Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    riamaro
    07. Travanj 2025. 09:53

Medenko sreća pa tvoj muž ima tebe da mu ukažeš koliko je to pogrešno 💜
    Jane mislim da je to najpametnije…
    Ivis sto mislis da kazes da imas neke zdravstvene probleme te da ces biti odsutna neko vrijeme i da ces reci detaljnije kad/ako budes spremna?
    Sanii to je bila moja sestra.. i nije stala na tome. Kasnije se još ljutila na mene što se ja ljutim i što to nije ostalo između nas.  
    Shvaćam da nismo svi isti i da nas ne mogu razumjeti ljudi koji nisu u našoj koži, jer ne znaju. I shvaćam da smo svi različiti, ali kao što kažeš, ovo ne može proći ni pod šalu i postaje i meni prevelik teret podrška. 
    Da ispričam i pozitivnu stranu; moj otac, inače hladan lik je nedavno pustio suzu i rekao “tužan sam kad vidim koliko vas ne razumiju, ali imate mamu i mene”. Svaki put zaplačem kad se sjetim, i zaista jest podrška jer znam da će napraviti sve na svijetu ako ga tražim, a nikada neće inzistirati na objašnjenjima, komentirati i postavljati bespotrebna pitanja.
    Batica jesi jutros radila test? 
    Divna ti? 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

• Diivnaa__
    07. Travanj 2025. 10:07

Riamaro slažem se i ja s jane, ispada da je najbolje što manje ljudi zna. Ja sam podijelila s par kolegica na poslu koje me zamijene kad trebam izaći. Trudila sam se ne uzimati zahvaljujući njima i ta bolovanja/go/slobodne dane tako da nitko ni ne zna...nakon transfera sam 1.put mirovala, 2.i 3.put odmah išla raditi...čak mi je lakše tako 'plutati' u svakidašnjici bez ivfa 🙈

Ja radim 2x dnevno ko luđakinja s ptsp-om od biokemijskih. Imam osjecaj da je svaki dan sve veći strah. Sutra planiram betu i ponoviti u četvrtak. Nikad nisam došla do toga da su testici tamniji od sjenice (tad bi beta bila 30) i ne znam sto misliti. Čini mi se da kao tamne ali opet ujutro napravila i nije baš neka sreca. 🙈 luda sam...

https://ibb.co/cXDYgbnw

Evo slike

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

Nata91
    07. Travanj 2025. 10:52

Evo moja beta je nagativna, nisam se previše ni očekivala od inseminacije, ali uvijek postoji ona mala potiha nada da možda ipak bude... Idemo dalje 💪

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

Ivis
    07. Travanj 2025. 10:58

MiliPe ovo mi je prvi transfer i u Pragu i u životu, tako da dosta su mi pomiješani osjećaji i straha i uzbuđenja 🙈 meni je u Pragu doktor Hladky. Mislim da imaju 2 muška specijalista, ostalo su sve žene 💪😄
    Ali pretpostavljam da će oko Uskrsa biti netko od njih dežuran tako da ne znam tko će mi biti na transferu.
    Riamaro mislim da bi nešto na tom tragu i trebala reći. Jednostavno reći da rješavam nešto zdrastveno, a kasnije ako oni zbroje 2 i 2, okej, ako ne odlično 😂 😅

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
    ivis11062@gmail.com

• Diivnaa__
    07. Travanj 2025. 11:00

Nata91

Evo moja beta je nagativna, nisam se previše ni očekivala od inseminacije, ali uvijek postoji ona mala potiha nada da možda ipak bude… Idemo dalje 💪

Žao mi je 😔

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

Barrrbi
    07. Travanj 2025. 11:35

Nata91 Žao mi je 💔
    Divna i Batice 🤞🍀🤞🍀

Ja sam obavila konzultacije. Krećemo s sljedećim ciklusom kojeg očekujem sljedeći tjedan. Prvi puta dobila Gonal 🤞

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal 225💉➡️

Ivis
    07. Travanj 2025. 11:53

Nata91

Evo moja beta je nagativna, nisam se previše ni očekivala od inseminacije, ali uvijek postoji ona mala potiha nada da možda ipak bude… Idemo dalje 💪

Žao mi je Nata 🙁

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, Štoperica
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️,⏳KET
    ivis11062@gmail.com

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Travanj 2025. 12:03

Drage žene pročitala sam i proletila tekstove žalisno je to šta nas niko ne razumije osim nas sami i ovi čopor ovdje ,ja vise nikom nista ne govorim umorna sam od svega i kritiziranja i komentara itd uzas .
    Nikad necu zaboraviti kad smo krenili u ivf puno  postupaka nista i onda ostanem  u prirodno postupku  trudna   i pitanje moje svekrve  dok smo šetali dali je prirodno ili eeeej samo sam se okrenula i kàzem a sta da nije prirodno ocemo pobacit ovo dijete sta i onda se dogodilo sta se dogodilo to je bila ova veća trudnica kad se mi se desila i korona i anomlija.
    Svekrvi je muž bukvicu očita i od tada nitko nikad mi vise nije upita rici i niti ikom govorim.
    Osim mojim sestrama i dvijema osobama koje su u to prosle itd.
    Tako da ljudi moji ovo je borba koju očito moramo proči sami s svojim muževima ,i rijetki kojima mogu reči.

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Travanj 2025. 12:09

Ja ovi dana idem na uzv i da vidim sta će doktor reći dali ima smisla da do jeseni pokušamo još koji prirodnjak itd... i za te donacije idt.. teška odluka teška borba 
    Vidjet napraviti histeroskopiju i Nk čelija koju nikad niko mi nije radio do sad  itd i svoju krv rijesit nek mi uvedu terapiju nek se svi potrude vise sam bijesna dosad sam mučala i sve ih slušala kontaš doktori najbolje znaju ali mislim da i njima se dosta propusta događa i vise nista neču prepustit slučaju ,vrištim ettooo

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

riamaro
    07. Travanj 2025. 14:42

Nata bas mi je zao… 
    Barbi drzimo figee i cekamo s tobom :)

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.