Jane23, sretno u novom postupku! 💪🍀🙏
Diivnaa 🙏🫂
Natalie, dapače, meni je ovako lakše, nema stresa,.svjesna sam svega...ali hvala! 🙂
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Simbalija hvala na odgovoru! Zbog 2 biokemijske trudnoce “pusem i na hladno”. Pokusavam u svemu naci uzrok nebi li ga rijesila, ali jasno mi je da to ne ide tako :)
Batica hvala 🥰 Drzim fige da testovi potamne i da beta bude top! 🙏
Moram s vama podijeliti da sam u zadnje vrijeme postala toliko osjetljiva na pitanja ljudi koji ne znaju sto muz i ja prolazimo, poput onih - sto cekamo? Znam li ja da imam 35 god pa da ce mi biti tesko roditi?
Ljudi su toliko bezobzirni i strasno me to smeta. A opet, nemam hrabrosti odgovoriti nesto “ruzno”, nego kazem - evo trudimo se, bit ce uskoro. Kako god, dovoljno da mi upropaste dan 😖
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide - Ovitrelle, Decapeptyl) - aspirirano 7 oocita, 7 oplođenih, 3 🐧
12. mj ET 🐧 ➖
Barbi sretno i neka se izreguliraju ti hormoni do postupka još bolje, iako je i ovo s 4,9 na 2,9 odlican pomak🤞🏽 iako kazu ispod 2, mozda je i to ipak individualno
Jane sve te “sitne nepravilnosti” mozes izregulirati prehranom, po meni je to u redu nalaz.
Grozno je to sto prolazis i ljudi su jako brutalni. Nemam pametan savjet, samo dajem podršku 🫶
Xoxo ne znam za estrofem, ali bas mi je zao da ti ciklusi tako još više oduže čekanje feta.. nadam se da će brzo 🍀
Divna pa ovo lijepo tamni :)
Batica nadam se da ce potamniti i tvoji testici 🤞🏽

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
jane23 nisi ti osjetljiva nego su ljudi neosjetljivi i ne razmišljaju da bebe ne dolaze kak se nekome sprdne. Još onda nadodaju kako je lakše brinuti o djeci kad si mlađi i imaš više energije. Kao da ti nije dovoljno teško. Razumijem te u potpunosti, nisi jedina kojoj to smeta. šaljem ti 🫶
Cure sretno s testićima, drzim fige na najjače 🤞🤞🤞🤞

👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Riamaro riječi ti se pozlatile 🙏
Ivis potpisujem sve što si rekla. Pritisak okoline je nevjerojatan, možda i nemaju loše namjere, ali neki ni ne razmišljaju što govore inače pa onda kad ovako govore mi još više prisjedne. 🙄 MM i ja nismo podijelili ovu borbu s 99% okoline, a i tih 1% s kim jesmo isto su me začudili neki komentari/savjeti...
Zbilja mislim da je za parove koje se bore s neplodnoscu neki benificirani radni staž sasvim u redu 🤔
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Jane, Riamaro i Ivis, hvala vam cure...
Jane, razumijem te i potpuno se slažem. I meni se događa isto i moram reći da me takva pitanja izlude. Kao da nije dovoljno stresno što se borimo sa svime tim, pa nas još i takvim komentarima dodatno pogode. I iskreno, bilo bi super odgovoriti im direktno i reći im koliko su bezosjećajni i da to nije njihov posao, ali onda izbjegavam svađu i kažem nešto diplomatično, dok me to zapravo samo još više iznervira.
Divna, javi ujutro kakva je situacija 💪
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
Kariogram ✅️
🙍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
Kariogram ✅️
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
ICSI - 8js, 1 oplodena
ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
FET 10. mjesec ⏳️
Cure danas sam pričala s jednom med. sestrom i objašnjavam joj svoj slucaj nespavanja na sto me ona pita od kad ja pricam kroz nos?, sto inače i ne radim ali imam začepljen nos valjda od kad sam trudna, sinusi katastrofa, kućna inhalacija već isprobana ali nula, Aqua Mariš nabavljen, e sad ona tvrdi da su sinusi vjerojatno uzrok nesanice, sto ću u ponedjeljak reci Dr jer mi stvarno nije palo napamet, jel imala koja takvu situaciju tokom trudnoće, šta ste uzimale? Možda sam na korak do sna 🤣
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Evo i mog izvještaja, jučer završila na Hitnoj jer je ponovno krenulo smeđarenje, pogledali uzv, sve se čini u redu, pokrivena sam lijekovima tako da nisam dobila ništa, samo se nadam da neće početi svježa krv. Apsolutno sam nenormalno uplašena i u paničnom napadu. Nema ni hematoma tako da neznamo odakle ovo ide… Znači samo jedan dan 7 dan iza transfera sam imala ovakvo smeđarenje , stalo je i sad evo 7+5 tt opet. Neznam što se dešava 🤷🏼♀️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Evo i mog izvještaja, jučer završila na Hitnoj jer je ponovno krenulo smeđarenje, pogledali uzv, sve se čini u redu, pokrivena sam lijekovima tako da nisam dobila ništa, samo se nadam da neće početi svježa krv. Apsolutno sam nenormalno uplašena i u paničnom napadu. Nema ni hematoma tako da neznamo odakle ovo ide… Znači samo jedan dan 7 dan iza transfera sam imala ovakvo smeđarenje , stalo je i sad evo 7+5 tt opet. Neznam što se dešava 🤷🏼♀️
Meni je u trudnoći u 10+ tj samo krenulo. Izljev, trk na hitnu i kažu sve ok, terapijom pokrivena. Nikada nisu našli uzrok a ta 3 tjedna nisam znala za sebe.
Jedan dan izljev, jedan dan tamna sukrvica a sutra dan svježa krv. I onda stalo nakon 3 tjedna. Miruj i samo pozitivno 🍀🍀🍀🍀
Krvarenja u trudnoći su sve češća da je to doktorima pod normalno. 😐🤨

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Jesi na andolu/clexanu? Možda od toga oce, a možda i vaginalete ako ih stavljas znaju iziritirati sluznicu
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji