"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    16. Lipanj 2014. 15:09

da...srecom muz mi je zlata vrijedan i ne sljivi on nju ni 5 posto...odbrusi joj ko iz stopa....
    a vjerojatno bi i ja tako da je moja babica...al eto situacija je takva kakva je...
    najgore pa je sto mi svako bozje jutro vristi u sobu kad mi muz otide na posao...jesam li dobro i jesam li ziva..... jednom cu joj reci...ne mrtva sam.....

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    16. Lipanj 2014. 16:19

Tina znam kak ti je...mi srećom neživimo s nijednim dijelom familije al zato kad odemo kod njegove babe onda krenu pametovanja...ja nekako izbjegavam odlazak tamo al sad zadnja dva tjedna idem jer je žena slomila nogu a radili su se dost veliki radovi po i oko kuće pa sam išla pomoć i onda se isključim koliko mogu al uvjek ona nađe našto čim me bude bockala jer ja sam gradsko dijete a ona cijeli život živi na selu i onda mi pametuje kak ja ništ neznam...a dotakne se svako toliko i toga da sam ja iz druge države...ma bzvz...nema pametnijeg posla nego mene pokušat izbacit iz takta

i naravno NEDAJ SE bez obzira na nasljedstvo

missha
    16. Lipanj 2014. 17:18

Tina, nedaj se babi uopće dat iznervirat, vrati joj u rukavicama!
    A savjetujem ti da nakon rođena daš bebu malo po malo baki jer budete ju tak malo smekšali i nebude više vještica! Ja sam za svoju rekla da ni mrtva nebi dala bebu njoj u ruke, pa kad se prva malecka rodila, to je odmah bila ljubav, a s manjom još veća. Istina da je se nekad nemrem riješit, al mi stvarno dobro dođe kad se hoću najest jednom u danu il odmorit mozak na 10 minuta. Baki će se ljepo vidjet, dijeteće malo promjenit okolinu, a ti odmorit. A ruku na srce, svi će ti pametovat i oko oblačenja i hranjenja i odgoja, i tvoja mama i svekrva i svi. Tak da se pripremi

Lilica
    16. Lipanj 2014. 18:34

missha ja ne vjerujem da ce joj tina dati bebu na cuvanje, ne bi ni ja! 
    tina dragapotpuno te kuzim, al eto imas srece sto je muz na tvojoj strani i samo se ne daj, pod cijenu nasljedstva ili bilo cega, beba je najvaznija! 

16. Lipanj 2014. 18:47

Ja mislim da ni ja ne bi dala dijete na cuvanje da sam na Tininom mjestu, ali to sam ja. Ja imam babu koja je jako jako zlocesta zena. Bilo je puno faktora koji su do toga doveli ali ne pricamo i nismo se vidjele 5 godina. Nije nikad pitala za mene dok sam bila trudna, ni za malog od kad se rodio. I sad da mi se javi kaj bi ja trebala? Znam da nije isto, ko Tinina situacija, ali ja sam zlopamtilo i sigurno ne bih dala dijete na cuvanje ni svojoj babi, a bome ni muzevoj da sam na Tininom mjestu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

beag
    16. Lipanj 2014. 19:51

piper, komoda je cca. 80x50 cm i oko 90 visina. doslovno je velicine podloge za previjanje koja je isto  80x50cm. 3 su velike i dosta duboke ladice, a gornja je podijeljena na dva dijela pa su dvije ladice i bas super za neke sitne potrepstine za previjanje i sl.., a ove 3 za robicu. cini mi se ok za pocetak, a kasnije je mogu iskoristiti i u boravku ili spavacoj za donji ves i sl.

piper
    16. Lipanj 2014. 20:49

Hvala beag 
    mi isto planiramo uzet tak neku obicnu komodu i onda ju ostavit klincu u sobi za sta god mu bude trebalo

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 10:20

hvala vam curke puno... i ne brinite necu joj dati bebu u ruke jer vam nisam rekla jos jedan dio price...
    sad smo na krivoj temi,ali kad su vec tu receni moji problemi reci cu i ovo...
    kad smo joj priopcili da sam trudna,prvo je naravno pitala dal znamo spol djeteta...ko da je to sa 12tt jako vazno...
    rekli smo da neznamo i da nam nije bitno kojeg ce bit spola...to je nase dijete i voljet cemo ga bilo musko ili zensko...
    na to je ona odgovorila joj da je to tako,ali samo da bude decko...da je to nekak drugacije kad je musko i tralalalala..... od tada ju smislit ne mogu...iduci svaki put nisam smjela k doktoru ici a da me ona nebi pitala odma na vratima dal sam saznala spol...
    eh...kad sam saznala da nosim curicu mi smo pukli od uzbudenja i veselja jer smo potajce htjeli curicu,a ona nije par dana pricala s nama.... i sad kak da ja budem sigurna da ce moje dijete bit sigurno s njom...???
    pa makar morala dijete vozit na Mont Everest na cuvanje nekom...s njom svoju curicu ne ostavljam ni na sekundu...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    17. Lipanj 2014. 10:26

Jao Tina, ne znam sta bi ti rekla 
    Ne razumijem zasto svi otkidaju na musko dijete, kao da je ono vec sad vrijednije nego zensko! Kao da smo jos uvijek u srednjem vijeku, bas me razljuti to!!

Svaka ti čast, ja takve stvari nebi mogla trpiti, ni tolerirati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.