Verbena evo i mene s ultrazvuka, isto se ništa ne događa, a već 19 dan ciklusa, te ih brine nizak estradiol. Ovaj ciklus smo odustali od svega, a od idućeg krećemo s estrofemom.
S tim da ja nisam iz Zg pa u svom gradu idem privatno na folikulometrije, sada sam upoznala jednu doktoricu koja je baš super i malo mi je bolje objasnila sve. Rekla mi je da imam policistične jajnike, bez sindroma PCOS-a, pa.mi vjerojatno to remeti cijeli ciklus, te mi je preporučila da vidim glukozu i inzulin da vidimo je li možda u tome neki problem.
Ne znam je li koja od vas pila mioinozitol? Nisam baš vidjela da se spominje negdje tu, ali doktorica mi je preporučila da si naručim i pijem jer da je to super stvar za reguliranje hormona i općenito plodnosti kod žena, pogotovo u IVF-u. Čitala sam malo nabrzinu o njemu i po napisanome na internetu se čini super stvar.
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Hvala vam cure! 🫠🍀
ITM vidim da ste se vi odlučili za Bruxelles 🤗 kakva je kod njih procedura, jeste li već što dogovorili?
Muki veselimo se s tobom! Neka sve bude kako treba 🤞🤞🤞
jane23 mi smo isto platili moj kariogram jer sam trebala u suprotnom čekati službeno odobrenje za Prag. Nekad je bolje platiti
Xoxo23 pratimo se! 🤞🤞🍀
Sage odlično, koja brojka 🥳
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET
ivis11062@gmail.com
Cure šaljem vam veliki, zagrljaj i podršku❤️🤗 Ovako, prije mjesec dana sam zbog obostranih hidrosalpinksa već godinama, bila na laparoskopiji ✂️ Sve je ok prošlo. Ovako, AMH je zadnji put prije 10 mjeseci bio 8,7 pmol/l, a sad u 2 mj ove godine - 6,18 pmol /l. Sto mi se cini strasno velik pad u malo vremena 🙈 Antralnih folikula je u 12 mj. 2024 god.bilo 8 komada. A 4 mj kasnije samo 4 antralna f.
Vidite dolje u potpisu da sam prošle godine imala dobar odgovor na stimulaciju s AMH 8,7 pmol/l. Sada me strah kako će uopće biti to sve.. Jer je sve dosta niže nego je bilo... Čitam da s 4 antralna može biti jako loš odgovor na stimulaciju ili čak prekid postupka. Nikad nisam bila ovako zabrinuta... Nitko mi ništa ne govori baš. Nit paničari. A ja mislim da bi mi se trebalo realno reći kako stvari stoje. Nije mene strah ničega. Bar bi znala što mi je činiti. Ne bi gubila vrijeme po državnim bolnicama. Išli bi van negdje. Tražili bi riješenje. Nesto bi napravili. Ne nešto, nego sve što je u mojoj moći. Dok god ima nade. Brine me i to sto mi je mjesecnica sve oskudnija zadnjih 2 godine, a zadnjih pola godine dosta oskudna. A zadnja mjesecnica je bila samo 2 dana, jako slabo. I 4 dana smeđe krvarenje, par kapi. Dr.na to ne govori ništa.
A ja sam strašno zabrinuta. Dali da idem po još neko mišljenje privatno? Da mi se objasni sve. Pa nebi gubili vrijeme... Evo izgubili smo vrijeme i sto smo zadnji put bili u 7 mj na postupku 2024. A u 11 mj. je rečeno da bi trebala operacija prije postupka, pa čekaj red, pa operacija, oporavak 2,3 mj, tako da ce iduci postupak biti tek kroz 7mj. ove god. A godina dana je prošla da nisam ništa mogla poduzeti.
Ali eto ova laparoskopija je bila za bolje sutra. Ali sam izgubila godinu dana ipak. Što je puno s ovim nalazima. Dali su 4 antralna previše strašna? Dali i dalje mogu očekivati ok odgovor na stimulaciju ili to znači da će ovaj put biti npr. ne 12 jajnih stanica nego 5,6? Ili jos gore od toga? Ili moguće da uopće ne reagiram na stimulaciju? Cure, spasile ste me ovdje kad sam god imala nekakvih nedoumica. Nasa osobna iskustva ne može niti jedan Dr.zamjeniti ❤️🤗 Uz vas sam ovih godinu i pol dana saznala i naučila enciklopediju cilu i hvala vam na tome❤️🤗
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Tinčice beskrajno mi je žao, u mislima si mi, bila sam na tvojem mjestu i potpuno te razumijem, moja iskrena preporuka je da potražiš pomoć psihologa ako ti je teško, meni je jako pomoglo ❤️
Slee ja sam neposredno prije dobitnog postupka bila na puno gorim antibioticima zbog kroničnog endometritisa, postupak uspio, dijete savršena zdravlja i imuniteta 💪
Ani32 broj afc varira od ciklusa do ciklusa, ovaj mjesec može biti 4, drugi 7, treći 10, ali nemoj se toliko brinuti o broju, bitnije je da su kvalitetne, s 4 folikula se može i dalje dosta dobiti, samo hrabro 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ani32 razumijem brigu i strah. Moj AMH je 5,7 - ne bas bajno, ali ostajale su cure trudne i s nižim pa se tješim.
Ja odradila 1. IVF bezuspješno, i odlučila da ću pokušati još jednom stimulirano u državnoj bolnici jer mi isto vrijeme curi. A ako ni to uspije, ići cu privatno. A do tad ću poraditi na kvaliteti jajnih stanica, jer kako kaže Rainbow s 4 se može puno tog, ma i jedna kvalitetna je dovoljna. Moj savjet ti je da se fokusiraš na podizanje kvalitete, ja uzimam Vit D, C, omegu, Cink, Mg, probiotik, Q10, željezo i neki dan započela tromjesečnu kuru s matičnom mlijeci. Tući ću po tome (uz pravilniju prehranu i tjelovježbu) do idućeg stimuliranog postupka pa ćemo vidjeti. Ili one ili ja, borba do kraja 😀
Pusa svim curama, ne Stižem toliko popratiti vas sve! 🤗
Sretno svim curama nakon transfera 🤞🏻🍀 evo ja i danas napravila test i jedan veliki -
cekam sutra/prekosutra menstruaciju, nego sto mislite da prestanem sa crinone gelom da mi se ne produzi ciklus bezveze radi toga?
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
FET blastice 04/25 ➖
Mukii 🥰 hvala ti! Nadam se 🥰 a nisam bas presretna jer sam tek 8.5. narucena na konzultacije pa cemo vidjet kad cu dobiti termin. Menstruaciju osjecam da dolazi tako da od ovog ciklusa nista. Takoder me brine i to sto oni daju kontracepciju prije postupka (ili mozda ne ako se poklopi da krecemo s prvim danom menstruacije?? Sumnjam) pa ce se to sigurno odgoditi na par mjeseci. Probat cemo ovaj mjesec valjda prirodnim putem. Cuda su moguca 🍀🙏
Titi ja sam pila mioinozitol nekoliko mjeseci. Nemam pcos, ali sam citala da je super za regulaciju ciklusa, za plodnost, za kvalitetu stanica. Iskreno, ne znam. Ivf nije bio uspjesan pa ne znam jesam li time sto poboljsala, ali s obzirom na to sto ti je dr rekla ja bi na tvom mjestu dala sansu. Jedino savjetujem da ne uzimas onaj Inofolic jer je uzasno skup. Ja sam narucivala Vitaworld (inositol+folna). Jako dugo traje.
Ivis slazem se. Danas smo vadili krv pa cekamo rezultate 🙏 stvarno se nadam da je sve ok.
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test
Hvala vam cure! 🫠🍀
ITMvidim da ste se vi odlučili za Bruxelles 🤗 kakva je kod njih procedura, jeste li već što dogovorili?
Muki veselimo se s tobom! Neka sve bude kako treba 🤞🤞🤞
jane23mi smo isto platili moj kariogram jer sam trebala u suprotnom čekati službeno odobrenje za Prag. Nekad je bolje platiti
Xoxo23 pratimo se! 🤞🤞🍀
Sage odlično, koja brojka 🥳
I Petrova i KBC Split su preporučili UZ Brussel 🙈
Taman sam danas dobila ispunjen zahtjev za liječenje u inozemstvu i poslala mail gore... Sad treba strpljivo čekat 🤞🏼🙏
Kako se ti osjećaš? Jel sve dobro prošlo?
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Marisha drago mi je da je kod tebe sve uredu nakon svih onih komplikacija. ❤️☺️
A gdje nam je PIXI? 🙃Razumnaja te kuzim u potpunosti.I ja sam se tako osjecala jer ono vise ne mogu bit ni tuzna. Kad sam ljuta odustajem od svega, al zelja da postanem mama i da nam stigne ta mala bebica je punooo veca!rekla sam borim se do zadnje jajne ☺️💪🏼🐣Super da idete na godisnji u divnuu Španjolsku😍 uzivajte odmorite i opustite! A onda u nove pobjede 😊💪🏼
Ostale curke sretno sa transferima i betama. Glavu gore,sve nas ceka bar jedna mrva na ovom dugom putu.❤️
Draga moja Srculence čitam vas sa velikim zaostacima.
Kako si mi ti? Vidim u potpisu šta se dogodilo. 😥 Jako mi je žao zbog tebe. Šaljem ti veliki virtualni zagrljaj 🤗.
Htjela bih ti samo reći da ti se divim na hrabrosti. I sama si rekla da želja za majčinstvom je veća od odustajanja. Tako da, glavu gore. Ja vjerujem da će se sve ovo isplatiti. Možeš ti to❤️
Moraš li na dodatne pretrage? Šta kažu iz poliklinike? Ostaješ kod njih?
Marisha i tebi šaljem virtualni zagrljaj. Drago mi je da si čista nakon svega i da si se vratila starom životu. Brzo će jesen. ❤️
Vidim puno novih cura, želim vam sreću i puno uspjeha u ovoj borbi. 🤞
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Drage žene, znam da sam tek krenula u mpo vode, i da je ovo tek prvo razočarenje, al trebala bi vaš savjet. Što mislite da li je bolje odma otići privatno ili nastaviti u državnoj bolnici?
Naime, moj prvi AIH je naravno neuspješan, beta danas 0.8 (pisala sam o tome prije da mislim da je ovulacija bila dva dana prije AIH, a nisu željele uzv radit). Pretpostavljem da će me poslat na još jedan ili dva, prije IVF-a. Kolilko to sve ima smisla po vašem iskustvu?
Kao što se vidi, karakterno nisam baš strpljiva osoba 🤭
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 0.8
Sortiraj odgovore
Najstariji