"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    26. Lipanj 2014. 15:18

pronasla sam famozne krpice za pranje :))

u Kozmu su  Lola baby 6 kom. 40x40cm,  20 kn na akciji. inace su 30.

jel to ok cijena? ako je idem po jos jedno pakiranje :)) jel ih 10ak dovoljno za pocetak?

26. Lipanj 2014. 15:23

beag, ja sam ih imala 50ak, ali sam imala svega 10 tetri, pa sam zato imala vise tih krpica.
    Zavisi koliko imas tetri, ali svejedno mislim da ti je ovo za start dosta, lako si nadokupis poslije kad vidis koliko ces ih koristiti i za sto.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

beag
    26. Lipanj 2014. 15:38

a i to sto kazete, dovoljno za pocetak, kasnije se dokupi sve po potrebi :)

tetra pelene cu kupiti u dm-u, s popustom na jedan proizvod 25% cijena im je oko 85 kn 10 kom. sto je cini mi se super cijena.

Tina0208
    26. Lipanj 2014. 20:07

i ja imam 6 komada tih manjih,ali i 20 tetri tako da bas kao sto i 5ra veli...dokupit cu ako ce mi trebat vise...

Laura 21.08.2014 :-*

zvoncica2
    27. Lipanj 2014. 13:39

beag, jesi to ovih dana kupila krpice u Kozmu? Baš razmišljam da se zaletim kad je već akcija... Inače, tetre iz dma (one Lola) su super, svi ih hvale jer su lijepo guste i kompaktne (nisu onako paučinaste, kao neke, ne znan to bolje reć, al valjda se kuži)

Happiness is choice for today :)

beag
    27. Lipanj 2014. 16:22

da, jucer! bilo je svega par pakiranja pa pretpostavljam da je tak u svim kozmo ducanima, zato pozuri 

i meni su se cinile te tetre iz dm-a ok, onako na oko pa bas super sto ima poz.iskustava s njima jer mi ispadaju najjeftinije s tim popustom.

Tina0208
    28. Lipanj 2014. 16:43

boba super savjeti....puno si pomogla... bolje da budemo spremne i to je to... eto ja sam danas 35+0 i sve je vec spremno,torbu sam spakirala ovaj tjedan... nekak mi je puno lakse kad znam da je sve spremno i da bez problema mogu u bilo koje doba krenuti za rodiliste...
    bjap ja sam uzela 20 tetri upravo iz tih razloga... previse ne moze biti...samo premalo..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.