Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Barrrbi

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

ANDA U Vinogradskoj smo ležale još 1-2 h, rečeno nam koliko je aspiriranih i dobile nalaz s napisanom terapijom i išle kući. Nema uzv nakon.SANJUSKA Tsh mi je bio normalan, ali imam bolesti štitnjače u obitelji. Tek prilikom vađenja nalaza za novi postupak visok i na konzultacijama napisano u nalazu na TSH 3,5 ponoviti nalaz i uvesti terapiju. Krv sam vadila 7 dana nakon završetka gripe, neznam jesam trebala sačekati ali menstruacija dolazi kroz 2 tj i trebala bi u postupak a imam simptome npr-osjećaj težine u prsima, manjak zraka i vrtoglavice pa sam posumnjala.

👩34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6(11/24), TSH-6,20-Euthyrox (01/25)
    🧔‍♂️36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦-iz IVF/ICSI (2023)
    Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 za bebu br.2🙏
    Bemfola+...

• Becks1908

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Bok svima, 
    Danas sam bila na drugom uzv. Dobila štopericu za sutra. Puko ugodnije iskustvo nego u petak. Valjda sam naletila na zločestu tetu doktoricu samo. 
    Imate kakve savjete kada i koliko imati odnose nakon što ju primjenim? 

Anda

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

noor1994 hvala ti 🧡
    Barrrbi hvala ti na informaciji, sad mi je već onda opravdano čudno😔
    .
    Cure iz Vinogradske (ali i ostalih bolnica), jeste li vi odmah 2-3h nakon aspiracije išle i na ultrazvuk?

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L👲1988., normozoospermia
    9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌

• amyst

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Pozdrav suborci i svima da zaželim sreću da šta prije dobiju najveću želju ❤️🩷💜
    zanima me jel koja bila na femari u prirodnom ivf 
    večeras si moram dat štopericu iman folikul od 20 mm endo 8mm nadam se najboljem 🙏💙💚💛💜🩷❤️

🐩35 g ahm 0.5
    🐺42g normo
    1.Ivf gonali i menopur bila negativna aspiriacija

💜Medenko

Broj poruka: 517

Prijavi adminu

Anda

noor1994 hvala ti 🧡
    .
    Cure iz Vinogradske (ali i ostalih bolnica), jeste li vi odmah 2-3h nakon aspiracije išle i na ultrazvuk?

Ja sam cijeli vrijeme na VV pa nemam iskustva drugdje ali  nisam išla na ultrazvuk poslije aspiracije🙈..zelim ti srecu da idući put bude ugodnije iskustvo 🤞🏽✨

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Emma05

Broj poruka: 741

Prijavi adminu

Anda

noor1994 hvala ti 🧡
    .

Ne, to nije praksa inače. Osim ako su nešto skrivili pa žele provjeriti. Ili imaju nekih drugih nejasnoća. Svakako bi bilo u redu da te "nejasnoće" podijele s tobom ukoliko je to slučaj. Nadam se da nije ništa strašno.
     Sretno.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Sirenaa

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Sani hvala na odgovoru.
    Anda ja sam u Vinogradskoj i nisam isla na uzv nakon aspiracije a imala sam hiper, ostale cure koju su bile taj dan na aspiraciji pustene su doma sve a ja sam bila zadnja po redu za aspiraciju pa sam se tamo najduze zadrzala i znam da su samo sestre dosle u sobu donjele otpusno i pojasnine svakoj sto treba i rekle da su slobodne da mogu doma.
    Tko ti je radio aspiraciji?
    Meni je primarius T

• Becks1908

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

amyst

večeras si moram dat štopericu iman folikul od 20 mm endo 8mm nadam se najboljem 🙏💙💚💛💜🩷❤️

Ista situacija, samo ja dajem štopericu sutra. Moj folikul je 18mm i endo 7.2! Sretno! 

• amyst

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Becks1908

amyst

Ista situacija, samo ja dajem štopericu sutra. Moj folikul je 18mm i endo 7.2! Sretno!

Sretno i tebi da nam uspije da su nam folikulici borci 🥰😍

🐩35 g ahm 0.5
    🐺42g normo
    1.Ivf gonali i menopur bila negativna aspiriacija

• Luz

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav žene, imam pitanje za one koje uzimaju euthyrox i idu u stimulirani fet s estrofemom. Mogu li se obje tablete popit istovremeno ili ih je potrebno odvojiti nekoliko sati?
    Sretno svima 💪🏼🤗

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.