"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    28. Lipanj 2014. 17:35

Ove moje krpice su 40x 40.. 
    a po tome sto kazes trebat cu ih još jer vidim da je najveći problem pranje.. danas sam kupila dosta robice.. pocela su sniženja, na ljetnu robu sto je super za vas s ljetnim bebama jer ljeto tek pocinje :-) a ima nesto i dugih rukavica za jesenske. Kupila sam i rucnik s kapuljačom za 50kn, jel to ok cijena?

Boba10
    28. Lipanj 2014. 17:53

Tina, po mojem super cijena za ručnik! Gdje si ga našla tako jeftino. Ja sam bila kupila u CA na nekom sniženju čini mi se oko 60 ili 70 kn.

Boba

beag
    28. Lipanj 2014. 18:05

C&A, samo su ti jedni na popustu, snizeni sa 70 na 50, zuti, plavi i bijeli sa kapuljacom i nekakvim medekom... 100% pamuk, vel. 80x80cm.

cinila mi se ok cijena jer gdje god sam prije gledala bili su oko 90, 100,, 150...  
    al opet, mozda je negdje uvijek takva cijena pa sam uzela samo jedan  nakupi se toga, potrosila sam 600kn, a sve je bilo snizeno... 15ak bodica, 6 pidzamica, hlacice, rucnik.. a treba jos toga.. najmanje sam u vel.56 nasla.. to cu jos dokupiti.. iako vidim po iskustvima da te vel.treba najmanje jer bebani brzo predu u vece :))

Tina0208
    28. Lipanj 2014. 18:51

ja sam kupila te rucnike u ktc-u... imali su ih po 39 kuna na akciji nedavno... uzela sam 3 komada jer mi je cijena bila super... 80x80 su i 100 posto pamuk,....

Laura 21.08.2014 :-*

Boba10
    28. Lipanj 2014. 18:58

Ma eto vidiš, baš treba ćešće gledati. Ja kupujem svaki mjesec nešto od kad su mi rekli da je curka. Pa onda, kako nađem nešto na popustu kupim. Vi koje trebate roditi krajem 8 i početkom 9, jel kupujete više dugih rukava? Ja sam uzela par bodića s kratkim jer nikad neznaš s tim vremenom kak bude.

Boba

MarijaŠ
    28. Lipanj 2014. 19:03

I mi smo kupili taj ručnik u C&A... 
    I kupili danas par 2 benkice veličine 50. i jednu 56. I kupili na sniženju odjelce u kojem ćem van iz bolnice... Toliko nam se svidjelo da smo morali. Znači hlačice (one zatvorene dolje), jaknica, kapa, partiklica, rukavice za 69,00 kn, a bilo 130,00. Slučajno nabasali na to u Ivančici, pa odmah i kupili.

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    28. Lipanj 2014. 19:58

Evo mi dans bili u Ikei,napokon!!  Sad mi je srce na mjestu
    Kupili smo svasta nesto lijepoga za malca, bas sam happy!!

MarijaŠ
    28. Lipanj 2014. 20:43

Darija, hajde malo detalja - u što ste se ponovili? Znači, zadovoljna si? Lijepo, baš mi je drago...
    Nadam se da ne zadirem previše u privatnost... 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.