Da li je itko od vas imao hidrosalpinx a da mu je transfer uspio? Moj dr sumnja na to na lijevom jajovodu (iako kaze da je jajovod otpustio tu tekucinu ali je i dalje malo prosiren na uzv) pa se mislimo hocemo li radit transfer ili freeze all 😏 sutra cu tocno znati kakve su nam stanice u finalu i s cim raspolazemo pa se mislim bi li pokusala ET, a ako ne uspije da idem na laparo zbog tog jajovoda
Uhhh Blueberry ja ti nisam bas objektivna..jer je meni prohodnost jajovoda bila ok,na uzv se nisu vidjela proširenja ..i izgubila sam 3G.zivaca i pokušavanja do dijagnoze obostrani hydrosalpinx i vađenja jajovoda..nakon toga prvi ivf..Sofia💜..
Sretno i trazi drugo,treće,misljenje😘
Ja sam u 12/24 bila na laparoskopiji i tu su mi uklonjene priraslice iz tog jajovoda, prohodnost je napravljena tijekom zahvata i bila je top. I sada 9.mj nakon operacije opet sumnja na hidrosalpinx i sad je pitanje hocu li prvo ici na zahvat da mi ga uklone ili pokusat jedan trasnfer. Zao mi je “bacati” blastice ako situacija nije pogodna za implantaciju. Mislim znam da mi nitko ne moze garantirati nista ali bas sam sad na mukama sto napraviti. Drago mi je da je tebi uspjelo nakon vadenja jajovoda ❤️
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
11/25 salpingektomija ✂️ ⏳
Pozdrav cure, nova sam u ovim vodama pa bi trebala savijet
U Petrovoj sam, trenutno Letrozol + Ovitrelle i tempirani odnosi. U Petrovoj su mi rekli da mi moja ginekologica prepisuje Ovitrelle na recept, no ona kaze da Ovitrelle ne ide na recept da ga moram kupiti ili dobiti u bolnici, a u ljekarni mi ga ne daju bez recepta kako bi to trebalo funkcionirati?
Zelim svima svu srecu u novim postupcima ❤️
Hvala vam cure na potpori i odgovorima 🥰
Poslat ću mail ginu koji nas prati kroz MPO, jedino mi nije baš drago da on to nije detektirao…
Nemojte me krivo shvatiti; malo mi te neke stvari poljuljaju povjerenje. Pogotovo jer mi je danas rečeno za jednog doktora u Petrovoj da on ni ne kreće u postupak dok D nije barem 125… ne kažem da je to jedini mogući razlog dosadašnjih neuspjeha, možda se samo zvijezde nisu poklopile, ali recimo na VV nisu uopće ni pomišljali ili proporučili popratiti D vitamin.
A ovdje sada gdje su ga tražili, nisu imali nikakav komentar.
U međuvremenu ću kupiti i sebi i mužu D vitamin, njemu dodatno cink i selen. Pa probati doći i do ovog “jačeg” D vitamina na recept da se boostam dokle god još nismo započeli s postupkom.
Divne ste 🩵
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2024 ICSI, ET, beta 0
12/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0
Meni je isto vitamin D bio nizak i dosta brzo sam ga podigla sa kapsulama, sad sam nedavno testirala i bio mi je 80 mmol/L , niko mi nije ništa komentirao da nije ok, bitno da je iznad granice.
Moj transfer je u četvrtak, ne znam na kojoj brojki smo sada ali kažu da je bolje nego prošli put☺️
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj 2.IVF ⏳
Poslat ću mail ginu koji nas prati kroz MPO, jedino mi nije baš drago da on to nije detektirao…
Nemojte me krivo shvatiti; malo mi te neke stvari poljuljaju povjerenje. Pogotovo jer mi je danas rečeno za jednog doktora u Petrovoj da on ni ne kreće u postupak dok D nije barem 125… ne kažem da je to jedini mogući razlog dosadašnjih neuspjeha, možda se samo zvijezde nisu poklopile, ali recimo na VV nisu uopće ni pomišljali ili proporučili popratiti D vitamin.
U međuvremenu ću kupiti i sebi i mužu D vitamin, njemu dodatno cink i selen. Pa probati doći i do ovog “jačeg” D vitamina na recept da se boostam dokle god još nismo započeli s postupkom.
Divne ste 🩵
Ima od dietpharma vitamin d 4000iu u spreju ili kapsulama i nije skup (dnevna doza cini mi se da je 2000iu) pa ako je nizak mozda za pocetak svaki dan pa smanjit na par puta tjedno.
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; ⏰bemfola 150 10/2025 (icsi vinogradska)
Inseminacija… Folikul je pukao doslovno u sali.
Zao mi je i drzim fige da bude ipak uspjesno!
Pitanje za sve cure, zbog cega se ovo desava? Preslaba doza antagonista? Pogresna procjena vremena za stopericu?
Ja 30-ok, on 32-teska oligoastenozoospermija; pokusavamo 11/24; ⏰bemfola 150 10/2025 (icsi vinogradska)
Ujedno, ako je vise folikula, pucaju li svi u isto vrijeme? Jer onda kakvog smisla ima inseminacija ako ti je 5 folikula puklo, to bi znacilo da se debelo riskira viseplodna trudnoca. Osobno nas nalaz nije dovoljan za ivf, kamo li inseminaciju, ali ostali koji nemaju muski faktor mi se ne cini nas najzgodnije. Isto tako, ako ste isli u ful stimulaciju, i ode sve vrit ovak, racunaju li to ko inseminaciju ili ti zaracunaju taj postupak kao ispucani po Zakonu o mpo?
Divne ste 🩵
Pozdrav!
Meni nisu rekli da trebam u postupku provjeriti D vitamin.Kad je potvrđena trudnoća morala sam raditi normalno kompletnu krvnu sliku i D vitamin koji mi je bio 14 🫣 Prepisane su mi oleovit kapi i u roku mj dana se to super podiglo.Sad sam u 37 tijednu i sve je hvala Bogu ok.Vama sretno i da što prije dođete do željene trudnoće. 🙂
Imam pitanje cure, ako je u pitanju ICSI metoda, zar onda ne bi trebale sve zrele jajne stanice biti oplođene s obzirom da biolog aplicira spermij u svaku od njih..? Ili sam ja nešto krivo shvatila
Pozdrav, moje iskustvo je slično kao u Finike. Zelim ti sreću već u ovom postupku…
Vezano za ICSI, MM je upućen na DNK fragmentaciju spermija i iza toga su išli na Zymot metodu prema kojoj bi se trebali izdvojiti kvalitetniji spermiji…
Koje su vam vrijednosti spermiograma? Jer sam ja htjela svog privatno pa pise da ako je ispod 5mil koncentracija da ne rade jer je to premalo, a nama je koncentracija ispod 5.
Kod MM je isto ispod 5 i radili su u Splitu, nije uopće to bilo spomenuto da ne moze, niti je itko pitao... Pitaj u Vinogradskoj da provjere s epidemiologom, taj test se svejedno plaća i u bolnici cca 150 eur...
Nije loše provjeriti je se moze ciljati na neku dr metodu...😊
Nata, žao mi je, neka drugi put bude sa svom srećom koju ti možemo poželjeti... 🫂
Riamaro čestitam, bas mi je drago, neka sve prođe u najboljem redu 😍
Hope,.sretno! 🫂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Evo ja sam dobila zeleno svijetlo, krecemo u postupak u sljedecem ciklusu! 🤞🏼
Zasada Estrofem 2x1 i onda 2.dan ciklusa nakon vađenja hormona (ako sve bude u redu) Pergoveris 💉
34/37
KBC Split 06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - ❌
10/25 - Poliklinika Cito
💊 estrofem..
Sortiraj odgovore
Najstariji