Cure da li vam kasni menstruacija nakon stimulacije?
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
MukiiDaaa, isto u trbuh. Nakon sto das injekciju, masiraj to mjesto barem 5 min jer je uljna otopina pa ostane kvrzica ispod koze i vise boli ako se ne izmasira da se malo “razbije”. Dosta je neugodna injekcija jer se sporo ispusta i mjesto je jako osjetljivo na dodir nakon injekcije.
Meni je prosli put bio 5, sto je dosta nisko. Nije mi bas jasno zasto tih 5 dana prije fet-a uz utrogestan ne daju odmah i prolutex jer cim nije prirodni ciklus, organizam ne “kuzi” da treba dignuti progesteron.
Markolina hvala 🥰 ma joj, prosinac je pred vratima! Taman pupo za blagdane ❤️
E hvala ti, dobro da si mi rekla ❤️ bas tesko ide van da, masirala sam, ali svejedno osjetim to peckanje.
Koliko sam vidjela neke klinike ga uopce ni ne daju, a moze biti i da je progesteron bitan nakon implantacije pa da ga mozda zato daju tek kod transfera..
Markolina znam i suosjecam da je najgori period to cekanje, mi stalno nesto cekamo, ali vrijeme ce ti proci za cas😘
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.❤️
Drage sve, nisam vas čitala 3 dana i bome sam imala dobro štivo za pohvatati
čestitke svima koji su dobili dobre vijesti koje vjerujem da ste dugo i veoma željno iščekivali!!!
Kod mene je novost da su cervikalni brisevi pokazali kako sam pozitivna na ureaplazmu parvum. Propisana mi je antibiotska terapija tako da od planirane AIH u 10. mjesecu nažalost ništa odnosno sve dok brisevi ne budu uredni. Je li se koja od vas susrela s ureaplazmom? Čitala sam da se liječenje može otegnuti na nekoliko mjeseci i doista želim napraviti sve što mogu kako bi izgubili samo jedan ciklus mpo. Moram priznat da me malo i strah uopće pokušavati na old school way () u idućem ciklusu s obzirom da sam pročitala da ureaplazma može donijeti puno problema.......
👩🏽28 + 🧔🏽32 = 🩷
2023 🔄 idiopatska neplodnost
1.9. HSSG - nalaz uredan
9/25 ureaplazma parvum, antibiotska terapija
Muki čestitam pupo! Nisam shvatila idući petak radiš kućni test ili betu?
Hope super za novi folikul! Nek uspiju aspirirati sva 4🤞🏻
Bezimena nemam iskustva pa ne mogu pomoći ali nadam se da ćeš je se brzo riješiti🤞🏻
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Blueberry meni se ciklusi uvijek malo produže, i kad prestanem sa utrogestanima treba koji dan dok dođe.
Meni su danas rekli da će najvjerojatnije ipak freeze all , čak i ne znam koliko ih je, sutra ću sve dobiti službeno. Malo sam razočarana jer se stvarno super osjecan, malo me steže jajnik di ih je bilo puno ali nekako očekujem i da je to normalno? Ne znam kakve bi simptome hiper uopće trebala imati 😏
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj 2.IVF … 7 ❄️ FREEZE ALL
Bezimena meni je muž bio pozitivan na ureaplazmu u dva navrata i uzimao je terapiju dosta dugo, a ja nisam morala ništa uzimati, nalazi uvijek uredni, nakon toga mu se popravio spermiogram jer je ona uzrokovala aglutinacije.
🙋🏼♀️ 31
🙋🏻♂️39
Beba br. 2 ….. ⏳
1.IVF …13 js➡️7 oplođenih➡️3 blastociste➡️1 ❌
6.mj FET 2blasto ❌
9.mj 2.IVF … 7 ❄️ FREEZE ALL
Blueberry12 došla mi je 15dan nakon transfera, 14.dan 2. betu vadila I dan poslije procurila.
Ariela držim fige da ih bude cim više za freeze. Da ne znam sto bi rekla za hiper,nemam s tim problema pa nemam neki pametan komentar. Bila si na uzv-u dns?
Bezimena97 nemam iskustva no sretno s rješavanjem da što prije možeš u postupak 🍀🤞
Jane24 držimo🤞🤞🤞 za dobar endometrij i dobre vijesti sa uzv-a🍀
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - nema ❄️ ET-1, pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️, ET- 1, beta❌️
❄️FET⏳️
Bezimena ja sam imala pozitivan bris na ureaplasmu u dva navrata (razmak je bio nekoliko mjeseci), oba puta smo suprug i ja popili turu antibiotika i kontrolni bris je bio negativan. Bitno je da oba partnera dobiju terapiju, barem je meni tako rečeno. Sretno 🙂
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Ja sam progesteron koristila samo par dana i onda sam prestala kad smo se odlucili na smrzavanje. Nadam se da se nece poremetiti da mogu cim prije na pregled i dogovor za laparoskopiju 🤞🏼
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplodeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija ✂️ ⏳
bajadera2 meni u Poliklinici IVF isto nisu spominjali vitamin D, ali ja sam ga napravila na svoju ruku i bio je snižen kod prvog postupka. uzela sam BetterYou sprej i po nalazu od prošlog tjedna, sada je 122. svakako preporučam da si uzmeđ taj sprej u ljekarni.
Tako će i biti. Kupujem ovih dana. U 12. mj na vađenje krvi…
Koliko ti je trebalo vremena da dođe do te vrijednosti?
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2024 ICSI, ET, beta 0
12/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji