Tina nemam sterilizator,ja ću to po "starinski".
Mmama i ja se nadam odnosno trudit ću se da mi netrebaju,sad ću ih prokuhat pa nek stoje a mogu i kasnije još jednom ako bude predugo.
5ra ;)
heheheh začas se mi skužimo, nisam pohvatala skroz kome je prva beba kome druga ili peta, pretpostavljam da je meni prva isto bi pripremila baš svaku sitnicu još u 6 mj dok sam bila, ovako poučena iskustvom, makar ne treba biti kao prvi put, znam otprilike kako kaj ide i kaj mi za kada treba, kaj se stigne kasnije i sl.. ali koje ste recimo udaljenije od nekakvih centara ako ne mate baš dućana, dm, mullera i sl u blizini bolje sve nabavit pa mirne duše čekat, i čekat i čekat taj dan d, koji svi jedva čekamo heheh
url=https://lilypie.com]
tako je mmama... ja dm imam,ali muller mi je najblize u west gateu tako da i nije bas blizu,a vecinu stvari sam kupila bas u njemu...
za drugu bebu cemo i mi znati i necemo dizat toliku paniku oko svega,....hehe
Laura 21.08.2014 :-*
u vezi tog oblacenja, moram priznati da sam ja mislila da cu mu oblaciti samo jedan sloj, hlacice i bodi al sad vidim da svi kazu dvoslojno
ajmee bas sam grozna hehe. nekako sam mislila bit ce toplo u stanu, grijat cemo malo vise od uobicajenog, ali nisam razmisljala da beba samo lezi i da ju ipak treba malo vise utopliti.
sad razmisljam i o vreci za spavanje, cini mi se prakticnija od pokrivanja sa dekicom jer ce se vjerojatno otkrivati.. jeste li je vi pripremile/koristile?
MarijaŠ, ja sam vec snimila tu torbu s Mustelinim proizvodima, mislim da sam je vec i ovdje spominjala, ali eto nisam se uopce sjetila da bi i na nju mogao ici onaj popust! super super!
evo cisto ako bi nekoga zanimalo. naisla sam sada i na info o Biobaza torbi, u dm-u je 250 kn, ako imate popust i manje... a sadrzi hrpu proizvoda za mamu i bebu, biobaza i baby love..
doduse, nisam jos probala nista od biobaze, ali navodno su 100% prirodni sastojci...
beag, pa ja isto nisam ni pomišljala na taj popust na Mustela torbu... Baš me Darija usrećila s tim... Žao mi je što mi je promaklo da si ju negdje već spominjala, sorry..
Što se tiče Biobaza torbe - ima ju moja kolegica. Kupila sam joj ju ja. Ali samo zato što sam znala da je i inače korstila njihove proizvode. Ja imam par stvari od njih, super su mi. Ali sam ipak nekako više zagrizla za Mustelu. Sad ne mogu dočekati da odem u shopping.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji