Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Diivnaa__
    06. Travanj 2025. 09:25

tinčica1703

Evo i mog izvještaja, jučer završila na Hitnoj jer je ponovno krenulo smeđarenje, pogledali uzv, sve se čini u redu, pokrivena sam lijekovima tako da nisam dobila ništa, samo se nadam da neće početi svježa krv. Apsolutno sam nenormalno uplašena i u paničnom napadu. Nema ni hematoma tako da neznamo odakle ovo ide… Znači samo jedan dan 7 dan iza transfera sam imala ovakvo smeđarenje , stalo je i sad evo 7+5 tt opet. Neznam što se dešava 🤷🏼‍♀️

Jesi na andolu/clexanu? Možda od toga oce, a možda i vaginalete ako ih stavljas znaju iziritirati sluznicu 

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

• Diivnaa__
    06. Travanj 2025. 09:27

https://ibb.co/fdtDRbpR

Jucer navečer i danas ujutro ipak tamne 🙈🙏 mislim da ću ranije vaditi betu, možda oko 10.dana nakon transfera čisto da znam na čemu sam🙈

Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper

💜Medenko
    06. Travanj 2025. 09:29

tinčica1703

Evo i mog izvještaja, jučer završila na Hitnoj jer je ponovno krenulo smeđarenje, pogledali uzv, sve se čini u redu, pokrivena sam lijekovima tako da nisam dobila ništa, samo se nadam da neće početi svježa krv. Apsolutno sam nenormalno uplašena i u paničnom napadu. Nema ni hematoma tako da neznamo odakle ovo ide… Znači samo jedan dan 7 dan iza transfera sam imala ovakvo smeđarenje , stalo je i sad evo 7+5 tt opet. Neznam što se dešava 🤷🏼‍♀️

Tincica drzim 🤞🏽🙏🏽✨da bude sve ok i bit će…i ja sam smedarila..pa su mi objasnili da je to stara krv ostala još od transfera samo nije bila odmah izasla..i da je to sve ok dok nisu svježi izljevi😘
    Ja sam bila diplomatična do neke 40-te🙈🤪a nakon toga kakvo pitanje takav odgovor..🤷🏽‍♀️I vise mi nije ni neugodno ni zao…trpila sam ja godinama..prije su nas tlačili sa kad ćete 🙄😏a sad sa valjda vam je jedno dosta..stara si..i ostale gluposti..nasmijem se bez pardona i kažem bolje stara mama nego dosadna,hladna,nezainteresirana,bez ljubavi ili nikakva..kaj misliš ha??brzo usute..briga me..da imam fizicki minus i u stalnoj sam borbi ali upravo zbog toga mislim puno bolja mama nego puno njih oko mene koje kukaju za sve😉

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

tinčica1703
    06. Travanj 2025. 09:54

💜Medenko

tinčica1703

Tincica drzim 🤞🏽🙏🏽✨da bude sve ok i bit će…i ja sam smedarila..pa su mi objasnili da je to stara krv ostala još od transfera samo nije bila odmah izasla..i da je to sve ok dok nisu svježi izljevi😘
    Ja sam bila diplomatična do neke 40-te🙈🤪a nakon toga kakvo pitanje takav odgovor..🤷🏽‍♀️I vise mi nije ni neugodno ni zao…trpila sam ja godinama..prije su nas tlačili sa kad ćete 🙄😏a sad sa valjda vam je jedno dosta..stara si..i ostale gluposti..nasmijem se bez pardona i kažem bolje stara mama nego dosadna,hladna,nezainteresirana,bez ljubavi ili nikakva..kaj misliš ha??brzo usute..briga me..da imam fizicki minus i u stalnoj sam borbi ali upravo zbog toga mislim puno bolja mama nego puno njih oko mene koje kukaju za sve😉

Uopće neznam što bi rekla na takav riječnik da smo stare, pogotovo od onih koji bi nam trebali pružiti podršku i ulijevati sigurnost, neznam šta da kažem, daleko smo mi od civiliziranog načina ponašanja… Na kraju se sve svodi na to da kad ideš privatno lijepo se ophode, dođeš u državnu bolnicu izvređaju te… Ja sam u zadnje vrijeme bez takta na takvo ponašanje, bez pardona pitam dali znate od koga vama dolaze plaće?? Pa da vidiš kako se mijenja ton.. Dovoljno smo ranjive i bez pogrdnih komentara. Mislim da bi se trebali ponašati prema nama sa razumijevanjem i uz punu podršku, ipak smo mi prošle što netko drugi nemože ni zamisliti, ali živim u nadi da je to ipak stvar manjine i da ipak ima i divnih med. sestara a i doktora. 

Divnaa čestitam na testićima ❤️🥰
    Pijem andole i stavljam vaginalne, sve sam im to rekla na pregledu, ostajem pri cijeloj terapiji i mirujem.. 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Batica
    06. Travanj 2025. 10:15

Tinčica, drži se, miruj... 🙏🫂💪 Potpisujem svaku tvoju riječ...

Diivnaa, ajmeee, kako ih je lijepo vidjeti, baš super tamne! Neka ostane sve kako treba... 🤗💕🫂
    Kod mene situacija ista kao i prije...pratimo se, potpuna je razlika...svjesna sam da ne treba ništa značiti i da smo sve različite...kod mene je bio ICSI pa kažu da i to može biti razlika...

Lea, neka se nos što prije pročisti...može biti da je jedan od simptoma trudnoce, držim fige da nije nikakva upala... 💪😘

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

• Diivnaa__
    06. Travanj 2025. 10:21

Batica

Tinčica, drži se, miruj… 🙏🫂💪 Potpisujem svaku tvoju riječ…

Diivnaa, ajmeee, kako ih je lijepo vidjeti, baš super tamne! Neka ostane sve kako treba… 🤗💕🫂
    Kod mene situacija ista kao i prije…pratimo se, potpuna je razlika…svjesna sam da ne treba ništa značiti i da smo sve različite…kod mene je bio ICSI pa kažu da i to može biti razlika…

Lea, neka se nos što prije pročisti…može biti da je jedan od simptoma trudnoce, držim fige da nije nikakva upala… 💪😘

🙏🫂 u mislima sam s tobom, ti si imala 3dnevni isto, nadam se da će ipak tamniti crtice 🙏🙏

💜Medenko
    06. Travanj 2025. 10:21

tinčica1703

💜Medenko

tinčica1703

Uopće neznam što bi rekla na takav riječnik da smo stare, pogotovo od onih koji bi nam trebali pružiti podršku i ulijevati sigurnost, neznam šta da kažem, daleko smo mi od civiliziranog načina ponašanja… Na kraju se sve svodi na to da kad ideš privatno lijepo se ophode, dođeš u državnu bolnicu izvređaju te… Ja sam u zadnje vrijeme bez takta na takvo ponašanje, bez pardona pitam dali znate od koga vama dolaze plaće?? Pa da vidiš kako se mijenja ton.. Dovoljno smo ranjive i bez pogrdnih komentara. Mislim da bi se trebali ponašati prema nama sa razumijevanjem i uz punu podršku, ipak smo mi prošle što netko drugi nemože ni zamisliti, ali živim u nadi da je to ipak stvar manjine i da ipak ima i divnih med. sestara a i doktora.

Divnaa čestitam na testićima ❤️🥰
    Pijem andole i stavljam vaginalne, sve sam im to rekla na pregledu, ostajem pri cijeloj terapiji i mirujem..

Moram priznati da na VV imam samo ohrabrenje💓..kad sam imala spontani u Vinogradskoj na Hitnoj je Dr.bila uzasna i to mi je jedino neugodno iskustvo sto se tice doktora…Ovi svi komentari su nazalost prijatelji,okolina,obitelj..sto ti je još gore..ali ujedno i bolje jer na ovom putu brzo filtriras iskrene i dobre ljude  i Hvala Bogu na tome🙏🏽✨❤️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

korni
    06. Travanj 2025. 10:36

lea25

Cure danas sam pričala s jednom med. sestrom i objašnjavam joj svoj slucaj nespavanja na sto me ona pita od kad ja pricam kroz nos?, sto inače i ne radim ali imam začepljen nos valjda od kad sam trudna, sinusi katastrofa, kućna inhalacija već isprobana ali nula, Aqua Mariš nabavljen, e sad ona tvrdi da su sinusi vjerojatno uzrok nesanice, sto ću u ponedjeljak reci Dr jer mi stvarno nije palo napamet, jel imala koja takvu situaciju tokom trudnoće, šta ste uzimale? Možda sam na korak do sna 🤣

Upadam kao padobranac. Mogu samo podijeliti svoje iskustvo, iako ga možda ne zelis pročitati 🙈 a to je da sam bila zacepljena od pozitivnog testa pa na dalje, uz to me nesanica pratila isto od samog početka do kraja trudnoće. Koristila sam aqua maris, inhalirala sam se, mentol bomboni, ali nažalost nije mi baš dugoročno pomagalo. Ugl, meni su rekli da se zacepljenost i nesanica cesto javljaju.. Nadam se da će ti se uskoro smiriti. Sretno tebi i svim ostalim curama ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Ivis
    06. Travanj 2025. 11:00

Divna samo neka lijepo tamni i dalje 🍀🤞🤞
    Tinčica držim fige da sve bude ok 🤞🫶
    Mene 14.04. čeka UZV i predviđen mi je transfer 22.4. Ulovila me panika danas što ako ta jedna blastica nije izgurala zamrzavanje ili što ako se ostetila dok su uzimali uzorke? Znam da je iracionalno i da je tisuće blastica zamrznuto i prošlo kroz te analize, ali baš me neki film ulovio danas... I još mi je kolegica poslala sliku svog uzv kako joj beba maše i ulovio me plač. 

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
    ivis11062@gmail.com

• Monny
    06. Travanj 2025. 11:36

tinčica1703

Evo da te utjesim ❤️ krvarila sam od 5.tt do 3.mjeseca..prvo kao menstruacija pa smeđe pa opet svježa krv pa mi je jednom u bolnici ispao ogroman ugrušak..nisam imala hematom, ni bolove, ni išta.. ležim i gledam tv, osjetim ide krv.. užasno mi je to bilo prolaziti, svako malo na hitnoj, dg prijeteći pobačaj, a nitko ne zna zašto ni otkud. Ugl..dok ne boli dobro je, barem su mene tako tješili. Na kraju, na porodu se vidjelo da mi je placenta urasla u zid maternice što je često u ICSIu i vjeruju da sam zbog toga i krvarila..nadam se da će i kod tebe sve biti dobro, samo odmaraj 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.