Deedee nadam se da će ovo bit uspješni i da ne moraš ići uopće dalje 🫶🏻
IvonaSi e meni je danas 11 dc, i određen mi je datum transfera 😁
Sanjushka, Sagehvala cure ❤️🫂
Bezveze sam stvarala paniku zbog one M 😂 endometrij je na 9,5 mm danas, od sutra krećem sa progesteronom i FET je 03.02 🥳
Super bas mi je drago..eto 3.2. Zacas 🥳🤞🏽❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Deedee nadam se da će ovo bit uspješni i da ne moraš ići uopće dalje 🫶🏻
IvonaSi e meni je danas 11 dc, i određen mi je datum transfera 😁
Sanjushka, Sagehvala cure ❤️🫂
Bezveze sam stvarala paniku zbog one M 😂 endometrij je na 9,5 mm danas, od sutra krećem sa progesteronom i FET je 03.02 🥳
Opaaa Xoxo pa vidi ti tebe 😍😍😍 Eto ipak ti je sve odličnoooo ispalo.
Ne sjećam se svojih pregleda pred et,mislim da je bio jedan na dan transfera, jel uzv ide vaginalno ili kako,znam da ima neka razlika?
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Bok cure,ima li koja od vas viška Prolutexa za prodati?Sretno svima kojima se bliži punkcija/ET/FET <3
Niži AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025. Škvorc
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SIJEČANJ 2025.28.1. uto
XOXO23 - ultrazvuk fet
SIRENAA - ultrazvuk fetVELJAČA 2025.10.2. pon
IVKA33 - ultrazvuk_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…_________________________________Sage pupo čestitam, neka se mrva čvrsto primi! 🤞🏻❤️
Xoxo i Sirena sretno danas! 🤞🏻❤️
Hvala.
Bila na uzv, endo je 5,3 10 dc u petak ponovo uzv.
Medenko da 😅 jesam žugala da sam nestrpljiva na kraju će mi proletit 😁 Ivonasi ja iskreno ne znam ovo mi ne prvi FET 🤷🏻♀️ imala sam pregled nakon aspiracije za potencijalni transfer ali sam upala i hiper pa ne znan da li je inače tako prije ili samo nakon aspiracijeSirena jesi ti u prirodnom ciklusu ili ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
1.FET (estrofem 3x2 od 1dc, cyclogest 2x1 od 12dc) 03.02.2025 ⏳🫶🏻
Medenko da 😅 jesam žugala da sam nestrpljiva na kraju će mi proletit 😁Ivonasi ja iskreno ne znam ovo mi ne prvi FET 🤷🏻♀️ imala sam pregled nakon aspiracije za potencijalni transfer ali sam upala i hiper pa ne znan da li je inače tako prije ili samo nakon aspiracijeSirena jesi ti u prirodnom ciklusu ili ?
Koristim Estrofem od 2 dc danas sam 10 dc, malo je endo tanji znao mi je bit deblji na taj dan ciklusa ali kako bude, moram pojacat ciklu i ananas pa u petak ponovo uzv.
Medenko da 😅 jesam žugala da sam nestrpljiva na kraju će mi proletit 😁Ivonasi ja iskreno ne znam ovo mi ne prvi FET 🤷🏻♀️ imala sam pregled nakon aspiracije za potencijalni transfer ali sam upala i hiper pa ne znan da li je inače tako prije ili samo nakon aspiracijeSirena jesi ti u prirodnom ciklusu ili ?
Ahaa,kuzim onda ☺️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Vidim da se svasta događa, želim svima sreću ❤️
.
Ja se zadnjih dana bas osjecam cudno... Nervozna sam dosta i stalno mi je mučnina. Od proslog pokusaja jako sam osjetljiva na mirise (vise nego inace) i često mi se povraća. Zadnjih par dana je bas ajme. Mucnina je prisutna pola dana, ne povracam al stalno imam osjecaj da hocu i jos ta nervoza bas se osjecam cudno. Sutra mi je zadnji dan estrofena pa cekam da dođu stvari da vise krenemo. Ovaj prvi mjesec traje duze nego ikad
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Ti si u prirodnom ciklusu ili?
Vidim da se svasta događa, želim svima sreću ❤️
.
Ja se zadnjih dana bas osjecam cudno… Nervozna sam dosta i stalno mi je mučnina. Od proslog pokusaja jako sam osjetljiva na mirise (vise nego inace) i često mi se povraća. Zadnjih par dana je bas ajme. Mucnina je prisutna pola dana, ne povracam al stalno imam osjecaj da hocu i jos ta nervoza bas se osjecam cudno. Sutra mi je zadnji dan estrofena pa cekam da dođu stvari da vise krenemo. Ovaj prvi mjesec traje duze nego ikad
sirena sretno neka se podeblja baš kako treba
Molly8 slažem se znači siječanj mi je ovaj put kao da su dva mjeseca u jednom i nikako da se išta pomakne...sad će više proći i te retrogradne planete pa punom snagom naprijed
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji