Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    07. Listopad 2025. 16:51

Hope to je stvarno rano!! Ja sam danas 7. dan. Meni su u klinici naglasili da nikako ne testiram prije 9 dpt. 
    Iako te tjesim, i ja sam nekako malo “potonula”. Vjerujem da je ovaj transfer odraden savrseno, endometrij je bio savrsen, blastica je bila kvalitetna, progesteron je podignut prije transfera, sve je nekako bilo super… 
    Ali od danas imam bas grceve u trbuhu kao da dolazi menstruacija i bas mi je zlo, ali to ne pripisujem mogucoj trudnoci, vec vise nadolazecoj menstruaciji i hrpi progesterona kojeg uzimam. 
    Uglavnom, Hope, znam kako ti je, ali necemo se predavati!!! 🙏🥰

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖

💜Medenko
    07. Listopad 2025. 18:08

Čekalice nema predaje,nije gotovo dok nije gotovo 💪🏼🌟
    Muki  mogu misliti kako je tebi kad sam ja u grcu(pretprošli put došli do 7tj)..pa nikako docekati da napravim taj prenatalni..iako te nista nemoze niti spasiti niti zaštiti od boli ako je suđeno drugacije😔
    Trudnice jesu li vam mjenjali šta u terapiji nakon bete?nekako mi se aspirin,decortin i Utrogestan čine kao malo🫣🤭🤷🏽‍♀️

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟

Nikkitta
    07. Listopad 2025. 19:18

Hej cure, ušla sam na temu nakon dosta vremena, i odmah sam se razveselila što vidim pozitivne bete kod Muki i Medenko. Čestitam cure, sretno na uzv, neka sve bude školski do kraja! 😍🍀❤️
    Hope82 kao da si me prizvala. I ja jedva čekam roditi i javiti ovdje svim borilicama, znam koliko je meni to davalo snagu i vjeru za dalje, kad bi druge ženice nakon xy godina borbe uspjele.❤️
    Razumna vjeruj mi, razumijem te u potpunosti. I sama sam prolazila iste emocije, uspone i padove, ali zov u srcu mi nije dao da još odustanem. Moj savjet bi ti bio (ako ti ga smijem dati) da si uzmeš pauzu da se odmoriš, 3 mjeseca, 6 mjeseci, 1 godinu, koliko god ti treba, a onda da probaš barem jednom u Pragu. Duguješ si to, i sebi i tvojoj bebici koja te možda ondje čeka. Ne odustaj od svojih snova. Znam da ti je teško i da si rezignirana, znam, no isto tako znam da dokle god imaš podvojene osjećaje pri pomisli na odustajanje - da nisi došla do kraja puta niti iscrpila svu snagu. Ja vjerujem u tebe i nadam se da nećeš odustati. Ne još. 🍀❤️

Ja sam imala turbulencije drugo tromjesečje i tek unazad par tjedana smijem se kretati i više uživati u trudnoći. Bebicu smo jučer vidjeli na uzv, sve je super, ima i kosu i preko 2 kilice. 😍 Danas 33 tt. Brojim dane, doslovno, jer što sam bliže cilju, više sam anksiozna da sve sretno završi, sanjam dan da u naručje primim našeg sina i da je živ i zdrav, najvoljeniji dječak naših života. 🙏🏼🍀💙

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Batica
    [UREĐENO] 07. Listopad 2025. 19:59

Lori, ništa se posebno nije dogodilo, 7 dan ciklusa je bio, idem opet u četvrtak pa cu znati vise... Prvi put sam u FETu, a i ovaj put samo zbog hipera... Ne znam ni kako točno ide, dobila sam Klomifen 5 dana i vjv ce ići štoperica..  Nekako se ne nadam puno, mrvica je trodnevna osmostanična i tako je ❄️ Što Bog da, poprilicno sam iscrpljena... Šok je bio od 16js doci do samo jednog trodnevnog embrija...
    Kako si ti?
    Verbena, sretno, bas mi je drago sto se ocistilo i neka sve bude dobro! 🙏

riamaro
    07. Listopad 2025. 19:59

Batice znam taj šok.. i mi smo imali samo jednu, trodnevnu osmostaničnu mrvicu. Evo je, ima 600gr trenutno 😅 pa neka ti to bude vjetar u leđa ♥️ 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenoteratozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵

riamarro@hotmail.com

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

• Mukii
    07. Listopad 2025. 20:14

Jane i Hope znam da je tesko i znam da osluskujete svaki simptom, ali to nista ne mora znaciti, mislim da se mi u ovim postupcima previse opterecujemo simptomima i da osjecamo sto je i nije tu, uz vas cekamo vase testice i nadamo se uspjehu🤞🍀❤️
    Medenko meni su rekli da Andol vise ne moram piti, da je on sluzio da pospjesi implantaciju, sada koristim samo Estrofem i Utrogestan😊 
    Nikkitta jako mi je drago da si se javila! Vrijeme je proletjelo! Jako mi je drago da ste dobro i da se bebica lijepo razvija🥰 najgore je iza vas, jedva cekamo cuti lijepe vijesti iz rodilista, opusti se i uzivaj u ostatku trudnoce❤️
    Batica samo pozitivno, svi smo uz tebe! Znam da vas je sokirao rezultat, ali dovoljna je i ta jedna mrvica, ovdje na forumu je bilo puno takvih slucajeva koji su rezultirali zdravom bebom tako da ne gubi nadu❤️
    Lori sretno sutra!! Javi nam, neka beta rasturi🍀🥰❤️

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.

Razumna
    [UREĐENO] 07. Listopad 2025. 20:30

draga Nikita jako mi je drago da si se javila i da ste i ti i bebek dobro. 
    potpuno te razumijem, i točno osjećam kako se osjećaš. ušla si su sigurnije tjedne i realno još manje od 3 tjedna i već možeš roditi terminsku bebu.
    moja prijateljica je isto bila u sličnoj situaciji tvojoj i toliko je plakala i kaos radila doktorima da su je inducirano porodili čim je ušla u 36tt. tako da slobodno tuli i radi dramu.
    mi koji šutimo - uvijek ili najebemo ili gore prođemo od onih koji se bore za sebe.
    kao što sam već napisala planiram u novoj godini u Prag. definitivno sam to odlučila. i probat ću sve da uspijemo. ja vjerujem da mogu imati zdravu školsku trudnoću i roditi zdravu bebu.
    puno su mi pomogli i tvoji postovi. hvala na svemu 💞

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

Verbena
    07. Listopad 2025. 20:35

Nikita, baš mi je drago da si se javila! ☺️ Žao mi je da nisi mogla mirno uživati u trudnoći, ali glavno da je sada sve dobro. Čuvaj se, neka je mirno i zdravo do kraja i neka sve prođe bez ikakvih komplikacija, da konačno u ruke primiš svoj smotuljak sreće ❤️🙏☺️
    Batice, oprosti, nisam uspjela popratiti, što se dogodilo? Ako sam dobro shvatila, aspirirano je 16 js, a ostao je samo jedan zametak? Vjerujem da si iscrpljena i tužna i u šoku, ali od srca ti želim da je baš ta jedna mrvica vaše čudo..💜

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶10/24 - 1. IVF => 5 j.s. -> 4 oplođene => 3. dan 3 => 2 ❄️ bc
    🔸10/24 ET 1 3dn => beta neg. ✖️
    🔸11/24 - FET 1 bc (prirodni ciklus) => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => 1. UZV 6+4 GV + ŽV, nema EO => nepravilan razvoj ploda => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc (arteficijelni ciklus) => 12.dnt beta 535 => 14.dnt beta 1284 => UZV 6+5 imamo ❤️ => UZV 9+5 missed ab. (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF

Bella🌟
    07. Listopad 2025. 20:39

Kad vidim pozitivne priče  endo/adeno borilica baš mi to daje snagu da nema odustajanja💪😎 Nikkitta po potpisu vidim da si svašta prošla,sretno do kraja,još sitno brojiš, tvoj će bebač uskoro biti uz tebe🍀💪💕
    Hope82 znam da nemam baš rezultat za podijeliti,ALI što se tiče simptoma,nemaaa odustajanja! Točno znam što osjećaš I onaj feeling kad znaš što je,kad si sto posto sigurna,no svejedno nemoj ništa otpsivati jer stvarno u ovom trenutku prerano je da znaš išta. Ja sam nekih cca 6dnt ,mislila to je to,gotovo,nema šanse jer su mi svi simptomi bili identični ko da dolazi M,jači bolovi,spoting,a bez ikakvih simptoma trudnoće, ni cice koje uvijek osjetim,sad je bilo jedna velika 0. I mislila sam da ću tu večer prestati sa svom terapijom. Kupila sam test da drugi dan potvrdim da je ništa I da zovem kliniku jel smijem tu betu ranije vaditi... I na kraju drugi dan,nakon 5 godina,pojavi se sjenica na testu, dan poslije toga tamni.nažalost,ta moja sreća je kratko trajala jer se očito nije održalo do bete,al hoću reći da simptomi stvarno ne znače ništa,jer uzimamo hrpu hormona,I sve i ništa može biti od svega. Znam da je teško vjerovati kad poznaješ svoje tijelo, ali pobekad stvarno osjećaj I simptomi varaju. Zato prije nego odustaneš od ideje da je moguće da se primilo,pričekaj bar do 10dpt. Navijam za tebe💪♥️
    Batica sretno🙏🍀

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Žuži
    [UREĐENO] 08. Listopad 2025. 07:34

Hope82 držim ti velike fige da te osjećaj vara. Znam točno o čemu pričaš jer nakon 9 transfera točno znam kad bolovi krenu u krivom smjeru. Ali isto tako koliko god naglas govorila da neće bit ništa od toga, duboko u sebi se nadam čudu. Jer realno čuda se događaju. Ja se testiram 14 dan nakon aspiracije (kada sam ostala trudna, tada mi je pokazalo lijepi plus). Evo i link za koji se nadam da ti neće trebati, pila sam jednu tabletu dnevno https://hr.iherb.com/pr/solgar-megasorb-coq-10-600-mg-30-softgels/22434
    Emma cestitke na curici, i ja se sjećam tvoje price koje stvarno budi nadu❤️
    Razumna drago mi je da ne odustaješ, znam kako je teško svaki put se iznova dignuti 🫂 
    Jane i tebi sretno s čekanjem i nadolazećom betom, taj period je stvarno naporaaaan😫
    Nikita još malo pa ćeš i ti napokon dočekati svog dječaka. Cestitke od srca🥰
    Muki i Medenko cestitke na super betama, želim da vam sto prije prođe ovo vrime do ultrazvuka.
    Netko se raspitivao za prp maternice pa samo da kažem, ja ću ga raditi u ovom transferu (ako dođem do njega🤞🏼) pa ću podijelit s vama informacije. Iskreno nisam ni pitala cijenu😬 Ja sam ovaj postupak u poliklinici Cito 

Emma05
    08. Listopad 2025. 07:34

Hvala ti draga❤️💕🥰

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

Žuži
    07. Listopad 2025. 21:36

P.s. Ne znam jeste primjetile promjene na forumu; možemo urediti komentar ako smo falile, izbrisati ga... Sjećam se da sam jednom napisala kako bi bilo super da možemo lajkati komentare, vidim da su i to uveli. Pa evo pohvale od mene za admine👏🏼👏🏼

👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani