Pozdrav cure, nije me bilo dugo, ne znam sjeća li me se itko, uglavnom imala sam 6 blastica, niti jedna se nije primila, odnosno tri biokemijske su bile. Sad prije novog ivf-a idem napraviti kariograme. Molim vas za pomoć jer sam zbunjena i ne kužim ništa. Dobila sam dvije uputnice od ginekologice, jedna je konzilijarni pregled pregled, druga je kariotipizacija. Ginekologica mi je rekla da je prva uputnica razgovor, a druga vađenje krvi. Na što se naručujem prvo, ide li prvo razgovor ili vađenje krvi? Da li i muž mora imati obje uputnice ili kako on traži uputnicu od svog doktora? I ako netko može napisati na koji mail se naručuje u Klaićevu i Rebro? I radi li to još neka bolnica?Hvala puno. I vidim da ima i trudnica pa čestitam svima i držim fige svima koje su u postupku
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Drage žene!
I ja vas malo slabije pratim zadnjih tjedana, fokusirana sam da ovih prvih 12 tjedana nekako što brže prođe... obećala sam samoj sebi da ću se opustiti nakon rezultata Panorame i mini anomaly ultrazvuka i sada brojim dane/tjedne do toga ☺️ ne usudim se još ni prebaciti na temu Trudnice 🥲
.
Sunce, Verbena - držite se cure, u mislima ste mi! ❤️
.
Budući da je naš IVF put za prvi put ispao kraći nego što smo mislili, ostala nam je gotovo cijela kutijica Catafertyl for him pa ako nekoj treba, javite mi se da vam pošaljem! (Stavit ću mail adresu u potpis)
Sretno svima koje ovaj mjesec krećete u nove pobjede i želim vam osmijeh na kraju postupka! 🍀
🙋🏼♀️33 🙋♂️35, nalazi svi ok, idiopatska neplodnost
zrinkapanijan@gmail.com
.
11/24 - 1. IVF (Sv. Duh, dr. Luetić) - ET bc (27.11.), 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238
Uzv 24.12. - 6+1 imamo ❤️ 8.1. - 8+4 ❤️ - 20.1. Panorama ⏳️ 29.1. Uzv ⏳️ 10.2. Mini anomaly ⏳️
Molly8 super broj folikula! Kad kažeš da ti je partner izbacio sve proteinske napitke, što misliš pod time? Jer i ja i partner tu i tamo nakon kućnih treninga popijemo proteine, mada pazim da su bez aditiva, sladila, boja itd pa sam se sad zabrinula da bi moglo biti štetno
.IvonaSI2509 mislim da je to normalno i okej nakon punkcije, znam da nekima znaju doktori dati nakon aspiracije progestoron bez obzira što se ide na freeze all kako menga ne bi prebrzo stigla. U svakom slučaju, ideš prije na FET što je super 😊
.Giselle žao mi je što se nijedna blastica nije održala. Hmm pretpostavljam da je druga uputnica za razgovor s genetičarom no čini mi se da to ide u slučaju da nešto nije uredu s nalazima. Ja sam baš kariogram radila u 11.mjesecu i samo smo i ja i partner dobili uputnicu A3 za kariogram, naručili smo se u Klaićevu, ovo su brojevi koje imam zapisane, nisam sigurna na koji sam ih na kraju dobila 01/4600-103, 01/ 4600-104. Za Rebro nemam zapisan broj ali zvala sam i tamo no dobila sam termin dosta kasnije nego u Klaićevoj pa sam to otkazala. Mislim da još privatno se može obaviti kariogram u Breyeru i Genomu, nisam sigurna za ostale, no uz plaćanje. Sretno 🤞🏽
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
02/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Sage endometrij može i stagnirati i to nije problem, problem je ako se krene tanjiti, tada se odgađa FET, sretno danas 🤞
Verbena i ja se apsolutno slažem, ja nikad nisam ni dozvolila da me mpo preuzme, samo što je mpo uvijek bio negdje u podsvijesti, između postupaka sam se uvijek pripremala, istraživala, radila nove pretrage, uvijek je bilo "aktivno". Opisala bi to ovako, mpo vode su me nosile a ja se trudila još i plivati, a sad me samo nosi, pa kud stignem 😁, jednim dijelom sa se i pomirila s tim da možda nikad neću uspjeti, zato sam sad mirnija.
Xoxo krenula si sa estrofemom 2dc? 1dc se računa kad poteče krv a ne smeđarenje, sorry na doslovnom opisu 🤪,a normalno je da M "presuši" čim kreneš s terapijom.
Riamaro suplementi mogu pripomoći i utjecati na uravnoteženje hormona a posljedično i na sgram, pogotovo kod muškaraca.
Sirena navedenu terapiju propisuje dr ovisno o tvojim nalazima, neko kreće sa heparinom od transfera, netko od ovulacije a netko od pozitivne srčane akcije u trudnoći, to ti mora tvoj dr dat preporuku, nikako na svoju ruku uzimati. Isto važi I za Prolutex, po nalazu progesterona ti ovisi doza koju ces uzimati, ako bude dobar onda nema potrebe ga ni uzimat . Sretno 🤞
IvonaSi ako nisi uzimala nakon punkcije progesteron minimalno 10 dana, normalno je da M dođe ranije, i to je normalno, a normalno je i da se ciklusi nakon stimulacije poremete .
Giselle samo Rebro traži razgovor sa geneticarem prije pretrage, taj razgovor je zapravo uzimanje anamneze od oboje i trebaju po dvije uputnice za oboje (tm od svoje dr traži 2 uputnice), druge bolnice traže samo jednu uputnicu i normalno vađenje krvi za pretragu. Jos rade i kbc SD kariogram. Ja imam ovaj mail za Rebro predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr
Najpametnije ti je poslati mail svima i vidjeti gdje ćeš najprije dobiti termin, prije se na Rebru najdulje čekalo.
Sretno svima 🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Molly8 super broj folikula! Kad kažeš da ti je partner izbacio sve proteinske napitke, što misliš pod time? Jer i ja i partner tu i tamo nakon kućnih treninga popijemo proteine, mada pazim da su bez aditiva, sladila, boja itd pa sam se sad zabrinula da bi moglo biti štetno
.IvonaSI2509 mislim da je to normalno i okej nakon punkcije, znam da nekima znaju doktori dati nakon aspiracije progestoron bez obzira što se ide na freeze all kako menga ne bi prebrzo stigla. U svakom slučaju, ideš prije na FET što je super 😊
.Giselle žao mi je što se nijedna blastica nije održala. Hmm pretpostavljam da je druga uputnica za razgovor s genetičarom no čini mi se da to ide u slučaju da nešto nije uredu s nalazima. Ja sam baš kariogram radila u 11.mjesecu i samo smo i ja i partner dobili uputnicu A3 za kariogram, naručili smo se u Klaićevu, ovo su brojevi koje imam zapisane, nisam sigurna na koji sam ih na kraju dobila 01/4600-103, 01/ 4600-104. Za Rebro nemam zapisan broj ali zvala sam i tamo no dobila sam termin dosta kasnije nego u Klaićevoj pa sam to otkazala. Mislim da još privatno se može obaviti kariogram u Breyeru i Genomu, nisam sigurna za ostale, no uz plaćanje. Sretno 🤞🏽
Onako malo sam se,ajme kad prije,kako to,a potajno se radujem.Da situacija bude jos jaca,danas sam sefu trebala navijestit da bi trebala s bolovanja se skinut od ponedjeljka,ali ocito nesto ne zeli da idem na posao 🤣
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
Sanii hvala na odg, mislim da sam malo mirnija. Da inače ja prvo znam smedarit ali mi je krenulo svježe u petak navečer al ono minimalno sorri šta sam ja sad opisna pa sam računala da sljedeći dan računam kao broj jedan i meni zna tako prvi dan ic sporije međutim ja sam odma ujutro krenila sa estrofemom jer mi je to navecer bilo svježe nadam se da je od njega onda 😭😭 nisam znala da znaju od njega presušiti 😅😄😄
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Jutro, cure. Nisam dugo popratila što se događa, ali vidim da imamo 2 trudnice pa čestitam ❤️
Ostalim curama želim sreću u kojoj god fazi bile.Ja sam krenula u novi postupak, danas folikulometrija.
Nadam se da će decapeptyl i menopur donijeti sreću u ovom zadnjem postupku za mene.
hej draga Ana želim ti puno sreće..nisam mogla ne zamjetitit da imamo slične situacije ..iz prvog pokušaja beban pa iz fet-a spontani u 7 tj..i novi pokušaj u 2025...molim za sve nas
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Meni su inace sestre na sv. Duhu dale “inzenjersku” uputu (takve najvise volim 😂) - dok smedjaris, ne racuna se, ako svjeza krv krene do/prije 18h onda je taj dan 1.DC (a ako krene nakon 18h onda je iduci dan kao 1.DC)…tu imas onda malo “lufta” vidjeti hoce li krenuti kako spada. Ja sam to ciljano pitala jer mi isto zna, da prostis, srackat prije nego krene kak spada pa sam zbunjena kaj je onda 1.DC
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji