Cure sa visokim TSH.
Došli su mi danas nalazi,TSH je 3.90.Višlji nego što treba biti.Zanimaju me vaša mišljenja.Na Euthyroxu sam 25 svaki dan i vikendi 50.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Luz meni su ostale 2 kutije Utrogestana 200 mg vaginalete, viska su mi pa ti poklanjam (Zagreb), javi mi se na mail u potpisu 😊
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav cure,
Moja opca ginekologica mi je pustila duphaston 10 mg umjesto cyclogesta, ne razumijem kako ni zašto jer jasno na nalazu piše progesteron 400 mg 2 x dnevno🤦🏻♀️ Je li netko uzimao samo oralno duphaston bez vaginalnog progesterona? Problem je u tome što bi od nedjelje trebala krenut s progesteronom, a moja ginekologica više ne radi, nemam ni bijeli recept pa da ga sama kupim. Liječim se u inozemstvu, pratim se u Petrovoj, a ni oni više ne rade.Znate li kako mogu doći do cyclogesta/utrogestana 400 mg, može li mi netko drugi propisat?
Ako jedna od vas ima viška progesterona od 400 mg i iz Zagreba je, molim da mi javite, doći ću gdje god treba i platit koliko god.😅
Hvala i sretno svima! 🥰❤️
Ako ti se ne jave cure bliže, ja ti mogu dati par komada ili recept da si kupis. Samo sto sam ja sa sjevera Hrvatske-Medimurje. Ako ce ti se dat na kakav izlet za Zagorje, tu sam🥰
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Pozdrav cure,
Moja opca ginekologica mi je pustila duphaston 10 mg umjesto cyclogesta, ne razumijem kako ni zašto jer jasno na nalazu piše progesteron 400 mg 2 x dnevno🤦🏻♀️ Je li netko uzimao samo oralno duphaston bez vaginalnog progesterona? Problem je u tome što bi od nedjelje trebala krenut s progesteronom, a moja ginekologica više ne radi, nemam ni bijeli recept pa da ga sama kupim. Liječim se u inozemstvu, pratim se u Petrovoj, a ni oni više ne rade.Znate li kako mogu doći do cyclogesta/utrogestana 400 mg, može li mi netko drugi propisat?
Ako jedna od vas ima viška progesterona od 400 mg i iz Zagreba je, molim da mi javite, doći ću gdje god treba i platit koliko god.😅
Draga Luz,odi u ljekarnu i zamoli da ti daju lijekove na "dug".Znači reci im da bi uzela hitno lijekove,pokaži im nalaz da znaju o čemu se radi, a ti im doneseš recept kad riješiš.Pitaj.Znam da je dosta ljudi tako moglo.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Luz, ja ti imam i Utrogestan i Cyclogest, isto sam iz ZG, javi se na mail slobodno ako nisi u međuvremenu riješila 🙂
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Pozdrav cure,
Ej, imam ja, mogu ti dati, u Novom Zg sam. Ako hoces, napisi broj moba ili mail adresu u potpis da si zapisem pa se dogovorimo.
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc 🔜
Olaf meni je Amh 1,08 pmol i uz Bemfolu 300 sam imala samo jedan folikul i jednu jajnu stanicu. Uvela sam Dheu, Q10, smokvu u maslinovom ulju, folnu kiselinu. .. Pa ću barem to što je preostalo probati poboljšati što se tiče kvalitete, kvantiteta je već zakazala. Ali doktor je rekao da dok je i jedna jajna stanica nema odustajanja 💪
Pijem sve to plus svakakvih vitamina. Ovaj postupak sam prvi put dobila elonvu 150 i uz nju gonal i orgalutran i dobila sam samo 4 js, od toga se samo jedna oplodila. A u proslom postupku nemogu se ni sjetit kako su se zvale inekcije imala san 8 js od toga 2 oplodene i vracene. Radila sam i biopsiju maternice, sve uredno
Najveca nam je frustracija zasto ne dolazi do implementacije 😐
👱♀️95 AMH7.34pmol hasimoto
👱♂️91 normo
3g prirodno neuspjesno
2 IVF neuspjesno
Ajme šta je ovo sa forumom 😱, I don't like it either 🙈. Nisu valjda ovo one famozne promjene koje su najavljivali admini🙈
Jabukica 😘🤗,
Sirena bitno je da se endo ne krene tanjit, a najbitnije je da je trolinijski , stigne se to jos popravit🤞.
Ovo za tvoj amh očigledno nije u korelaciji sa dobivenim brojem folikula jer ako si taj ciklus usla u postupak sa 24 antralna folikula koliko ih je i izvađeno, prosto je klinicki nemoguće da imaš tako nizak amh , jel si ga vadila samo jednom? Moguće da je bila greška labosa, ili da ti je bio prekriven nekim nedostatkom u organizmu, vecinom nizak vit D "prekrije" realno stanje amh. Koliko inace imas antralaca u ciklusima?
Olaf95 dobrodošla 🤗.
Vjerojatno znas da amh je u konačnici samo brojka na papiru i nije realni pokazatelj stanja rezerve jajnika i nikad se ne treba gledati sam, već sa stanjem na UZVu I ostalim hormonima, tek kad se sve sagleda može se dobiti dijagnoza. To sto se povisio kako sam gore napisala može biti odraz cjelokupnog stanja organizma, nijedan naš ciklus nije isti i antralni folikuli variraju i ako je bilo više antralaca taj ciklus kad si vadila krv tako je viši i amh. To u konačnici ništa ne znači jer je doktoru bitnije stanje jajnika i afc. Tvoja velika prednost je što ste još relativno mladi i vaše stanice su mlade. Evo ja imam 3 frendice koje imaju amh od 2.5 do 4 pmol i sve imaju djecu ,jedna dvoje :), tako da, moguće je, samo nemojte gubiti vrijeme i cim prije krenite u akciju i lovite onaj ciklus koji ima najvise antralaca. Meni više para uši to što ste u oba postupka dobili lijep broj js (ili folikula?),a tako malo oplođenih, gdje ste u postupku? Jesi dobila objašnjenje zasto se ostale stanice nisu oplodile? Sretno dalje 💪🙏
Dee dee543 žao mi je 😔, ja betu vadim uvijek 9dpt blaste I to nije rano jer je to 14dno..
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Pozdrav drage žene, nisam bila na forumu od 2.feta s ciljem da ne razmišljam o ičem u nadi da će pomoći...nažalost 2 feta, 2 biokemijske... identična beta oba puta - pretpostavljam da je malo vjerojatno slučajnost da u istom trenutku svaki put prestane razvoj embrija 😮💨
U planu je histeroskopija, testiranje na nk stanice i upalu u maternici.
Bila sam na th Andol, Decortin (mala doza zbog protutijela na štitnjaču) i normalno vaginalni progesteron + prolutex...
Ima li smisla u ovom trenutku raditi još neke pretrage? Ako ima tko da je prošao više biokemijskih u ivfu- jesu li našli razlog?
Ima li netko da je radio i dijagnostičku laparo u slučaju da nije dobio odgovore pa da se radilo o endometriozi na kraju? (Bolne i obilne menstruacije) Blaste su svaki puta AA ocjene...hvala unaprijed 😔
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Cure ja sam sinoć (8 dnt) vadila betu jer bi po kalendaru sutra trebala dobiti M. Beta je 1.2, znači opet ništa…u srijedu sam ponavljala i progesteroni estradiol i bili su se već jako snizili tako da sam donekle bila spremna na ovaj ishod….Odlučila sam još dan, dva uzimat terapiju ali mislim da je situacija jasna i da nemam što više očekivat…
.
Ima li neka od Vas da je ovako rano vadila betu pa se kasnije pokazalo suprotno?
.
Cure koje ste u CITA, molim Vas da mi javite dojmove….Kako ste zadovoljni s pristupom, kod koga ste od doktora? Iz kojeg Vam je pokušaja uspjelo? Koja je okvirna cijena postupka s lijekovima (znam da je individualno) ali evo, svaka informacija je dobro došla :)
Ja sam ti u dr Mrisca, drag mi je, smiren i vrlo pedantan. Vecinom dođem na red u roku od 15ak min ako ne i odma no ima dana kad se zaguzva pa mozes cekat i duze. Cijena ovisi o postupku i kako je sve islo. Prvi postupak ljekovi su bili oko 1000 eura i jos sam platila 300 eura nakon aspiracije, dalje na zalost nismo dosli pa ne znam tocno. Receno mi je da s isci metodom, transferom i zamrzavanjem bude oko 2500-3000 eura. Sve u svemu ja sam za sada zadovoljna.
.
Danas sam ujutro vadila krv sve je dobro i poceli smo s gonalom.
Sanjushka moze na listu ultrazvuk 5.2. 😊
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji