Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Batica
    07. Veljača 2025. 19:58

💜Medenko

Molly8

Evo me s pregleda. Jos uvijek su 4 (dvije od 14 dvije od 15), endometrij je 9. Zeli da dodem sutra opet ujutro, nastavljam s istom terapijom. Mislim da bi oko utorka mogla bit aspiracija

Sretno Molly🍀🫶🏽
    Batica meni je c.b.pokazao ali imala sam fet blastice🤷🏽‍♀️..tebi sretno možda je još rano🤞🏽

Hvala, pokušati ću opet dan prije bete! 😊

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

IvonaSi2509
    07. Veljača 2025. 20:14

E cure,posto koristim utrogestane,prije nego prođem FET,jel pametno imat odnose? ☺️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• Lunaa93
    07. Veljača 2025. 20:42

Teich,
    Sad vidim da je curica, predivno! 💝

Leona,
    Cestitam mama, zelim ti brz oporavak. Uzivaj i ljubi bebolinca 🩵
    Sage,
    Zao mi je zbog negativne bete. Drzi se, vidim da imas jos jednog smrzlica i nadam se da je to tvoja bebica. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Lunaa93
    07. Veljača 2025. 20:44

Molly8,
    Sretno! 🍀
    Marchy,
    Cestitam. 🎉

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Veljača 2025. 21:30

Večer drage moje žene lavice  kako ste mi i nadam se da ste sve ok i da je bilo lipih vjesti 🙏🏻❤️Nastojat cu popratiti 😍Evo mene nakon dugo odmora i pauze.
    Svega je bilo poremetio mi  se ciklus pa kasnile 28 dana itd pa nije tio nista dati da ču ubrzo procuriti pa kako je bio dogovir pratit me prirodno i tako dođem 6 dan i on kaže dodji 10 dan dođem i tada vidi nesto stanica 6 pa on bi da lagano menopur 150 i tako svako drugi dan na ultrazvuk i bome one se pokrenule ali kako ide s malom terapijom i nastoji da sta manje mi daje i evo 14 dan od ti 6 su 4 vodece ali polako i rastu on i dalje prati i prati i dosli smo do 22 dan ciklusa sta nikad nisam i cila zbunjena jos danas i sutra terapiju i uveo mi organutal  ali oni su tu ok,13  , 4 te i sad u Nedilju opet na ultrazvuk jer ne zeli da nebi pobiglo.
    Svaka mu cas za trud i borbu ja sam sokirana brojem stanica a i on s obzirom kad sam bila na ful terapiji nisam nego 3 dobila. I odakle ove stanice s takvim amh 🤷
    Ali ok borimo se .
    Sada jedino sta me muči jeli iko od vas  ikad tako kasno ima sve ovo on kaze da sada ne kontam vise stari ciklus jer ovaj ide kako ide i da je to ok on je pre zadovoljan i sluznica ok .
    Ja nit sam ista očekivala niti misla da če mi ista ovaj misec ja cila ono kao svejedno mi🤦

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Batica
    07. Veljača 2025. 21:40

Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻

Večer drage moje žene lavice kako ste mi i nadam se da ste sve ok i da je bilo lipih vjesti 🙏🏻❤️Nastojat cu popratiti 😍Evo mene nakon dugo odmora i pauze.
    Svega je bilo poremetio mi se ciklus pa kasnile 28 dana itd pa nije tio nista dati da ču ubrzo procuriti pa kako je bio dogovir pratit me prirodno i tako dođem 6 dan i on kaže dodji 10 dan dođem i tada vidi nesto stanica 6 pa on bi da lagano menopur 150 i tako svako drugi dan na ultrazvuk i bome one se pokrenule ali kako ide s malom terapijom i nastoji da sta manje mi daje i evo 14 dan od ti 6 su 4 vodece ali polako i rastu on i dalje prati i prati i dosli smo do 22 dan ciklusa sta nikad nisam i cila zbunjena jos danas i sutra terapiju i uveo mi organutal ali oni su tu ok,13 , 4 te i sad u Nedilju opet na ultrazvuk jer ne zeli da nebi pobiglo.
    Svaka mu cas za trud i borbu ja sam sokirana brojem stanica a i on s obzirom kad sam bila na ful terapiji nisam nego 3 dobila. I odakle ove stanice s takvim amh 🤷
    Ali ok borimo se .
    Sada jedino sta me muči jeli iko od vas ikad tako kasno ima sve ovo on kaze da sada ne kontam vise stari ciklus jer ovaj ide kako ide i da je to ok on je pre zadovoljan i sluznica ok .
    Ja nit sam ista očekivala niti misla da če mi ista ovaj misec ja cila ono kao svejedno mi🤦

Draga Bela, želim da sve dobro prođe ovaj put, neka stanica, neka se lijepo razviju i poslije oplode! Jesi li isto u KBC Split?

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    Kariogram ✅️
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, 🧬DNK fragmentacija spermija 48%
    Kariogram ✅️
    Y mikrodelecije ✅️
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - ICSI - 3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    ICSI - 8js, 1 oplodena
    ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 8/2025 ICSI Zymot, Gonal 300, 16js, 10 zrelih, 6 oplođeno, hiper, ❄️ 1 trodnevni embrij
    FET 10. mjesec ⏳️

• Ninaniksy
    08. Veljača 2025. 00:29

Pozdrav curke, molim za informaciju, naime nakon 7 neuspješnih ET u Hrvatskoj, odlučili smo se za Češku, bili na prvim konzultacijama, ono što me zanima da li je koja igdje u hrvatskoj, točnije Zagrebu radila biopsiju endometrija na NK stanice i plazma stanice, ne mogu nigdje naći podatak gdje je to moguće obaviti, hvala svima na savjetima 

👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
    2016 vanmaterična
    2017 ivf 1 j.s.beta ❌
    2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
    2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
    4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
    Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
    04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
    17.04. ET 2 blastice
    30.04.2024 beta ❌
    (4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
    Fet 10/2024 ❌
    Fet 11/2024❌

Joka95
    08. Veljača 2025. 08:10

Ninaniksy

Pozdrav curke, molim za informaciju, naime nakon 7 neuspješnih ET u Hrvatskoj, odlučili smo se za Češku, bili na prvim konzultacijama, ono što me zanima da li je koja igdje u hrvatskoj, točnije Zagrebu radila biopsiju endometrija na NK stanice i plazma stanice, ne mogu nigdje naći podatak gdje je to moguće obaviti, hvala svima na savjetima

Pozdrav Ninaniksy,to se radi na histeroskopiji. Tocnije meni su radili tada. Rade biopsiju endometrija i uzimaju uzorak salju na analizu vanka.
    imas u svakoj bolnici ali ja sam po preporuci isla u prof. Maracica poliklinika ivf na Kvatricu kao da je najbolji po tom pitanju. Sve proslo super isla bi opet. Ko da sam bila na obicnom pregledu ☺️

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• Ana_
    08. Veljača 2025. 08:38

Jutro, cure!

Molly drago mi je da to napreduje sve kako treba, bit će sve ok, vidjet ćeš ❤️

Leona čestitam na prinovi, uživaj sad ❤️

Sage žao mi je zbog negativne bete. Grlim 🫂

Ja nisam izdržala do sutra, jutros sam napravila rani clear blue (osjetljivost 10) i nema ni evaporacijske crte a kamoli od trudnoće 🤦🏼‍♀️
    Službeno bih trebala test napraviti tek u srijedu, ali mislim da bi ovaj rani već nešto pokazao danas (7dnt 2x3dnevni), ali možda još nije bila dovoljna koncentracija u uronu jer sam piskila par sati prije, oko 2 u noći a test radila u 5 jer nisam mogla spavati 🤣
    Sutra ću napraviti trakicu običnu, i još jednu na službeni dan testa da ih potroši jer je ovo definitivno zadnji pokušaj i kraj mog MPO puta ❤️

Emma05
    08. Veljača 2025. 09:27

Diivnaa__

Imam pitanje za žene s endometriozom - jesu li vam je našli na uzv ili (tek) nekom drugom metodom tipa laparo? Razmišljam o svojim bolnim menstruacijama i bolovima za vrijeme velike nužde u vrijeme M, je li možda moguće da ju imam a da se zbilja nijednom nije vidjela na uzv?

Teško da će ti uzv-om vidjeti. Radi se MRI i to čini mi se s kontrastom. Meni su laparoskopijom našli. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani