u vezi tog oblacenja, moram priznati da sam ja mislila da cu mu oblaciti samo jedan sloj, hlacice i bodi al sad vidim da svi kazu dvoslojno
ajmee bas sam grozna hehe. nekako sam mislila bit ce toplo u stanu, grijat cemo malo vise od uobicajenog, ali nisam razmisljala da beba samo lezi i da ju ipak treba malo vise utopliti.
sad razmisljam i o vreci za spavanje, cini mi se prakticnija od pokrivanja sa dekicom jer ce se vjerojatno otkrivati.. jeste li je vi pripremile/koristile?
MarijaŠ, ja sam vec snimila tu torbu s Mustelinim proizvodima, mislim da sam je vec i ovdje spominjala, ali eto nisam se uopce sjetila da bi i na nju mogao ici onaj popust! super super!
evo cisto ako bi nekoga zanimalo. naisla sam sada i na info o Biobaza torbi, u dm-u je 250 kn, ako imate popust i manje... a sadrzi hrpu proizvoda za mamu i bebu, biobaza i baby love..
doduse, nisam jos probala nista od biobaze, ali navodno su 100% prirodni sastojci...
beag, pa ja isto nisam ni pomišljala na taj popust na Mustela torbu... Baš me Darija usrećila s tim... Žao mi je što mi je promaklo da si ju negdje već spominjala, sorry..
Što se tiče Biobaza torbe - ima ju moja kolegica. Kupila sam joj ju ja. Ali samo zato što sam znala da je i inače korstila njihove proizvode. Ja imam par stvari od njih, super su mi. Ali sam ipak nekako više zagrizla za Mustelu. Sad ne mogu dočekati da odem u shopping.
Krešimir 19.08.2014. <3
pronasla sam famozne krpice za pranje :))
u Kozmu su Lola baby 6 kom. 40x40cm, 20 kn na akciji. inace su 30.
jel to ok cijena? ako je idem po jos jedno pakiranje :)) jel ih 10ak dovoljno za pocetak?
jel to ok cijena? ako je idem po jos jedno pakiranje :)) jel ih 10ak dovoljno za pocetak?
i ja sam te uzela,eto baš sam ih oprala i čine mi se okej a vidjet ćemo u praksi. Uzela sam samo jedan paket jer imam 20 tetri velikih pa mislim da mi je dovoljno a i lako dokupimo!
5ra ;)
Draga moja, ja ih imam 20, koristim, dimenzije 20x20, koristim ih za bljuckanje i za pranje bebe umjesto trljacice. Uzela na ebayu. 10 kom 24kn, a naisla sam i za 16 kn sa slicicma. Nije da mi treba toliko, ali 15 sigurno da. Cesto perem jer sam imala samo 10 tetri i nemam puno robice 56 (ak bude nosio taj broj 4 tjedna bit ce super). Tetre sam uzela u dm-u, ok su. Koristim ih za sve zivo i nezivo pa sam uzela jos 10 al u Bosni, tam su 60 kn, onak od gaze i dim 60x70. Imala bih i 10 dosta kad perem cesto, ali nekad ih vise zaprlja u danu i ne zelim razmisljati jel imam cistih ili ne
beag, ja sam ih imala 50ak, ali sam imala svega 10 tetri, pa sam zato imala vise tih krpica.
Zavisi koliko imas tetri, ali svejedno mislim da ti je ovo za start dosta, lako si nadokupis poslije kad vidis koliko ces ih koristiti i za sto.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
a i to sto kazete, dovoljno za pocetak, kasnije se dokupi sve po potrebi :)
tetra pelene cu kupiti u dm-u, s popustom na jedan proizvod 25% cijena im je oko 85 kn 10 kom. sto je cini mi se super cijena.
i ja imam 6 komada tih manjih,ali i 20 tetri tako da bas kao sto i 5ra veli...dokupit cu ako ce mi trebat vise...
Laura 21.08.2014 :-*
beag, jesi to ovih dana kupila krpice u Kozmu? Baš razmišljam da se zaletim kad je već akcija... Inače, tetre iz dma (one Lola) su super, svi ih hvale jer su lijepo guste i kompaktne (nisu onako paučinaste, kao neke, ne znan to bolje reć, al valjda se kuži)
Happiness is choice for today :)
da, jucer! bilo je svega par pakiranja pa pretpostavljam da je tak u svim kozmo ducanima, zato pozuri
i meni su se cinile te tetre iz dm-a ok, onako na oko pa bas super sto ima poz.iskustava s njima jer mi ispadaju najjeftinije s tim popustom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji