Pozdrav cure,
Moja opca ginekologica mi je pustila duphaston 10 mg umjesto cyclogesta, ne razumijem kako ni zašto jer jasno na nalazu piše progesteron 400 mg 2 x dnevno🤦🏻♀️ Je li netko uzimao samo oralno duphaston bez vaginalnog progesterona? Problem je u tome što bi od nedjelje trebala krenut s progesteronom, a moja ginekologica više ne radi, nemam ni bijeli recept pa da ga sama kupim. Liječim se u inozemstvu, pratim se u Petrovoj, a ni oni više ne rade.Znate li kako mogu doći do cyclogesta/utrogestana 400 mg, može li mi netko drugi propisat?
Ako jedna od vas ima viška progesterona od 400 mg i iz Zagreba je, molim da mi javite, doći ću gdje god treba i platit koliko god.😅
Hvala i sretno svima! 🥰❤️
Ej, imam ja, mogu ti dati, u Novom Zg sam. Ako hoces, napisi broj moba ili mail adresu u potpis da si zapisem pa se dogovorimo.
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Olaf meni je Amh 1,08 pmol i uz Bemfolu 300 sam imala samo jedan folikul i jednu jajnu stanicu. Uvela sam Dheu, Q10, smokvu u maslinovom ulju, folnu kiselinu. .. Pa ću barem to što je preostalo probati poboljšati što se tiče kvalitete, kvantiteta je već zakazala. Ali doktor je rekao da dok je i jedna jajna stanica nema odustajanja 💪
Pijem sve to plus svakakvih vitamina. Ovaj postupak sam prvi put dobila elonvu 150 i uz nju gonal i orgalutran i dobila sam samo 4 js, od toga se samo jedna oplodila. A u proslom postupku nemogu se ni sjetit kako su se zvale inekcije imala san 8 js od toga 2 oplodene i vracene. Radila sam i biopsiju maternice, sve uredno
Najveca nam je frustracija zasto ne dolazi do implementacije 😐
👱♀️95 AMH7.34pmol hasimoto
👱♂️91 normo
3g prirodno neuspjesno
2 IVF neuspjesno
Ajme šta je ovo sa forumom 😱, I don't like it either 🙈. Nisu valjda ovo one famozne promjene koje su najavljivali admini🙈
Jabukica 😘🤗,
Sirena bitno je da se endo ne krene tanjit, a najbitnije je da je trolinijski , stigne se to jos popravit🤞.
Ovo za tvoj amh očigledno nije u korelaciji sa dobivenim brojem folikula jer ako si taj ciklus usla u postupak sa 24 antralna folikula koliko ih je i izvađeno, prosto je klinicki nemoguće da imaš tako nizak amh , jel si ga vadila samo jednom? Moguće da je bila greška labosa, ili da ti je bio prekriven nekim nedostatkom u organizmu, vecinom nizak vit D "prekrije" realno stanje amh. Koliko inace imas antralaca u ciklusima?
Olaf95 dobrodošla 🤗.
Vjerojatno znas da amh je u konačnici samo brojka na papiru i nije realni pokazatelj stanja rezerve jajnika i nikad se ne treba gledati sam, već sa stanjem na UZVu I ostalim hormonima, tek kad se sve sagleda može se dobiti dijagnoza. To sto se povisio kako sam gore napisala može biti odraz cjelokupnog stanja organizma, nijedan naš ciklus nije isti i antralni folikuli variraju i ako je bilo više antralaca taj ciklus kad si vadila krv tako je viši i amh. To u konačnici ništa ne znači jer je doktoru bitnije stanje jajnika i afc. Tvoja velika prednost je što ste još relativno mladi i vaše stanice su mlade. Evo ja imam 3 frendice koje imaju amh od 2.5 do 4 pmol i sve imaju djecu ,jedna dvoje :), tako da, moguće je, samo nemojte gubiti vrijeme i cim prije krenite u akciju i lovite onaj ciklus koji ima najvise antralaca. Meni više para uši to što ste u oba postupka dobili lijep broj js (ili folikula?),a tako malo oplođenih, gdje ste u postupku? Jesi dobila objašnjenje zasto se ostale stanice nisu oplodile? Sretno dalje 💪🙏
Dee dee543 žao mi je 😔, ja betu vadim uvijek 9dpt blaste I to nije rano jer je to 14dno..
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Pozdrav drage žene, nisam bila na forumu od 2.feta s ciljem da ne razmišljam o ičem u nadi da će pomoći...nažalost 2 feta, 2 biokemijske... identična beta oba puta - pretpostavljam da je malo vjerojatno slučajnost da u istom trenutku svaki put prestane razvoj embrija 😮💨
U planu je histeroskopija, testiranje na nk stanice i upalu u maternici.
Bila sam na th Andol, Decortin (mala doza zbog protutijela na štitnjaču) i normalno vaginalni progesteron + prolutex...Ima li smisla u ovom trenutku raditi još neke pretrage? Ako ima tko da je prošao više biokemijskih u ivfu- jesu li našli razlog?
Ima li netko da je radio i dijagnostičku laparo u slučaju da nije dobio odgovore pa da se radilo o endometriozi na kraju? (Bolne i obilne menstruacije) Blaste su svaki puta AA ocjene...hvala unaprijed 😔
29👸🏻36🤠
Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L, 6/2024 22.14
On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️
1/2025 FET pr ciklus biokemijska ❌️
Cure ja sam sinoć (8 dnt) vadila betu jer bi po kalendaru sutra trebala dobiti M. Beta je 1.2, znači opet ništa…u srijedu sam ponavljala i progesteroni estradiol i bili su se već jako snizili tako da sam donekle bila spremna na ovaj ishod….Odlučila sam još dan, dva uzimat terapiju ali mislim da je situacija jasna i da nemam što više očekivat…
.
Ima li neka od Vas da je ovako rano vadila betu pa se kasnije pokazalo suprotno?
.
Cure koje ste u CITA, molim Vas da mi javite dojmove….Kako ste zadovoljni s pristupom, kod koga ste od doktora? Iz kojeg Vam je pokušaja uspjelo? Koja je okvirna cijena postupka s lijekovima (znam da je individualno) ali evo, svaka informacija je dobro došla :)
Ja sam ti u dr Mrisca, drag mi je, smiren i vrlo pedantan. Vecinom dođem na red u roku od 15ak min ako ne i odma no ima dana kad se zaguzva pa mozes cekat i duze. Cijena ovisi o postupku i kako je sve islo. Prvi postupak ljekovi su bili oko 1000 eura i jos sam platila 300 eura nakon aspiracije, dalje na zalost nismo dosli pa ne znam tocno. Receno mi je da s isci metodom, transferom i zamrzavanjem bude oko 2500-3000 eura. Sve u svemu ja sam za sada zadovoljna.
.
Danas sam ujutro vadila krv sve je dobro i poceli smo s gonalom. Sanjushka moze na listu ultrazvuk 5.2. 😊
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Ovo za tvoj amh očigledno nije u korelaciji sa dobivenim brojem folikula jer ako si taj ciklus usla u postupak sa 24 antralna folikula koliko ih je i izvađeno, prosto je klinicki nemoguće da imaš tako nizak amh , jel si ga vadila samo jednom? Moguće da je bila greška labosa, ili da ti je bio prekriven nekim nedostatkom u organizmu, vecinom nizak vit D "prekrije" realno stanje amh. Koliko inace imas antralaca u ciklusima?
Olaf95 dobrodošla 🤗.
Vjerojatno znas da amh je u konačnici samo brojka na papiru i nije realni pokazatelj stanja rezerve jajnika i nikad se ne treba gledati sam, već sa stanjem na UZVu I ostalim hormonima, tek kad se sve sagleda može se dobiti dijagnoza. To sto se povisio kako sam gore napisala može biti odraz cjelokupnog stanja organizma, nijedan naš ciklus nije isti i antralni folikuli variraju i ako je bilo više antralaca taj ciklus kad si vadila krv tako je viši i amh. To u konačnici ništa ne znači jer je doktoru bitnije stanje jajnika i afc. Tvoja velika prednost je što ste još relativno mladi i vaše stanice su mlade. Evo ja imam 3 frendice koje imaju amh od 2.5 do 4 pmol i sve imaju djecu ,jedna dvoje :), tako da, moguće je, samo nemojte gubiti vrijeme i cim prije krenite u akciju i lovite onaj ciklus koji ima najvise antralaca. Meni više para uši to što ste u oba postupka dobili lijep broj js (ili folikula?),a tako malo oplođenih, gdje ste
Sanii, ja sam jos u postupku u Vinogradskoj i nikad mi nisu rekli koliko imam antralaca jer oni to ocito ne govore a ja iskreno nisam pitala nego su se samo cudili na rezultat 😢😢
Ponovila sam ga tri puta u istom labosu do sad u razmaku od par mj max 6 mj i razlika je bila mala jednom je bio 10.4 pmol to je max.
Vitamin D mi je znao bit nizi pa ga koristim.
Hvala puno na info 🥰
Nisam znala da vitamin D ga prekriva.
Nadam se da ce se zadebljat sto prije 😢
Promjenila sam posao i taman sam uzela godisnji da mogu obavit transfer posto jos nemam ugovor za stalno nisam htjela otvarat bolovanje jer ne zelim da znaju da radim na bebi pa ne bi htjela da se otkaze transfer.
Imam 6 komada, rok je 04/2025. 30 eura + poštarina
Imam Estrofem i Clexane ako treba, to bi poklonila uz Prolutex.Super! Molim te javi mi se kad stigneš na lori.missmama@gmail.com pa se dogovorimo sve. Hvala
Poslala sam 🙂
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Sortiraj odgovore
Najstariji