl.ja sam bila zadovoljna, decki imaju skladiste u radnickoj..

slazem se da je sve povoljnije, mi smo si stol trazili mjesecima u zg po ciframa od par tisuca kn i n a kraju u ikei kupili za 1000 kn!!!, super cvrst i stabilan,razvlaci se... ma prezadovoljni!
    nisam ni pomislila da bi u hrv ikea mogla biti losija :(((((((( joooj iskreno se nadam da nece!!! 

vec sam si snimila posteljinu za bebaca i svasta nesto!!!

MarijaŠ
    30. Lipanj 2014. 10:20

Ajme DarijaZ, to je baš super... Baš mi je drago da ste se tako fino opremili... Sigurno vam je bilo zabavno. I super su cijene, pa ovdje kod nas je ludnica sa tim cijenama, pogotovo te baby stvarčice - više ne znaju koliko bi što zacijenili...
    beag, baš si mi dobru ideju dala, nisam ni razmišljala o tim dostavljačima... Super mi je Ikea, a znala sam da nemaju dostavu za RH, pa nisam ni mogla nešto tamo kupovati... Baš bih se mogla dati u potragu... Treba nam još nešto sitnica za našeg juniora... Pa sad ću imati što raditi 2 dana...
    ProudMomy, ja isto ne mogu vjerovati koliko su neki dućani (većina) vani povoljniji, sa robom puno kvalitetnijom nego kod nas. Imam jednog kolegu koji je radio u Njemačkoj u Deichmannu, i baš mi je nedavno pričao kako onu obuću koja se u tamo ne proda, i prođe 150 sniženja, stajanja po skladištima sezonama pošalju nama, prepakiranu sa naravno normalnim cijenama... Malo sam offtopic, ali eto, morala sam prokomentriati...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.