Nata sretno i bezbolno i sa dobrim rezultatom ✨🙏🏽🌟
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜
Sorry Nata kasnim🫣..i svejedno 🙏🏽za uspjeh..
Jane testiraj se na coronu,meni je jucer kolegica sa posla javila da je pozitivna.grebli ju je grlo i smrcala je..🤦🏽♀️🤦🏽♀️Ja si mislim krasno..nakon transfera i dok pijem Decortin to je zadnje sto mi treba..al eto zivot i nadamo se najboljem…
Slažem se sa curama..psihoterapija je super rješenje kad nades nekog kvalitetnog ..osobno nisam išla jer sam po prirodi preotvorena i transparentna i nazalost neznam drugacije tako da svi sve znaju..bolno ali u mom slučaju je vrijedilo..ja sam ja💜..volontirala sam neko vrijeme na jednoj telefonskoj liniji i znam da je to filtriranje ženama pomagalo da izdrže dan,tjedan,zivot..🫶🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
9mj.🙏🏽🥳💜
Inseminacija… Folikul je pukao doslovno u sali.
Pa evo ja stvarno ne mogu vjerovati! Ja mislim da bi trebala promijeniti kliniku, ovo ti se vec dogadjalo i ovo je zaista vec nedopustivo..postoje lijekovi koji to mogu sprijeciti i ne znam zasto ti ih doktor nije prepisao..sto su ti rekli?
Jane ja sam takodjer pobrala neku virozu, ali sam bolje, sutra mi je transfer i koliko sam citala nije ga potrebno odgadjati osim u slucaju teze bolesti
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Inseminacija… Folikul je pukao doslovno u sali.
Nato držim ti fige ne znaš kakve, baš ću misliti na tebe ovih dana!!!! 💖
Jesi li ti u Vinogradskoj, što su rekli, znam da si isto prošla jednom ili čak više puta??
Što se tiče moje situacije sa menopurom, sve je ok prošlo, nastavljam sa terapijom, hvala na savjetima 😘 Riamaro mazi bušicu Medenko kako si ti, kada radiš test/betu?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 4.2pmol/L, hashimoto, TSH 1,93
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. Škvorc (Gonal+Menopur+Cetrotide)⏳️
Nata držim fige da inseminacija bude dobitna 🤞🍀
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
Nata bas to sto Muki kaze! Meni su davali injekcije Orgalutrana (ako se dobro sjecam) da to sprijece 🙄
Nadam se da ce inseminacija uspjeti! U mom slucaju je kod obje inseminacije doslo do trudnoce, iako se nazalost nije odrzala. Drzim fige da ti uspije 🥰
Medenko jesam, testirala sam se i neg sam na koronu. Valjda je samo virozica. Nadam se da ce proci do FETa.
Mukii drzim fige ❤️ neka sve super prode! 🍀
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖
10.mj. FET 2🐧⏰🙏
Ciao, borilice! Upadam ovdje ko baba iz bolesti, imali smo ljetnu stanku nakon neuspješnog pokušaja u lipnju pa sad idem na novi set pretraga da nam budu friški nalazi. Trebali smo u postupak u 11./12. mj, ali mislim da ćemo prebaciti na siječanj…
Upravo sam na sistematskom i ginekolog ovdje mi je ubacio bubicu u uhu, meni je D vitamin ispod 50, dr koji nam vodi mpo nije na to ništa posebno obraćao pozornost, a ovaj gin mi kaže da bi trebao biti preko 125… vaša iskustva? Je li nekome ovdje ikada u postupku dr ovako nešto spomenuo i preporučio pratiti D vit i uzimati ga dodatno dok ne dođe u nešto više intervale?
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2024 ICSI, ET, beta 0
12/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0
Imala sam cijelo vrijeme Decapeptyl koji bi trebao spriječiti ovulaciju... 3 puta se to nije dogodilo, ali evo 3 puta je. Trenutno mi je glava puna svega, bojala sam se da nema jajne stanice, ali ovo nisam očekivala. Poslat ću mail u Škvorc i vidjeti za konzultacije. Hvala cure na podršci. ❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Nato, baš mi je žao da je opet puako folikul... nešto mi se čini da se u Vinogradskoj to prečesto događa (ako se ne varam Riamaro, Rolica, ti...) Svakako držim fige najjače da ipak bude dobitno!! 🤞🙏🤗
Jane, ako si negativna na koronu ja ne bih odgađala. Vjerujem da bi ti do transfera već moglo biti bolje. A evo iz osobnog iskustva, akutna bolest ne smeta za implantaciju - ja sam se baš fest razbolila nakon prvog FET-a i svejedno je došlo do implantacije. Brzi oporavak želim! ☺️
Riamaro ❤️ baš mi je drago da si se javila ☺️ čuvaj se i sretno do kraja! 😘
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶10/24 - 1. IVF => 5 j.s. -> 4 oplođene => 3. dan 3 => 2 ❄️ bc
🔸10/24 ET 1 3dn => beta neg. ✖️
🔸11/24 - FET 1 bc (prirodni ciklus) => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => 1. UZV 6+4 GV + ŽV, nema EO => nepravilan razvoj ploda => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc (arteficijelni ciklus) => 12.dnt beta 535 => 14.dnt beta 1284 => UZV 6+5 imamo ❤️ => UZV 9+5 missed ab. (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF ⏳
Inseminacija… Folikul je pukao doslovno u sali.Nato držim ti fige ne znaš kakve, baš ću misliti na tebe ovih dana!!!! 💖
Jesi li ti u Vinogradskoj, što su rekli, znam da si isto prošla jednom ili čak više puta??
Što se tiče moje situacije sa menopurom, sve je ok prošlo, nastavljam sa terapijom, hvala na savjetima 😘 Riamaro mazi bušicuMedenko kako si ti, kada radiš test/betu?
Napuhnuta🤪..trudno izgledam već godinu dana😏skoro…valjda će uskoro i ta beba🤦🏽♀️..mislim da ću Test u nedjelju,Beta mi je 3.10..u kojem si ti djelu muke😉
Jane ako je samo virozica samo naprijed🥳🥳🥳
Bajadera..ja uvijek pokusavam drzati vitamin D barem iznad 80..digni ga..meni better you(crveni sprej)super funkcionira 😉
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
9mj.🙏🏽🥳💜
Sortiraj odgovore
Najstariji