Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mukii
    06. Listopad 2025. 17:33

Drage moje cure hvala vam puno! Ocekujemo jos puno lijepih vijesti ove jeseni🍀❤️🥰
    Nicol tada bi trebala biti 5+6, vjerujem da se srce nece vidjeti, ali nema veze, barem cu mirnije docekati iduci uzv😊
    Medenko cestitam!!! Nadam se da ce sve biti u redu i da cemo se pratiti🤞🥰
    Srculence draga! Bas mi je drago da si se javila! Jako, jako sam sretna da je sve u redu i da napokon uzivas u trudnoci, svakako si to zasluzila! ❤️😍 
    Nata zao mi je jako..jesi li razmisljala o promjeni klinike? Ja sam radila prohodnost na VV i takodjer su ga radili kako je Nicol opisala, malo je bolno, ali nista sto se ne moze izdrzati..

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.

riamaro
    06. Listopad 2025. 18:02

Napisala sam cijelu čitabu i sve mi se pobrisalo, pa zato sorry ako sam koga sada preskočila 🥺😅

Razumna zao mi je, šaljem ti zagrljaj 🫂 i molim te javi mi se na riamarro@hotmail.com, mislim da imam jako važnu informaciju za tebe.. 
    Jane nadam se da će i tebi taj simptom pokazati ono što jako želimo svi ovdje 🥰
    Medenko i Mukii cestitam trudnice, i jedva čekam vijesti s pregleda 🫶🫶🫶
    Nicol napisala sam ranije, vjerujem da je cijeli splet okolnosti utjecao na pozitivniji rezultat, jer sam preokrenula život naglavačke prije postupka. Bez obzira na uspjeh kod mene, nismo imali embrija zbog lošeg spermiograma, prestajali su se razvijati, samo smo drugi put imali više zdravih stanica na raspolaganju i malo čudo koje sad raste 🩵  u svakom slučaju, napravi sve što će tebe umiriti i dati ti vjeru u uspjeh
    Srculence drago mi je da ste dobro 🫶
    Nata 🫂

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenoteratozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵

riamarro@hotmail.com

riamaro
    06. Listopad 2025. 18:10

Razumna info je vezana za endokrinologa, samo te molim da ne ideš na mjesto koje si navela…

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenoteratozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵

riamarro@hotmail.com

Dodo87
    06. Listopad 2025. 18:22

Pozdrav svima,
    nije me bilo neko vrijeme jer nisam imala što pisati. Vidim da se desilo puno lijepih i manje lijepih stvari i koliko god bih pokušala nabrojati sve, u pokušaju ću nekog zaboraviti, jer misli mi lete ponajprije curama s kojima sam se pratila - nadam se da je jesen stvarno dobitna svima
    U međuvremenu sam promijenila kliniku, pokušat ćemo u Repromedu  Trenutno sam na dugom protokolu, sprej, Elonva i Pergoveris i iz nekog razloga folikuli ne rastu, barem ne onako kako bismo očekivali. Od početnih 7-8 antralnih folikula trenutno pratimo 4 i ne ide im baš najbolje. Imate iskustva s time ili barem s dugm protokolom? Meni je sve novo i nijedan postupak mi nije usporediv s ovime trenutno, dr nije bio previše zabrinut pa pretpostavljam da je to ok, samo mi više treba ohrabrenje, ovo mi je već n-ti transfer i nemam više elana kao na početku, duga i jednoroga na bacanje  sretno svima 

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
    dodo87.forum@gmail.com

Razumna
    06. Listopad 2025. 18:28

Srculence

Pozdrav drage moje borilice,
    Nije me dugo bilo na forumu nakon lezanja 3 mjeseca hematoma,povracanja,mucnina maknula sam se od svega i konacno uzivam u trudnoci,evo nas u 23. Tj. Sve je super radili smo i neki dan anomaly scan je je uredno🩵

Alii bilo je suđeno da uđem dana i vidim ove prekrasne bete od mojih borilicama s kojima sam se nekad pratila…presretnaaa sam zbog vas Muki i Medenko želim vam jednu lijepu,urednu i mirnu trudnoću od srca,bete su vam toliko lijepe da drugacije ne moze ni bit! 😍❤️🙏🏻
    Razumnai meni je tako bilo i hrpa pokusaja,spontani nema sta nisam prosla (mozda se i sjecas) i evo u zadnjem sam radila PRP maternice za bolju cirkulaciju i bolji deblji endometrij i primilo se. Probaj razmislit i o tome! Sretno i nema odustajanja ❤️💪🏼🙏🏻

hvala SVIMA na prekrasnim riječima.
    Osjećam se kao nova žena, ulili ste mi hektolitar snage 🥰.
    Srculence naravo da te se sjećam, i drago mi je što ti dolazi beba.
    Molim te piši mi sve o tom PRP maternice. gdje si išla, koja faza ciklusa, cijena.
    evo, konačno da se za nešto mogu uhvatiti. sad mi ima smisla i Prag. hvala puno.
    i hvala za preporuku poliklinike Leptir, to ću odmah isprobati. vjerujem da sa novim pristupom imam neke šanse

muž i ja po 39g, 10g braka,
    12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌

• Mukii
    06. Listopad 2025. 18:35

Dodo87

Pozdrav svima,
    nije me bilo neko vrijeme jer nisam imala što pisati. Vidim da se desilo puno lijepih i manje lijepih stvari i koliko god bih pokušala nabrojati sve, u pokušaju ću nekog zaboraviti, jer misli mi lete ponajprije curama s kojima sam se pratila - nadam se da je jesen stvarno dobitna svima
    U međuvremenu sam promijenila kliniku, pokušat ćemo u RepromeduTrenutno sam na dugom protokolu, sprej, Elonva i Pergoveris i iz nekog razloga folikuli ne rastu, barem ne onako kako bismo očekivali. Od početnih 7-8 antralnih folikula trenutno pratimo 4 i ne ide im baš najbolje. Imate iskustva s time ili barem s dugm protokolom? Meni je sve novo i nijedan postupak mi nije usporediv s ovime trenutno, dr nije bio previše zabrinut pa pretpostavljam da je to ok, samo mi više treba ohrabrenje, ovo mi je već n-ti transfer i nemam više elana kao na početku, duga i jednoroga na bacanjesretno svima

Dodo drago mi je da si opet s nama i zelim ti puno srece u ovom postupku! 🥰❤️ Nemam iskustava s dugim protokolom, ali vjerujem da ce ostale cure pomoci😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, ⏳ UZV 21.10.

Verbena
    06. Listopad 2025. 19:01

Draga Srculence, jako mi je drago da je sve dobro i čestitam na dječaku! ☺️💙 Nek te prati zdrava i uredna trudnoća do kraja i javi nam se kad stigneš 🤗
    Razumna, naravno da imaš šanse! Samo hrabro! 💜
    Draga Nato, baš mi je žao... nekako sam se nadala da će se dogoditi čudo i da će beta ipak biti pozitivna.. Ne znam za HSG, ali držim fige da što prije dobiješ termin, da bude što bezbolnije i da sve bude uredno! 🤞☺️
    Dodo, nemam iskustva s ovakvim protokolom pa nažalost ne mogu pomoći.. ali evo, koliko god jajnih stanica na kraju bilo, nek se među njima nađe ta jedna dobitna! 🤞🙂

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶10/24 - 1. IVF => 5 j.s. -> 4 oplođene => 3. dan 3 => 2 ❄️ bc
    🔸10/24 ET 1 3dn => beta neg. ✖️
    🔸11/24 - FET 1 bc (prirodni ciklus) => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => 1. UZV 6+4 GV + ŽV, nema EO => nepravilan razvoj ploda => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc (arteficijelni ciklus) => 12.dnt beta 535 => 14.dnt beta 1284 => UZV 6+5 imamo ❤️ => UZV 9+5 missed ab. (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF

💜Medenko
    06. Listopad 2025. 19:32

Hvala svim curama na podršci (neću nabrajati jer ću nekoga zaboraviti,mozak mi je kasa u zadnje vrijeme🤭)..
    Pratim vas i navijam za svaku od vas🙏🏽💜
    Muki..kad je tebi bio transfer?Radit ćeš prenatalni ili🫣
    Nata zao mi je..idući neka bude dobitni 💪🏼✨

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟

Bella🌟
    06. Listopad 2025. 19:55

Srculence stvarno svašta si prošla I baš je lijepo pročitati da se na kraju sve isplatilo I da je tvoja beba tu💗sretno i uživaj u majčinstvu🍀💕
    Razumna nemam za podijeliti neki savjet,ali ti od srca želim da u daljnjoj borbi dođeš do cilja,sretno🙏🙏🍀💗
    Nata žao mi je za neg betu😔😔drži se♥️ nemam iskustva sa prohodnosti,uvijek mi je rađena tijekom operacije ,ali koliko čitam brzo to bude gotovo,a i vjerujem da na termin nećeš jaoo dugo čekati. Čini mi se da za to trebaš imati važeće briseve I da se rdi u prvom dijelu ciklusa,ali nisam sigurna.
    Dodo87 nemam 'gotovog' iskustva, ali sam trenutno na dugom no na Decapeptylu od 21dc pa kasnije uvodimo Menopur. Jos nisam stigla do uzv-a,a antralaca sam imala cca 5 na uzv u ocom ciklusu kad sam krenula na dugi. Doktor mi je rekao da ne ocekuje sad vec br od proslog puta( blagom stimulacijom dobila 4folikula,2js), ali da ocekuje da rastom budu mozda podjednake,e sad... više od toga nemam za podijeliti jer nisam stigla dalje. Za repromed čitam I čujem pozitivne komentare,tako da vjerujem da dr ima iskustva i zna što radi,pa ako on vjeruje da je to ok, nekako bi I ja vjerovala. Što ti on još kaže,što ako neće rasti kako očekujete jel se prekida nešto il? Jel tebi kasnila M dok si uzimala sprej ili ti to nije utjecalo na ciklus? 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Everest
    06. Listopad 2025. 20:10

Muki i Medenko čestitke na prekrasnim betama  tako mi je drago, želim vam mirnu i urednu trudnoću ❤️ pratimo se 😍
    Nata žao mi je zbog negativne bete 🫂
    Razumna 🫂 potpuno je opravdano da se tako osjećaš i imaš pravo na to.. kada osjetiš da si spremna, vjerujem da ćeš naći snage za daljnju borbu i želim ti svu sreću u tome ❤️

🙋🏻‍♀️ 1989; nalazi uredni
    👨🏻 1986; normo
    2020 spontana trudnoća, stigao dečko 💙
    Beba br. 2 - pokušavamo od 8/23, sekundarna neplodnost
    🏢 MIA poliklinika
    🔹03/25 IVF u pc: negativna aspiracija ✖️
    🏢 KBC Rijeka
    🔹04/25 IVF u pc: ovulirala; IUI ✖️
    🔹07/25 IVF: 7 blastica; 6 ❄️, ET 1 bc; biokemijska ✖️
    🔹09/25 FET: 1 bc; 7dnt ➕ β 10 dnt 395; β 12 dnt 1326; UZV 14.10 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani