Titi2606, ja sam koristila Chirofert forte, po preporuci ginekologice. Nisam primjetila puno razlike, al dok sam pila njih paralelno sam imala stimulaciju letrozolom ili klomifenom pa ne znam koliko mi je pomogo.
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 0.8
Slee ja sam više aktivna na trudničkoj temi Jesenske bebe, ne tipkam tu puno, ali navijam za svaku, općenito sam samo na forumu kad uspijem gledat u ekran od mučnina i migrena koje su svakodnevne, ali neću se žalit, jer je sve super: jučer beba na 9+5 pleše u trbuhu na uzv, sve je u redu. 🙏🏼🍀❤️ Točno znam kako se osjećaš frustrirano s tim zubom i odgodom planova, ali Klavocin ne bi trebao previše utjecat na sve pa ako si svejedno spremna go for it, ali inače oralno zdravlje jako utječe na plodnost pa bih ja na tvom mjestu ipak sredila zub do kraja, pa onda radila transfer. Radi po feelingu, ti znaš već u sebi odgovor. 🤗
Tincice žao mi je prežao, pretužno i najgori strah i noćna mora svake trudnice. Želim ti da se oporaviš u svom tempu, i da ti vrijeme zaliječi rane. 🙏🏼🥹
Razumna jebemu sve, žao mi je, baš ni 13 nije bio sretan broj. Totalno kužim da želiš odmak i super je da idete na put daleko od svega. ❤️
Svim curama sretno u postupcima! 🍀🍀🍀🍀🍀
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!
Kyra08 mislim da sve postanemo nestrpljive kad krenemo s postupcima bilokoje vrste, tako da nisi jedina.
Ja sam isla na 2 inseminacije i niti jedna nije uspjela. Da sam tada znala da ce tako biti, sigurno bi odmah isla na ivf. Dosta je mala uspjesnost kod tih inseminacija, ali opet mnoge su zene ostale trudne i na taj nacin. Treba isprobati i generalno ne zalim sto sam probala inseminaciju, zalim mozda za vremenom jer se sve to nekako prolongira. No, vidim iz tvog potpisa da imas manje godina od mene tako da bi ja na tvom mjestu dala jos jednu sansu inseminaciji.
Sto se tice privatno/drzavno - ja sam izabrala privatno iz razloga sto su neke moje frendice isle drzavno i nije im uspjevalo. Kad su krenule privatno - ostale su trudne. Cijeli ovaj proces je stresan tako da sam zeljela da me se u tom periodu tretira kako zasluzujemo, sto je svakako slucaj u privatnim klinikama. Ali opet nema pravila - mnogi imaju pozitivna iskustva s drzavnim, a mnogi imaju negativna iskustva s privatnim…ima svega. Mislim da je najbitnije da imas povjerenja u doktora, gdje god bila.
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test
jane23, hvala na odgovoru. Pa mislim da me to najviše smeta kod državne sto je svaki put drugi doktor koji me dočeka, i sve je kao na traci. Dala bi ja priliku još jednoj inesminaciji. Misliš da bi mogla odma ovaj ciklus kad krene? Il inače naprave pauzu?
Jane23 trebam savjet. Kad već kažeš da ideš privatno, a i sama razmišljam da idem u tom smjeru, možeš li mi reci, iako znam da je to sve jako individualno i ovisi o terapiji, na koju cifru novaca maximalno računati za privatni IVF/ICSI? Do kojeg iznosa po tebi? Oprostite unaprijed ako se to ne smije pitati ili ide off topic.
Jane23 trebam savjet. Kad već kažeš da ideš privatno, a i sama razmišljam da idem u tom smjeru, možeš li mi reci, iako znam da je to sve jako individualno i ovisi o terapiji, na koju cifru novaca maximalno računati za privatni IVF/ICSI? Do kojeg iznosa po tebi? Oprostite unaprijed ako se to ne smije pitati ili ide off topic.
I mene bi interesiralo.
MimaR, Verbena, Titi, Kyra zao mi je 🥺
Slee nadam se da neces morati odgađati 🤞🏽
Sage predivne vijesti! Neka dalje napreduju lijepo 🫶
Ani bas osjetim tvoje brige dok čitam ovo što si pisala… Danas sam imala priliku razgovarati s jednim liječnikom, onako na kavi. I nakon silnih mojih jadanja i negativa, kaže čovjek “Mlada si, u najboljoj si dobi. Treba nam jedan spermij i jedna jajna stanica i evo ga čudo. I mi doktori uvijek kažemo: Ako je bila jedna trudnoća, biti će opet.” Baš mi je dao vjetar u leđa, a nadam se da ću i ja tebi: jedan spermij i jedna jajna stanica ♥️🤞🏽
Kloksi ja ne bih na svoju ruku nista radila. Mozes nazvat kliniku?
Vstos ima li vijesti s uzv?
Dodo i Muki sretno sutra cure 😘🫶
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 Rekovelle ⏳
riamarro@hotmail.com
I Petrova i KBC Split su preporučili UZ Brussel 🙈
Taman sam danas dobila ispunjen zahtjev za liječenje u inozemstvu i poslala mail gore… Sad treba strpljivo čekat 🤞🏼🙏
Kako se ti osjećaš? Jel sve dobro prošlo?
Držim fige da se čim prije jave i da se brzo sve dogovorite. 🤞🍀🤞🤞
Ja sam se vratila danas iz Praga nakon 8 sati vožnje i malo sam umorna. Dobila sam uputu sa moram mirovati do prve bete, tako da planiram to vrijeme iskoristiti da malo odmaram, učim nešto, šetam i ne mislim na posao 😂
Sve je stvarno prošlo super i jako mi je bilo ugodno. Naša jedna jedina blastica je super tako da se nadam da će se dobro primiti 🤞🤍
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET
ivis11062@gmail.com
Kyra na inseminaciju mozes odmah sljedeci ciklus. Ja sam imala mjesec dana pauze zbog blagdana pa se sve to malo pomaknulo, ali nebi bio problem da sam isla odmah. Naravno, to je moguce ako nisi u prethodnom ciklusu imala neke ciste ili jacu reakciju na stimulaciju. Ja sam uzimala Letrozol i u prvom ciklusu mi je bio 1 vodeci folikul, a u drugom ciklusu su bila dva. Nazalost, u oba slucaja biokem trudnoce.
Koka obje inseminacije sam placala. Jedan postupak je bio 700€ + mi smo svaki put uzeli Zymot (200€).
Sto se tice ivf-a, idem preko HZZO-a. Cekala sam mjesec ipo na termin (sto zapravo nije dugo jer sam cula da se u drugdje ceka i po 5 mj). No, mozda sam samo tad imala srece. Vidjet cu kada cu opet dobiti termin.
Posto sam preko HZZO-a, nisam platila postupak. Vidjela sam da je na papirima pisalo 2.700€. Mi smo platili Zymot, Embryoglue i progesteron na dan aspiracije (300€).
Riamaro 🙏🍀 to nam je jedino potrebno! Kako si ti? Kad ti je planirana aspiracija?
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test
Ivis sretno 🍀 neka bude jedna, ali vrijedna! 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji