Hvala cure na odgovoru.
Ma da, čitam o simptomima pa se ne pronalazim u njima, aspiracija je bila 18 js bez opće anestezije, sve mi je bilo ok i jos uvijek je, trudim se piti sto vise vode sto mi inače nije bas navika a i stalno sam u pogonu
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj 2.IVF ⏳
Drage sve, nisam vas čitala 3 dana i bome sam imala dobro štivo za pohvatati
čestitke svima koji su dobili dobre vijesti koje vjerujem da ste dugo i veoma željno iščekivali!!!
Kod mene je novost da su cervikalni brisevi pokazali kako sam pozitivna na ureaplazmu parvum. Propisana mi je antibiotska terapija tako da od planirane AIH u 10. mjesecu nažalost ništa odnosno sve dok brisevi ne budu uredni. Je li se koja od vas susrela s ureaplazmom? Čitala sam da se liječenje može otegnuti na nekoliko mjeseci i doista želim napraviti sve što mogu kako bi izgubili samo jedan ciklus mpo. Moram priznat da me malo i strah uopće pokušavati na old school way () u idućem ciklusu s obzirom da sam pročitala da ureaplazma može donijeti puno problema…….
Vraćala mi se par puta.
Ide tura antibiotika pa novi bris mislim 2 tj nakon zadnjeg dana uzimanja antibiotika, ne ranije da ne bi pokazao lažno negativan nalaz na ureaplazmu.
Zna biti dosadna, ali ja bih ju uvijek riješila već s prvom kurom antibiotika, ali bi se vratila nakon tipa pola godine/godinu dana…
Nemoj biti obeshrabrena, držim fige da se riješiš toga odmah s prvom terapijom pa u nove pobjede!
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2024 ICSI, ET, beta 0
12/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0
Lori, Jane, Markolina hvala curke 🥰
Blueberry divan broj, divne vijesti. Sretno ❤️
Muki čekamo, sretno jos jednom❤️
Aurora mene sad malo brine jer su moji folikuli preveliki u odnosu na tvoje. Imam i sluzi, što dosad nisam imala. Baš me brine da neće biti prekasno u petak. Neka nam je sa srećom 🍀🍀
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
Cure, hvala na odgovorima 🫶 suprug je također dobio terapiju. Moja je sumamed 1000mg, 1xtjedno kroz iduća 3 tjedna. 7-10 dana nakon zadnjeg antibiotika ponovno bris da se vidi ako je pod kontrolom
👩🏽28 + 🧔🏽32 = 🩷
2023 🔄 idiopatska neplodnost
1.9. HSSG - nalaz uredan
9/25 ureaplazma parvum, antibiotska terapija
Četvrtak 25.9.
Jane - uzv FET
Petak 26.9.
Lori - transfer
Hope - aspiracija
Aurora - aspiracija
Ponedjeljak 29.9.
Marija - konzultacije
Utorak 30.9.
Laganini - uzv 🤰
Srijeda 1.10.
Everest - beta
Petak 3.10.
Miss - uzv🤰
Medenko - beta
Muki - test/beta
IT STARTS WITH THE EGG / Prijevod by Verbena
https://drive.google.com/file/d/1Iqb2V-kc4IvveFw26SPuDCvToghs5dK7/view
ANKETA O IVF ISKUSTVIMA:
https://bitly.cx/OtBFM
- anketu možete ispunjavati više puta, za svaku kliniku zasebno
LINK NA REZULTATE ANKETE
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1NrKyvBliBF5Bk5PPgIsEUeF60KKw6eL_Fnu_gx808_g/htmlview#gid=1652649836
PRVA WEB STRANICA O IVF-u U RH
https://miraculum-ivf.com
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Ariela žao mi je zbog odgođenog transfera. Puno je to js pa su vjerojatno zato oprezni. Mogući je i naknadni hiper, još ga trudnoća može pojačati pa možda i bolje ovako da izbjegneš komplikacije.
Jane sretno🤞🏻
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Ariela meni su aspirirali 20 js i super sam se osjecala. Nista me nije boljelo i bas sam bila ljuta taj dan kad su mi rekli da odgadamo transfer. Zapravo je to bila odlicna odluka jer me sljedeci dan poceo zatezati jajnik i bas sam ga osjetila kad sam hodala. Bolje da se tijelo odmori. I to sto Lori kaze- trudnoca jos moze pojacati hiper pa je bolje biti oprezan!
Bella hvala 🥰
Lori hvalaaaa 🫶
Marija koji betterme sprej koristis? Crveni? Meni je vitamin d bio bas kriticno snizen i podigli smo ga na 75 pomocu d vital ampula (25000 iu). Citala sam da je to ipak malo previsoka doza za ivf pa bi mozda nastavila s nizom.
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije ➖
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Bemfola + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖
10.mj. FET 2🐧⏰🙏
Markolina Žao mi je zbog bete.😔 Nisam neki stručnjak za tanki endometrij (kod mene je obično predebeli), ali sam čitala još ranije da problemi sa zadebljanjem mogu nastati kod žena sa dijagnosticiranim PCOS zbog tog disbalansa hormona (vidim ti u potpisu PCOS). Ono što je dobro u tom slučaju poduzeti je npr izbjegavati rafinirani šećer, bijelo brašno i prerađenu hranu, ubaciti više proteina i zdravih masti, redovito spavati 7-8 sati dnevno, piti jako puno vode, uzimati suplemente sa inozitolom… Iako pretpostavljam da to sve već prakticiraš pa ne znam što bih ti još dodatno preporučila. Slažem se sa Roxy vezano uz L-arginin pa provjeri da li uzimaš i to s nekim praškom.
Lori🍀Hvala ti 🤗 Vidim da si ti uskoro na redu za FET, držim sve fige na svijetu da bude dobitni! 😄🤞🤞
bordot Dobro nam došla! Moj muž pije Proxeed već neko vrijeme. Situacija je bila bolja pa se nakon nekog vremena opet pogoršala.. Evo nismo pametni što napraviti dalje jer smo za Proxeed dobili preporuke na 3 različite strane i stvarno je u nekom trenutku to izgledalo puno bolje. Ali skup je to sport (jer je preporuka za muške da piju 2x dnevno, a kutija košta 60 eura) pa možda da pokušate prvo s nečim drugim (Catafertyl, maca, čajevi i sl). Svakako pročitaj prve stranice ove teme jer tamo su cure napisale jako puno korisnih savjeta.
Mukii PUPO 🌞 nek se primi! 😄🤞🤞
Hope82 Držimo fige!! 🤞🤞🤞🤞
nicol, z Po preporuci Proxeed 1x dnevno, navečer, a uz to uzimam još i Omegu-3, ubiquinol, magnezij, melatonin i vitamin D. Catafertyl se inače isto pije 1x dnevno tako da sam samo zamijenila prašak.
Blueberry12 Meni je nakon stimulacije prošli puta (bez ET jer smo išli na freeze all) kasnila 5 dana. Već sam nadobudno i optimistično radila i test za T 🙈 ali bilo je samo do hormona..
bezimena97 Nisam ju imala, ali znam da se mora prvo to riješiti da bi se moglo dalje u postupke. 😒 Nadam se da ćeš to srediti ekspresno 🤞🤞
Ariela_ Vjerojatno su samo oprezni nakon toliko jajnih stanica, ipak je to dosta visoki broj. Bolje da odmoriš nego da se pojave dodatne komplikacije. Brzo će to proći
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
Jane sretno! 🤞❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
jane23 Sretno na uzv! 🤗 Javi stanje!
👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
5. ICSI stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)
Sortiraj odgovore
Najstariji