Sage, žao mi je.. 😔 Terapiju slobodno prekini odjednom. I držim fige da sljedeći smrzlić razvali 🤞🤞🍀
Marchy, čestitam i želim svu sreću dalje s betama i UZV 💓☺️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Xoxo, to su više nego očiti simptomi da🤣 ja nemam ništa od toga.
Marchy, hoceeee. Držimo figeeee. Eto vidis, ti pak nemas skoro nikakve simptome. Ma sve je to individualno i čudno😂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Hvala vam svima od ❤️😊 pratim temu vec neko vrijeme i zaista ste divne☺️ bas je lijepo imati mjesto gdje mozemo dobiti savjet, podršku, utjehu🙏🏼
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Sage zao mi je zbog bete 😔
Marchy cestitam ❤️❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Marchy je, stvarno je ova stranica pravo utočište 🤩
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Sretno curama koje čekaju betu!!
Kod mene je sitacija 05.02. aspiracija, od 10 folikula 5 jajnih stanica-5 prazno, od tih 5 samo 3 su oplođene... sad čekam da mi jave hoće li biti transfer i kad.
Prvi mi je postupak i danas sam plakala od sreće kad su javili da su se tri oplodile, mislila sam da neće biti ni jedna.
👱36god. 🧔41god.
👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
🧔oligozoospermia
Pokušavamo od 2022
1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04. ❌
Sage zao mi je zbog negativnog rezultata, nadamo se da je sljedeci dobitni 🤞🏽
Xoxo & djetelina curke s blasticama cesto znaju testirati vec od 5dpt, ukljucujuci i mene i ako mi je bilo negativno 5dpt i ostalo je tako. Znam sa prijasnjih vol da su cure i 4.
dan znale imati sjene, ali to mi je malo pre hard core. Ugl ja se vodim s tim ako 6. dan nema nista, to je to, ne dajem si lazne nade jer su gotovo nepostojeci slucajevi da se nakon tog dana negativni pretvorio u pozitivni. Sretnooo vam i veselim se gledati vase pozitivne testove uskoro 😁🥳
Slažem se s tobom, ali bitno je i jako dobro poznavati svoje tijelo i znati razlikovati simptome nadolazeće M ili bete u tijelu. Prema meni FET i ET su nebo i zemlja razlika i ako nema iskustva možda bolje čekati 8. dan.Ja sam se u svim svojim transferima testirala 6 dan i ponovila 7. za svoj mir. Ali ja savršeno poznajem svoje tijelo i već sam 4. dan znala u kojem smjeru ide. Jedino sada u zadnjem FETu sam se testirala 8. dan. Ovo je taj test: https://ibb.co/JWW6WP0N Beta je taj dan bila 22. Sigurna sam da se sijena nebi vidjela da sam se testirala 6DPT. Ovo je samo moj primjer. Sretno svima
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Barrrbi nadam se da ce se popraviti tvoj TSH 🤞🏽
Rolica ako budem otkazivala svoj termin u ozujku za konze u Skvorca, rado cu ti ga ustupiti. Cekam jos da vidim sto cu sa stimulacijom u Vinogradskoj, nisam odlucila, a taman mi se poklapa pa ne znam ima li smisla 😂🫣
Leona cestitam od srca ❤️ uzivajte zajedno i volite se
Verbena Sretno sa smrzlicem ❤️ i hvala, bas sam u nekoj igri zivaca. Htjela bih cak cekati 6 mj da vidimo hoce li se njemu sto popraviti taj spermiogram, a opet ne zelim gubiti vrijeme, a da stvar bude gora samo bebe oko mene i trudnice, i svaki dan neka nova, pun mi je kufer vise objava na drustvenim mrezama. Da ne mislite, nisam ljubomorna niti ista takvo, samo sam bombardirana sa svih strana i sazalijevam se jer nama ne uspijeva…
Marisha sretnoo, cuvam fige 🤞🏽
Sage zao mi je zbog bete…
Marchy neka crtica nastavi tamniti 🤞🏽 zelim ti lijepu betu!
Mima neka se dobro razvijaju 💪🏼🤞🏽
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Marchy čestitke ❤️
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Sage zao mi je zbog negativnog rezultata, nadamo se da je sljedeci dobitni 🤞🏽
Xoxo & djetelina curke s blasticama cesto znaju testirati vec od 5dpt, ukljucujuci i mene i ako mi je bilo negativno 5dpt i ostalo je tako. Znam sa prijasnjih vol da su cure i 4.
dan znale imati sjene, ali to mi je malo pre hard core. Ugl ja se vodim s tim ako 6. dan nema nista, to je to, ne dajem si lazne nade jer su gotovo nepostojeci slucajevi da se nakon tog dana negativni pretvorio u pozitivni. Sretnooo vam i veselim se gledati vase pozitivne testove uskoro 😁🥳
Slažem se s tobom, ali bitno je i jako dobro poznavati svoje tijelo i znati razlikovati simptome nadolazeće M ili bete u tijelu. Prema meni FET i ET su nebo i zemlja razlika i ako nema iskustva možda bolje čekati 8. dan.Ja sam se u svim svojim transferima testirala 6 dan i ponovila 7. za svoj mir. Ali ja savršeno poznajem svoje tijelo i već sam 4. dan znala u kojem smjeru ide. Jedino sada u zadnjem FETu sam se testirala 8. dan. Ovo je taj test:https://ibb.co/JWW6WP0N Beta je taj dan bila 22. Sigurna sam da se sijena nebi vidjela da sam se testirala 6DPT. Ovo je samo moj primjer. Sretno svima
Apsolutno, zato sam i rekla da svatko treba za sebe odlucit sta je za njih najbolje, uzimajuci sve u obzir. Ja također vec nakon nekoliko dana mogu prepoznati u kojem smjeru to ide, dosad se pokazalo da je tako, a sad, nadam se da ce me i prevarit simptomi nekad 🤣
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji