"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    16. Lipanj 2014. 13:10

ma problem je u tome kaj mi zivimo samo s njom i kao u njezinoj smo kuci do njene smrti,a onda ce pripast mojemu muzu kao nasljedniku... ne zelim bas imati konflikta s njom jer je ovako dosta prgava,ali ne mislim da se moze zato tako ponasati... svakako cu raspravit s muzem jer joj on veli svasta... jednom su se zakacili toliko da je rekla da ce mu nesto bacit u glavu da utihne i da ce zvat policiju...
    tesko je s njom pa ne zelim ici u velike konflikte jer sama ostajem s njom po cijele dane dok mi muza nema...
    al bas se uzasno osjecam.....

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    16. Lipanj 2014. 13:20

Jaoj, kakva izjava?! Pa ja ne vjerujem.. Jasno mi je zašto joj ti šutiš, i ja bih vjerojatno tako postupila, ali svakako reci mužu da reagira... I ne daj se draga, naravno da će biti sve uredu!

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilly6
    16. Lipanj 2014. 13:29

Draga ako ona skuži da te može naljutiti svaki put će ti nešto reći da te izbaci iz takta jer očito da nema pametnijeg posla, sorry, ali eto ti stariji ljudi nekada zbilja pretjeruju sa komentarima. Nemoj se živcirati prst u uho i osmjeh na lice, pa neka ona priča to će joj više smetati pa će možda prestati :-)

Tina0208
    16. Lipanj 2014. 13:32

a neee...nisam ja njoj uopce pokazala da je mene to zabolilo...al u dusi me srce boli i jaaako mi je tesko... neznam kako da se postavim vise...

Lilly6
    16. Lipanj 2014. 13:36

A mogu misliti kako ti je, jadno je to kada nam društvo ne dozvoljava da uživamo u trudnoći i pripremama za djecu nego sve useru nekim glupim komentarima. I mene isto zna pogoditi nekad neki komentar pa mi dan prodje katastrofa, ali bit će bolje, imaš klokanice da te razvesele :-) Nedaj se

Tina0208
    16. Lipanj 2014. 13:44

hvala ti lilly od srca... zna ona mene puno bacit iz takta otkad sam trudna... tim vise sto sam i osjetljivija vise mi smeta...prije trudnoce je mogla brbljat koliko je htjela i nisam ju dozivljavala...a sad je nekak drugacije i ne mogu da ne cujem njeno pametovanje,....
    puno ona mene vec sad uci odgajat moje dijete i to me tako zivcira dok jednom nebudem pukla i spakirala stvari te otisla sama ili s muzem... je..at ce mi se tada za njeno glupo nasljedstvo...

ninika11
    16. Lipanj 2014. 14:00

Tina stvarno mi je žao da siu takvoj situaciji. razumijem da joj ne želiš odgovarati, ali barem imaš muža koji te podržava. drži se draga, znam da ti je teško i nadam se da će se to sve uskoro srediti.

Lilly6
    16. Lipanj 2014. 14:11

Baš me ljute ljudi bez osjećaja i obzirnosti prema drugima, pogotovo kad je netko u drugom stanju. Treba trudnice pustiti da uživaju tih 9mj dosta je da se brinu cijelo vrijeme hoće li biti sve u redu , a onda im drugi zadaju milijon drugih problema :-)
    Uživaj Tina u udarcima još malo , pusti babu ;-)

missha
    16. Lipanj 2014. 14:18

Mi živimo s mojom bakom i znam kak je to draga  Tina. Te babe nisu tolko zločeste kolko misle da pomažu. Mene moja svakodnevno tolko puta razživcira da bi ju bacila akroz prozor, al ono... Prave se pametne i daju svakakve izjave, nekad se sledim kolko luđački ispadne nekaj kaj je rekla. A ona u biti to ne misli tak, nego bog zna kak, al tak je ispalo. Kad ti se dijete rodi, ak ćete joj dat malo na čuvanje i to, bude se promijenila. One ti imaju previše vremena, a premalo zanimacije i samo im loše stvari idu po glavi. Znam kak je moja bila, sad su ju moje curke digle, sad je super i više ne budali bez veze :D U biti, puno manje nego prije ;)

Tina0208
    16. Lipanj 2014. 15:07

hvala vam na podrsci drage...super da vas imam...
    missha ne pada mi na pamet da njoj dajem dijete u ruke,a kamoli na cuvanje...tim vise sto ce u svakoj mogucoj situaciju htjet pametovat s mojim djetetom kao i samnom... zato je i njoj njezina snaha otisla od nje s muzem jer nije mogla zivjet tu...a i sina joj je preokrenula protiv nje ( dakle mog muza)
    ma duga vam je to prica... srecom mi nije ona svekrva jer da je...tu bi bilo svasta....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.