Drage sve, nisam vas čitala 3 dana i bome sam imala dobro štivo za pohvatati
čestitke svima koji su dobili dobre vijesti koje vjerujem da ste dugo i veoma željno iščekivali!!!
Kod mene je novost da su cervikalni brisevi pokazali kako sam pozitivna na ureaplazmu parvum. Propisana mi je antibiotska terapija tako da od planirane AIH u 10. mjesecu nažalost ništa odnosno sve dok brisevi ne budu uredni. Je li se koja od vas susrela s ureaplazmom? Čitala sam da se liječenje može otegnuti na nekoliko mjeseci i doista želim napraviti sve što mogu kako bi izgubili samo jedan ciklus mpo. Moram priznat da me malo i strah uopće pokušavati na old school way () u idućem ciklusu s obzirom da sam pročitala da ureaplazma može donijeti puno problema.......
👩🏽28 + 🧔🏽32 = 🩷
2023 🔄 idiopatska neplodnost
1.9. HSSG - nalaz uredan
9/25 ureaplazma parvum, antibiotska terapija
Muki čestitam pupo! Nisam shvatila idući petak radiš kućni test ili betu?
Hope super za novi folikul! Nek uspiju aspirirati sva 4🤞🏻
Bezimena nemam iskustva pa ne mogu pomoći ali nadam se da ćeš je se brzo riješiti🤞🏻
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Blueberry meni se ciklusi uvijek malo produže, i kad prestanem sa utrogestanima treba koji dan dok dođe.
Meni su danas rekli da će najvjerojatnije ipak freeze all , čak i ne znam koliko ih je, sutra ću sve dobiti službeno. Malo sam razočarana jer se stvarno super osjecan, malo me steže jajnik di ih je bilo puno ali nekako očekujem i da je to normalno? Ne znam kakve bi simptome hiper uopće trebala imati 😏
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj 2.IVF ⏳
Bezimena meni je muž bio pozitivan na ureaplazmu u dva navrata i uzimao je terapiju dosta dugo, a ja nisam morala ništa uzimati, nalazi uvijek uredni, nakon toga mu se popravio spermiogram jer je ona uzrokovala aglutinacije.
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj 2.IVF ⏳
Blueberry12 došla mi je 15dan nakon transfera, 14.dan 2. betu vadila I dan poslije procurila.
Ariela držim fige da ih bude cim više za freeze. Da ne znam sto bi rekla za hiper,nemam s tim problema pa nemam neki pametan komentar. Bila si na uzv-u dns?
Bezimena97 nemam iskustva no sretno s rješavanjem da što prije možeš u postupak 🍀🤞
Jane24 držimo🤞🤞🤞 za dobar endometrij i dobre vijesti sa uzv-a🍀
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Bezimena ja sam imala pozitivan bris na ureaplasmu u dva navrata (razmak je bio nekoliko mjeseci), oba puta smo suprug i ja popili turu antibiotika i kontrolni bris je bio negativan. Bitno je da oba partnera dobiju terapiju, barem je meni tako rečeno. Sretno 🙂
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Ja sam progesteron koristila samo par dana i onda sam prestala kad smo se odlucili na smrzavanje. Nadam se da se nece poremetiti da mogu cim prije na pregled i dogovor za laparoskopiju 🤞🏼
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 histeroskopija polipa, scratching endometrija
9/25 prvi postupak
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
11/25 salpingektomija ✂️ ⏳
bajadera2 meni u Poliklinici IVF isto nisu spominjali vitamin D, ali ja sam ga napravila na svoju ruku i bio je snižen kod prvog postupka. uzela sam BetterYou sprej i po nalazu od prošlog tjedna, sada je 122. svakako preporučam da si uzmeđ taj sprej u ljekarni.
Tako će i biti. Kupujem ovih dana. U 12. mj na vađenje krvi…
Koliko ti je trebalo vremena da dođe do te vrijednosti?
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2024 ICSI, ET, beta 0
12/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0
Hvala vam cure🫶🏼
Lori iduci petak radim kucni test i ako bude pozitivan mogu odmah vaditi betu😊 sad cekamo tvoj transfer🤞
Blueberry utrogestan svakako malo prolongira dolazak menstruacije, ali svega za par dana ako su ti inace ciklusi redoviti😊
Ariela mislim da ako postoji i najmanja sumnja na mogucnost hipera da ne zele riskirati jer simptomi mogu biti zaista jaki, mislim da to procijene prema stanju jajnika na dan aspiracije, razumijem da si nestrpljiva, ali mozda je bolje ne riskirati. Normalno je da osjecas jajnike, mene su nakon aspiracije boljeli nekoliko dana
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180- blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET
Bezimena, pretpostavljam da si dobila doksiciklin 2x100 mg? Terapija obično traje 7 dana, ali se po potrebi može produžiti na 14 dana. Uz to, da si povećaš šanse za eradikaciju, možeš zamoliti ginekologicu da ti pusti Geonistin vaginalete koje koristiš jednu navečer prije spavanja /6 dana, a po potrebi možeš produžiti na 12 dana. Bitno je da se istovremeno liječi i partner, također doksiciklinom 2x100 mg/7 dana i da nemate odnose dok ste pod terapijom. Sretno!
Markolina, žao mi je baš... osim cikle i ananasa čitala sam da za endometrij eventualno može pomoći vitamin E u dozi od 400 IU dnevno.. Svu sreću ti želim ❤️
Mukii čestitam i držim fige! 🤞☺️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶10/24 - 1. IVF => 5 j.s. -> 4 oplođene => 3. dan 3 => 2 ❄️ bc
🔸10/24 ET 1 3dn => beta neg. ✖️
🔸11/24 - FET 1 bc (prirodni ciklus) => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => 1. UZV 6+4 GV + ŽV, nema EO => nepravilan razvoj ploda => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc (arteficijelni ciklus) => 12.dnt beta 535 => 14.dnt beta 1284 => UZV 6+5 imamo ❤️ => UZV 9+5 missed ab. (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji