Danas sam isla vaditi tsh, vitamin d i glukozu. Tsh mi je 1.2, a glukoza je 5.1. Malo sam guglala i pise da je to granicno visoka glukoza. Trenutno sam usred stimulacije pa ima li smisla poceti s mioinozitolom?
Zašto misliš da je granično visoka? U trudnoći treba biti do 5.1, inače je do 6. Bitno je popratiti homa index zbog inzulinske rezistencije ako sumnjaš na to. Ja sam (van trudnoće) radila ogtt da vidim ako je problem u IR.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Jane23, sretno u novom postupku! 💪🍀🙏
Diivnaa 🙏🫂
Natalie, dapače, meni je ovako lakše, nema stresa,.svjesna sam svega...ali hvala! 🙂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Simbalija hvala na odgovoru! Zbog 2 biokemijske trudnoce “pusem i na hladno”. Pokusavam u svemu naci uzrok nebi li ga rijesila, ali jasno mi je da to ne ide tako :)
Batica hvala 🥰 Drzim fige da testovi potamne i da beta bude top! 🙏
Moram s vama podijeliti da sam u zadnje vrijeme postala toliko osjetljiva na pitanja ljudi koji ne znaju sto muz i ja prolazimo, poput onih - sto cekamo? Znam li ja da imam 35 god pa da ce mi biti tesko roditi?
Ljudi su toliko bezobzirni i strasno me to smeta. A opet, nemam hrabrosti odgovoriti nesto “ruzno”, nego kazem - evo trudimo se, bit ce uskoro. Kako god, dovoljno da mi upropaste dan 😖
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene ❤️
Barbi sretno i neka se izreguliraju ti hormoni do postupka još bolje, iako je i ovo s 4,9 na 2,9 odlican pomak🤞🏽 iako kazu ispod 2, mozda je i to ipak individualno
Jane sve te “sitne nepravilnosti” mozes izregulirati prehranom, po meni je to u redu nalaz.
Grozno je to sto prolazis i ljudi su jako brutalni. Nemam pametan savjet, samo dajem podršku 🫶
Xoxo ne znam za estrofem, ali bas mi je zao da ti ciklusi tako još više oduže čekanje feta.. nadam se da će brzo 🍀
Divna pa ovo lijepo tamni :)
Batica nadam se da ce potamniti i tvoji testici 🤞🏽
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
jane23 nisi ti osjetljiva nego su ljudi neosjetljivi i ne razmišljaju da bebe ne dolaze kak se nekome sprdne. Još onda nadodaju kako je lakše brinuti o djeci kad si mlađi i imaš više energije. Kao da ti nije dovoljno teško. Razumijem te u potpunosti, nisi jedina kojoj to smeta. šaljem ti 🫶
Cure sretno s testićima, drzim fige na najjače 🤞🤞🤞🤞
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
ivis11062@gmail.com
Riamaro riječi ti se pozlatile 🙏
Ivis potpisujem sve što si rekla. Pritisak okoline je nevjerojatan, možda i nemaju loše namjere, ali neki ni ne razmišljaju što govore inače pa onda kad ovako govore mi još više prisjedne. 🙄 MM i ja nismo podijelili ovu borbu s 99% okoline, a i tih 1% s kim jesmo isto su me začudili neki komentari/savjeti...
Zbilja mislim da je za parove koje se bore s neplodnoscu neki benificirani radni staž sasvim u redu 🤔
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Jane, Riamaro i Ivis, hvala vam cure...
Jane, razumijem te i potpuno se slažem. I meni se događa isto i moram reći da me takva pitanja izlude. Kao da nije dovoljno stresno što se borimo sa svime tim, pa nas još i takvim komentarima dodatno pogode. I iskreno, bilo bi super odgovoriti im direktno i reći im koliko su bezosjećajni i da to nije njihov posao, ali onda izbjegavam svađu i kažem nešto diplomatično, dok me to zapravo samo još više iznervira.
Divna, javi ujutro kakva je situacija 💪
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Cure danas sam pričala s jednom med. sestrom i objašnjavam joj svoj slucaj nespavanja na sto me ona pita od kad ja pricam kroz nos?, sto inače i ne radim ali imam začepljen nos valjda od kad sam trudna, sinusi katastrofa, kućna inhalacija već isprobana ali nula, Aqua Mariš nabavljen, e sad ona tvrdi da su sinusi vjerojatno uzrok nesanice, sto ću u ponedjeljak reci Dr jer mi stvarno nije palo napamet, jel imala koja takvu situaciju tokom trudnoće, šta ste uzimale? Možda sam na korak do sna 🤣
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀
Evo i mog izvještaja, jučer završila na Hitnoj jer je ponovno krenulo smeđarenje, pogledali uzv, sve se čini u redu, pokrivena sam lijekovima tako da nisam dobila ništa, samo se nadam da neće početi svježa krv. Apsolutno sam nenormalno uplašena i u paničnom napadu. Nema ni hematoma tako da neznamo odakle ovo ide… Znači samo jedan dan 7 dan iza transfera sam imala ovakvo smeđarenje , stalo je i sad evo 7+5 tt opet. Neznam što se dešava 🤷🏼♀️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Evo i mog izvještaja, jučer završila na Hitnoj jer je ponovno krenulo smeđarenje, pogledali uzv, sve se čini u redu, pokrivena sam lijekovima tako da nisam dobila ništa, samo se nadam da neće početi svježa krv. Apsolutno sam nenormalno uplašena i u paničnom napadu. Nema ni hematoma tako da neznamo odakle ovo ide… Znači samo jedan dan 7 dan iza transfera sam imala ovakvo smeđarenje , stalo je i sad evo 7+5 tt opet. Neznam što se dešava 🤷🏼♀️
Meni je u trudnoći u 10+ tj samo krenulo. Izljev, trk na hitnu i kažu sve ok, terapijom pokrivena. Nikada nisu našli uzrok a ta 3 tjedna nisam znala za sebe.
Jedan dan izljev, jedan dan tamna sukrvica a sutra dan svježa krv. I onda stalo nakon 3 tjedna. Miruj i samo pozitivno 🍀🍀🍀🍀
Krvarenja u trudnoći su sve češća da je to doktorima pod normalno. 😐🤨
👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal 225💉➡️
Sortiraj odgovore
Najstariji