Ima li nam Ivke i Emme? Kako ste trudnice? Svima ostalima želim puno sreće, strpljenja i dobrih vijesti. Malo sam se povukla s foruma, fokusirali smo se na spermiogram. Ima li itko iskustva s klomifenima i popravkom spermiograma? Liječnik je savjetovao navedenu terapiju, ali je mora endokrinolog propisati, a to tek uskoro idemo…
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Verbena slazem se u potpunosti, ja isto sebi cesto ponavljam da bez obzira na sve moram zivit i uzivat u onom sto imam.
Evo me s pregleda ima folikula 12 što je duplo vise nego prosli put na istom pregledu 🎊. Nadam se da to znaci da ce ih bit i vise zrelih pa cemo imati nešto za transfer ili cak za smrzlice 🤞🏻Od petka pocinjem piti estrofen 6 dana. Ostavio mi je istu terapiju kao prosli put gonal 225.
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Ima li nam Ivke i Emme? Kako ste trudnice?Svima ostalima želim puno sreće, strpljenja i dobrih vijesti.Malo sam se povukla s foruma, fokusirali smo se na spermiogram. Ima li itko iskustva s klomifenima i popravkom spermiograma? Liječnik je savjetovao navedenu terapiju, ali je mora endokrinolog propisati, a to tek uskoro idemo…
Mi smo uspjeli dosta popravit spermiogram kroz godinu dana. Isao je kod urologa koji mu je dao terapiju koja piše u opisu, uz to je svako jutro i navecer jeo pripravak od meda, oraha i celera, izbacio je sve proteinske napitke i dodatke, pazimo da u hrani nema aditiva da je vise manje na priprodnoj bazi, ne ide vise na trening kao prije tri puta tjedno već šeta ili planinari. Ne znam sto je od ovoga najvise pomoglo ali išli smo vecinom po onome što piše u knjizi it starts with an egg i preporukama od ljudi koji su prosli isto...
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Sage pitaj sutra da si mirnija, ali mislim da je to sve i dalje dobro s obzirom na dc. Sicam se da bi meni bia 8mm na Klomifenu tamo 10/12 dc, pa mi to sve djeluje dobro.Bacit se na ciklu i ananas tako ću i ja sad 😄
U utorak 28.01, čula sam se sa sestrom ona mi je rekla da će doktorica sve vidit na folikulometriji, pada mi na 11 dc i da najgore šta može bit je odgađanje FET-a. Tako da se neću nervirat kako bude bit će 😩
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Drage suborkinje 🖐️javljam se nakon 4 mj pauze jer sam uzela pauzu od svog šestog neuspješnog transfera i sad idem u sedmi i to posljednji jer su mi ostala još dva smrzlica na jednom nosaču. Možda me se netko sjeća. Iskreno nisam optimistična nakon toliko neuspjeha i trenutačno sam u državnoj bolnici ako ovo ne uspijem idem privatno.
Danas sam počela s estrogenom i planiram uzet Prolutex i Fragmin.
Kada ste Vi krenete koristit Prolutex i Fragmin na dan transfera ili?
Bila sam na konzultacija u Beta + pa su mi rekli da izvadim progesteron na dan transfera i da krenem s Prolutex ali sam zaboravila pitat za Fragmin.
Svima želim puno sreće u ovoj borbi 🙏
Riamaro muzu je najvise pomogao Profertil (rezultati vidljivi tek nakon 3 mj kontinuiranog koristenja) + setanje/vjezbanje + puno vitamina, zdrave hrane. Ja sam danas bila na folikulometriji i ovaj mj mi je Letrozol malo previse stimulirao jajnike. Imam 3 folikula, no unatoc tome smo odlucili krenuti s inseminacijom. 🙆♀️
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L //
11.2024. Letrozol, Ovitrelle, IUI, biokemijska trudnoća /// /// 01.2025. Letrozol…čekamo IUI
Sortiraj odgovore
Najstariji