ANDA U Vinogradskoj smo ležale još 1-2 h, rečeno nam koliko je aspiriranih i dobile nalaz s napisanom terapijom i išle kući. Nema uzv nakon.SANJUSKA Tsh mi je bio normalan, ali imam bolesti štitnjače u obitelji. Tek prilikom vađenja nalaza za novi postupak visok i na konzultacijama napisano u nalazu na TSH 3,5 ponoviti nalaz i uvesti terapiju. Krv sam vadila 7 dana nakon završetka gripe, neznam jesam trebala sačekati ali menstruacija dolazi kroz 2 tj i trebala bi u postupak a imam simptome npr-osjećaj težine u prsima, manjak zraka i vrtoglavice pa sam posumnjala.
👩34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6(11/24), TSH-6,20-Euthyrox (01/25)
🧔♂️36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦-iz IVF/ICSI (2023)
Vinogradska
Konzultacije 9/24✅
Konzultacije 1/25 ✅
2/2025 za bebu br.2🙏
Bemfola+...
noor1994 hvala ti 🧡
Barrrbi hvala ti na informaciji, sad mi je već onda opravdano čudno😔
.
Cure iz Vinogradske (ali i ostalih bolnica), jeste li vi odmah 2-3h nakon aspiracije išle i na ultrazvuk?
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L👲1988., normozoospermia
9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
noor1994 hvala ti 🧡
.
Cure iz Vinogradske (ali i ostalih bolnica), jeste li vi odmah 2-3h nakon aspiracije išle i na ultrazvuk?
Ja sam cijeli vrijeme na VV pa nemam iskustva drugdje ali nisam išla na ultrazvuk poslije aspiracije🙈..zelim ti srecu da idući put bude ugodnije iskustvo 🤞🏽✨
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
noor1994 hvala ti 🧡
.
Ne, to nije praksa inače. Osim ako su nešto skrivili pa žele provjeriti. Ili imaju nekih drugih nejasnoća. Svakako bi bilo u redu da te "nejasnoće" podijele s tobom ukoliko je to slučaj. Nadam se da nije ništa strašno.
Sretno.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sani hvala na odgovoru.
Anda ja sam u Vinogradskoj i nisam isla na uzv nakon aspiracije a imala sam hiper, ostale cure koju su bile taj dan na aspiraciji pustene su doma sve a ja sam bila zadnja po redu za aspiraciju pa sam se tamo najduze zadrzala i znam da su samo sestre dosle u sobu donjele otpusno i pojasnine svakoj sto treba i rekle da su slobodne da mogu doma.
Tko ti je radio aspiraciji?
Meni je primarius T
Pozdrav suborci i svima da zaželim sreću da šta prije dobiju najveću želju ❤️🩷💜
zanima me jel koja bila na femari u prirodnom ivf
večeras si moram dat štopericu iman folikul od 20 mm endo 8mm nadam se najboljem 🙏💙💚💛💜🩷❤️
Ista situacija, samo ja dajem štopericu sutra. Moj folikul je 18mm i endo 7.2! Sretno!
Pozdrav suborci i svima da zaželim sreću da šta prije dobiju najveću želju ❤️🩷💜
zanima me jel koja bila na femari u prirodnom ivf
večeras si moram dat štopericu iman folikul od 20 mm endo 8mm nadam se najboljem 🙏💙💚💛💜🩷❤️Ista situacija, samo ja dajem štopericu sutra. Moj folikul je 18mm i endo 7.2! Sretno!
Sretno i tebi da nam uspije da su nam folikulici borci 🥰😍
🐩35 g ahm 0.5
🐺42g normo
1.Ivf gonali i menopur bila negativna aspiriacija
Sortiraj odgovore
Najstariji