Pozdrav cure😊
Pročitala sam svega, ali svejedno želim pitati za svoju situaciju da čujem vaše savjete.
U pon 27.og sam imala punkciju, izvadili su mi 29 JS, ali ćemo ići na FET jer imam policist. jajnike i zbog rizika od HS. Dva dana sam morala strogo mirovati, a jučer (29.og) sam se već lagano kretala i išla raditi (uredski posao, sjedim cijeli dan). Ne osjetim više bol u jajnicima, ali mene boli cijeli trbuh, od grudi do dolje, cijeli krug, ekstremno sam napuhana, na dodir me jutros boljelo, plitko dišem, i čim pokušam duboko udahnuti, zaboli me još više. Pijem dosta tekućine, rekla bih da piškim u skladu s tim koliko popijem, malo jedem jer mi sve teško sjeda… Trebam li se javiti dokt? Je li ovo već hipers.?
Hvala cure 🌸🌺
Ja sam imala sličnu situaciju, 21 folikul, isti bolovi. Meni je gin otvorila bolovanje i bila sam doma još dva tjedna nakon aspiracije. Piti tekućine i pratiti koliko piškiš, ali ja bi se svakako javila ili dr. koji jr radio aspiraciju ili na hitnu. OHSS nije za zezanje. Sretno!
Starije curke i nove curke, želim svima puno sreće i čim manje postupaka da dođete do svoje sreće! Iako naše čudo ima 3.5 mj još uvijek iz sjene pratim forum i veselim se i tugujem sa svima vama! Lavice ste vi, nema toga što ne možete.
Vidim da Rolica opet kreće, šaljem 🫂😘
Sanjushka, kako je tvoj TSH, kad krecete?🥰🥰
Sani, navijam za tebe najjače 🍀🍀❤️❤️
Čestitam svim trudnicama, nadam se da su vam trudnoće lagane i uredne ❤️

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Mašo meni je bilo rečeno ako osjetim pritisak i teško disanje da se obavezno javim na hitni ginekološki ili njima ako rade tada.
Rolice sretno 🫶🏻
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔
Hej curkice da vas pozdravim, mi smo krenuli opet u Vinogradsku u prirodan pa ćemo vidjeti dalje. Imamo 1 folikul, a sutra mi je drugi uzv. Inače sam na listi za lijekove u 03/25 kod njih, a u IVF-u smo na listi u 08/25. Još imam i ta 2 prirodna za iskoristiti pa valjda bude nešto od svega
.
Puse šaljem svima!❤️❤️
Rolice sretno draga 💜
Cure što su nam od foruma učinili, ja inače ne volim promjene i toliko mi se ne sviđa novi izgled da sve manje imam volju dolaziti ovdje radi toga.
Hej curkice da vas pozdravim, mi smo krenuli opet u Vinogradsku u prirodan pa ćemo vidjeti dalje. Imamo 1 folikul, a sutra mi je drugi uzv. Inače sam na listi za lijekove u 03/25 kod njih, a u IVF-u smo na listi u 08/25. Još imam i ta 2 prirodna za iskoristiti pa valjda bude nešto od svega
.
Puse šaljem svima!❤️❤️
Super plan Rolice, sretno 🤞🏽
.
Marisha da, nije neka sreća, sve je nešto povećano i nezgodno mi je za pratit potpise. Valjda se budemo navikle 😅
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc 🔜
Bok cure,
ima li koja od vas viška Prolutexa za prodati?
Sretno svima kojima se bliži punkcija/ET/FET <3
Imam ja, mogu navečer pogledati rok i koliko imam pa ti se javim.
Može hvala ti!!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Medenko hvala ti draga, kako si ti? Gdje ćeš sada u postupak? Šaljem
Jabukice kako si draga, kako napredujete? Daj neku fotkicu
XoXo, Noor hvala cure!
Marisha kako si ti? Spremna za dalje? Moram priznati da je i meni prečudan forum sada s izmjenama, prvo sam mislila da mi je nešto do laptopa
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Medenko hvala ti draga, kako si ti? Gdje ćeš sada u postupak? ŠaljemJabukice kako si draga, kako napredujete? Daj neku fotkicu
XoXo, Noor hvala cure!
Marisha kako si ti? Spremna za dalje? Moram priznati da je i meni prečudan forum sada s izmjenama, prvo sam mislila da mi je nešto do laptopa
Spremna, idući tjedan nastupam. Dr. Lana nam je zadnja šansa, sa njom završavamo naš MPO put pa kako bude.
Mašo meni je bilo rečeno ako osjetim pritisak i teško disanje da se obavezno javim na hitni ginekološki ili njima ako rade tada.
Rolicesretno 🫶🏻
Javila se u bolnicu, teški OHSS, zadržali me do daljnjega na promatranju. 🥲
Cure sretno svima 😘
Medenko hvala ti draga, kako si ti? Gdje ćeš sada u postupak? ŠaljemJabukice kako si draga, kako napredujete? Daj neku fotkicu
XoXo, Noor hvala cure!
Spremna, idući tjedan nastupam. Dr. Lana nam je zadnja šansa, sa njom završavamo naš MPO put pa kako bude.
Uvijek me malo presjece kad netko napise nesto o zavrsavanju MPO puta jer i sama razmisljam kad se povlaci crta, nadam se stvarno da ce biti uspjesan zadnji 🩷 jeste napravili sve pretrage?
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc 🔜
Marisha nadam se da će bit uspješan 🫶🏻
Maša bolje da si pod nadzorom, i da se to riješi. 26 je velik broj, meni je bilo ajme sa 16 i imala san blagi hiper .. Sretno 🤞🏼🥰
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji