Mukii 🥰 hvala ti! Nadam se 🥰 a nisam bas presretna jer sam tek 8.5. narucena na konzultacije pa cemo vidjet kad cu dobiti termin. Menstruaciju osjecam da dolazi tako da od ovog ciklusa nista. Takoder me brine i to sto oni daju kontracepciju prije postupka (ili mozda ne ako se poklopi da krecemo s prvim danom menstruacije?? Sumnjam) pa ce se to sigurno odgoditi na par mjeseci. Probat cemo ovaj mjesec valjda prirodnim putem. Cuda su moguca 🍀🙏
Titi ja sam pila mioinozitol nekoliko mjeseci. Nemam pcos, ali sam citala da je super za regulaciju ciklusa, za plodnost, za kvalitetu stanica. Iskreno, ne znam. Ivf nije bio uspjesan pa ne znam jesam li time sto poboljsala, ali s obzirom na to sto ti je dr rekla ja bi na tvom mjestu dala sansu. Jedino savjetujem da ne uzimas onaj Inofolic jer je uzasno skup. Ja sam narucivala Vitaworld (inositol+folna). Jako dugo traje.
Ivis slazem se. Danas smo vadili krv pa cekamo rezultate 🙏 stvarno se nadam da je sve ok.
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// transfer: rujan 🙏
Hvala vam cure! 🫠🍀
ITMvidim da ste se vi odlučili za Bruxelles 🤗 kakva je kod njih procedura, jeste li već što dogovorili?
Muki veselimo se s tobom! Neka sve bude kako treba 🤞🤞🤞
jane23mi smo isto platili moj kariogram jer sam trebala u suprotnom čekati službeno odobrenje za Prag. Nekad je bolje platiti
Xoxo23 pratimo se! 🤞🤞🍀
Sage odlično, koja brojka 🥳
I Petrova i KBC Split su preporučili UZ Brussel 🙈
Taman sam danas dobila ispunjen zahtjev za liječenje u inozemstvu i poslala mail gore... Sad treba strpljivo čekat 🤞🏼🙏
Kako se ti osjećaš? Jel sve dobro prošlo?
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17. 2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Marisha drago mi je da je kod tebe sve uredu nakon svih onih komplikacija. ❤️☺️
A gdje nam je PIXI? 🙃Razumnaja te kuzim u potpunosti.I ja sam se tako osjecala jer ono vise ne mogu bit ni tuzna. Kad sam ljuta odustajem od svega, al zelja da postanem mama i da nam stigne ta mala bebica je punooo veca!rekla sam borim se do zadnje jajne ☺️💪🏼🐣Super da idete na godisnji u divnuu Španjolsku😍 uzivajte odmorite i opustite! A onda u nove pobjede 😊💪🏼
Ostale curke sretno sa transferima i betama. Glavu gore,sve nas ceka bar jedna mrva na ovom dugom putu.❤️
Draga moja Srculence čitam vas sa velikim zaostacima.
Kako si mi ti? Vidim u potpisu šta se dogodilo. 😥 Jako mi je žao zbog tebe. Šaljem ti veliki virtualni zagrljaj 🤗.
Htjela bih ti samo reći da ti se divim na hrabrosti. I sama si rekla da želja za majčinstvom je veća od odustajanja. Tako da, glavu gore. Ja vjerujem da će se sve ovo isplatiti. Možeš ti to❤️
Moraš li na dodatne pretrage? Šta kažu iz poliklinike? Ostaješ kod njih?
Marisha i tebi šaljem virtualni zagrljaj. Drago mi je da si čista nakon svega i da si se vratila starom životu. Brzo će jesen. ❤️
Vidim puno novih cura, želim vam sreću i puno uspjeha u ovoj borbi. 🤞
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Drage žene, znam da sam tek krenula u mpo vode, i da je ovo tek prvo razočarenje, al trebala bi vaš savjet. Što mislite da li je bolje odma otići privatno ili nastaviti u državnoj bolnici?
Naime, moj prvi AIH je naravno neuspješan, beta danas 0.8 (pisala sam o tome prije da mislim da je ovulacija bila dva dana prije AIH, a nisu željele uzv radit). Pretpostavljem da će me poslat na još jedan ili dva, prije IVF-a. Kolilko to sve ima smisla po vašem iskustvu?
Kao što se vidi, karakterno nisam baš strpljiva osoba 🤭
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 0.8
Titi2606, ja sam koristila Chirofert forte, po preporuci ginekologice. Nisam primjetila puno razlike, al dok sam pila njih paralelno sam imala stimulaciju letrozolom ili klomifenom pa ne znam koliko mi je pomogo.
Slee ja sam više aktivna na trudničkoj temi Jesenske bebe, ne tipkam tu puno, ali navijam za svaku, općenito sam samo na forumu kad uspijem gledat u ekran od mučnina i migrena koje su svakodnevne, ali neću se žalit, jer je sve super: jučer beba na 9+5 pleše u trbuhu na uzv, sve je u redu. 🙏🏼🍀❤️ Točno znam kako se osjećaš frustrirano s tim zubom i odgodom planova, ali Klavocin ne bi trebao previše utjecat na sve pa ako si svejedno spremna go for it, ali inače oralno zdravlje jako utječe na plodnost pa bih ja na tvom mjestu ipak sredila zub do kraja, pa onda radila transfer. Radi po feelingu, ti znaš već u sebi odgovor. 🤗
Tincice žao mi je prežao, pretužno i najgori strah i noćna mora svake trudnice. Želim ti da se oporaviš u svom tempu, i da ti vrijeme zaliječi rane. 🙏🏼🥹
Razumna jebemu sve, žao mi je, baš ni 13 nije bio sretan broj. Totalno kužim da želiš odmak i super je da idete na put daleko od svega. ❤️
Svim curama sretno u postupcima! 🍀🍀🍀🍀🍀
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Kyra08 mislim da sve postanemo nestrpljive kad krenemo s postupcima bilokoje vrste, tako da nisi jedina.
Ja sam isla na 2 inseminacije i niti jedna nije uspjela. Da sam tada znala da ce tako biti, sigurno bi odmah isla na ivf. Dosta je mala uspjesnost kod tih inseminacija, ali opet mnoge su zene ostale trudne i na taj nacin. Treba isprobati i generalno ne zalim sto sam probala inseminaciju, zalim mozda za vremenom jer se sve to nekako prolongira. No, vidim iz tvog potpisa da imas manje godina od mene tako da bi ja na tvom mjestu dala jos jednu sansu inseminaciji.
Sto se tice privatno/drzavno - ja sam izabrala privatno iz razloga sto su neke moje frendice isle drzavno i nije im uspjevalo. Kad su krenule privatno - ostale su trudne. Cijeli ovaj proces je stresan tako da sam zeljela da me se u tom periodu tretira kako zasluzujemo, sto je svakako slucaj u privatnim klinikama. Ali opet nema pravila - mnogi imaju pozitivna iskustva s drzavnim, a mnogi imaju negativna iskustva s privatnim…ima svega. Mislim da je najbitnije da imas povjerenja u doktora, gdje god bila.
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// transfer: rujan 🙏
jane23, hvala na odgovoru. Pa mislim da me to najviše smeta kod državne sto je svaki put drugi doktor koji me dočeka, i sve je kao na traci. Dala bi ja priliku još jednoj inesminaciji. Misliš da bi mogla odma ovaj ciklus kad krene? Il inače naprave pauzu?
Jane23 trebam savjet. Kad već kažeš da ideš privatno, a i sama razmišljam da idem u tom smjeru, možeš li mi reci, iako znam da je to sve jako individualno i ovisi o terapiji, na koju cifru novaca maximalno računati za privatni IVF/ICSI? Do kojeg iznosa po tebi? Oprostite unaprijed ako se to ne smije pitati ili ide off topic.
👩🏻🦰 AMH 5,7
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 ⏳
Jane23 trebam savjet. Kad već kažeš da ideš privatno, a i sama razmišljam da idem u tom smjeru, možeš li mi reci, iako znam da je to sve jako individualno i ovisi o terapiji, na koju cifru novaca maximalno računati za privatni IVF/ICSI? Do kojeg iznosa po tebi? Oprostite unaprijed ako se to ne smije pitati ili ide off topic.
I mene bi interesiralo.
Sortiraj odgovore
Najstariji