Cure ja sam sinoć (8 dnt) vadila betu jer bi po kalendaru sutra trebala dobiti M. Beta je 1.2, znači opet ništa...u srijedu sam ponavljala i progesteron i estradiol i bili su se već jako snizili tako da sam donekle bila spremna na ovaj ishod....Odlučila sam još dan, dva uzimat terapiju ali mislim da je situacija jasna i da nemam što više očekivat...
.
Ima li neka od Vas da je ovako rano vadila betu pa se kasnije pokazalo suprotno?
.
Cure koje ste u CITA, molim Vas da mi javite dojmove....Kako ste zadovoljni s pristupom, kod koga ste od doktora? Iz kojeg Vam je pokušaja uspjelo? Koja je okvirna cijena postupka s lijekovima (znam da je individualno) ali evo, svaka informacija je dobro došla :)
👩🏽 93.god AMH 19,5
🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
🏥KBC Split
12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
2/23 FET, beta 0 👎🏽
3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
8/24 FET...beta 0👎🏽
1/25 FET...BETA 0 👎🏽
Pozdrav cure,
Moja opca ginekologica mi je pustila duphaston 10 mg umjesto cyclogesta, ne razumijem kako ni zašto jer jasno na nalazu piše progesteron 400 mg 2 x dnevno🤦🏻♀️ Je li netko uzimao samo oralno duphaston bez vaginalnog progesterona? Problem je u tome što bi od nedjelje trebala krenut s progesteronom, a moja ginekologica više ne radi, nemam ni bijeli recept pa da ga sama kupim. Liječim se u inozemstvu, pratim se u Petrovoj, a ni oni više ne rade. Znate li kako mogu doći do cyclogesta/utrogestana 400 mg, može li mi netko drugi propisat?
Ako jedna od vas ima viška progesterona od 400 mg i iz Zagreba je, molim da mi javite, doći ću gdje god treba i platit koliko god.😅
Hvala i sretno svima! 🥰❤️
Pozdrav cure,
Moja opca ginekologica mi je pustila duphaston 10 mg umjesto cyclogesta, ne razumijem kako ni zašto jer jasno na nalazu piše progesteron 400 mg 2 x dnevno🤦🏻♀️ Je li netko uzimao samo oralno duphaston bez vaginalnog progesterona? Problem je u tome što bi od nedjelje trebala krenut s progesteronom, a moja ginekologica više ne radi, nemam ni bijeli recept pa da ga sama kupim. Liječim se u inozemstvu, pratim se u Petrovoj, a ni oni više ne rade.Znate li kako mogu doći do cyclogesta/utrogestana 400 mg, može li mi netko drugi propisat?
Ako jedna od vas ima viška progesterona od 400 mg i iz Zagreba je, molim da mi javite, doći ću gdje god treba i platit koliko god.😅
Ako imaš na nalazu napisano ja bih otišla u ljekarnu i objasnila situaciju, znaju dati lijek "na posudbu" pa se u ponedjeljak čuješ sa svojom doktoricom i kada ti pusti recept koji trebaš javiš se u ljekarnu gdje si uzela lijek i onda oni naknadno povuku recept, sretnooo
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1 bc ⏳
Olaf meni je Amh 1,08 pmol i uz Bemfolu 300 sam imala samo jedan folikul i jednu jajnu stanicu. Uvela sam Dheu, Q10, smokvu u maslinovom ulju, folnu kiselinu. .. Pa ću barem to što je preostalo probati poboljšati što se tiče kvalitete, kvantiteta je već zakazala. Ali doktor je rekao da dok je i jedna jajna stanica nema odustajanja 💪
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Cure sa visokim TSH.
Došli su mi danas nalazi,TSH je 3.90.Višlji nego što treba biti.Zanimaju me vaša mišljenja.Na Euthyroxu sam 25 svaki dan i vikendi 50.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Luz meni su ostale 2 kutije Utrogestana 200 mg vaginalete, viska su mi pa ti poklanjam (Zagreb), javi mi se na mail u potpisu 😊
👩 39 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 prirodan ⏳
daxx.86@gmail.com
Pozdrav cure,
Moja opca ginekologica mi je pustila duphaston 10 mg umjesto cyclogesta, ne razumijem kako ni zašto jer jasno na nalazu piše progesteron 400 mg 2 x dnevno🤦🏻♀️ Je li netko uzimao samo oralno duphaston bez vaginalnog progesterona? Problem je u tome što bi od nedjelje trebala krenut s progesteronom, a moja ginekologica više ne radi, nemam ni bijeli recept pa da ga sama kupim. Liječim se u inozemstvu, pratim se u Petrovoj, a ni oni više ne rade.Znate li kako mogu doći do cyclogesta/utrogestana 400 mg, može li mi netko drugi propisat?
Ako ti se ne jave cure bliže, ja ti mogu dati par komada ili recept da si kupis. Samo sto sam ja sa sjevera Hrvatske-Medimurje. Ako ce ti se dat na kakav izlet za Zagorje, tu sam🥰
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Pozdrav cure,
Draga Luz,odi u ljekarnu i zamoli da ti daju lijekove na "dug".Znači reci im da bi uzela hitno lijekove,pokaži im nalaz da znaju o čemu se radi, a ti im doneseš recept kad riješiš.Pitaj.Znam da je dosta ljudi tako moglo.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Luz, ja ti imam i Utrogestan i Cyclogest, isto sam iz ZG, javi se na mail slobodno ako nisi u međuvremenu riješila 🙂
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji