Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sirenaa
    31. Siječanj 2025. 18:00

Saniii

Ovo za tvoj amh očigledno nije u korelaciji sa dobivenim brojem folikula jer ako si taj ciklus usla u postupak sa 24 antralna folikula koliko ih je i izvađeno, prosto je klinicki nemoguće da imaš tako nizak amh , jel si ga vadila samo jednom? Moguće da je bila greška labosa, ili da ti je bio prekriven nekim nedostatkom u organizmu, vecinom nizak vit D "prekrije" realno stanje amh. Koliko inace imas antralaca u ciklusima?
    Olaf95 dobrodošla 🤗.
    Vjerojatno znas da amh je u konačnici samo brojka na papiru i nije realni pokazatelj stanja rezerve jajnika i nikad se ne treba gledati sam, već sa stanjem na UZVu I ostalim hormonima, tek kad se sve sagleda može se dobiti dijagnoza. To sto se povisio kako sam gore napisala može biti odraz cjelokupnog stanja organizma, nijedan naš ciklus nije isti i antralni folikuli variraju i ako je bilo više antralaca taj ciklus kad si vadila krv tako je viši i amh. To u konačnici ništa ne znači jer je doktoru bitnije stanje jajnika i afc. Tvoja velika prednost je što ste još relativno mladi i vaše stanice su mlade. Evo ja imam 3 frendice koje imaju amh od 2.5 do 4 pmol i sve imaju djecu ,jedna dvoje :), tako da, moguće je, samo nemojte gubiti vrijeme i cim prije krenite u akciju i lovite onaj ciklus koji ima najvise antralaca. Meni više para uši to što ste u oba postupka dobili lijep broj js (ili folikula?),a tako malo oplođenih, gdje ste 

Sanii, ja sam jos u postupku u Vinogradskoj i nikad mi nisu rekli koliko imam antralaca jer oni to ocito ne govore a ja iskreno nisam pitala nego su se samo cudili na rezultat 😢😢
    Ponovila sam ga tri puta u istom labosu do sad u razmaku od par mj max 6 mj i razlika je bila mala jednom je bio 10.4 pmol to je max.
    Vitamin D mi je znao bit nizi pa ga koristim.
    Hvala puno na info 🥰
    Nisam znala da vitamin D ga prekriva.
    Nadam se da ce se zadebljat sto prije 😢
    Promjenila sam posao i taman sam uzela godisnji da mogu obavit transfer posto jos nemam ugovor za stalno nisam htjela otvarat bolovanje jer ne zelim da znaju da radim na bebi pa ne bi htjela da se otkaze transfer.

👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, 4G/4G Homozigot, imunološki ✔️ kariogram ✔️Nk stanice✔️biopsija✔️
    🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20
    5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske
    2/23 i 3/23 AIH ❌
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
    IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧
    10/25 ET 🐧🐧 11 dpt beta 1064 IU/L

Lulii
    31. Siječanj 2025. 18:44

Lori🍀

Lulii

Imam 6 komada, rok je 04/2025. 30 eura + poštarina
    Imam Estrofem i Clexane ako treba, to bi poklonila uz Prolutex.

Super! Molim te javi mi se kad stigneš na lori.missmama@gmail.com pa se dogovorimo sve. Hvala

Poslala sam 🙂

Mi 41, naše ❤️ 13g
    Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
    IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
    ET/FET x 9, Missed x 1
    Hysc x 5, Lpsc x 1
    Resekcija septuma x 3
    Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
    Klinika x 2

Dear past, thank you for the lessons.
    Dear future, I am ready.

IvonaSi2509
    31. Siječanj 2025. 21:59

Cure imam pitanje za one koje u Ceskoj su bili ili su u postupku,jel se dobiju slike embrija na transferu? 😁

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

IvonaSi2509
    31. Siječanj 2025. 22:00

IvonaSi2509

Cure sa visokim TSH.
    Došli su mi danas nalazi,TSH je 3.90.Višlji nego što treba biti.Zanimaju me vaša mišljenja.Na Euthyroxu sam 25 svaki dan i vikendi 50.

I dižem pitanje ☺️

👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Lori🍀
    31. Siječanj 2025. 22:25

IvonaSi2509

IvonaSi2509

Cure sa visokim TSH.
    Došli su mi danas nalazi,TSH je 3.90.Višlji nego što treba biti.Zanimaju me vaša mišljenja.Na Euthyroxu sam 25 svaki dan i vikendi 50.

I dižem pitanje ☺️

Meni je bio oko 4 pa mi je dr malo povećao terapiju, uzimala sam 50 i povećao mi je na 50 od pon do pet, 75 vikendom. Za 4 tjedna mi se spustio na 2.5. Sad bi trebala u postupak sredinom veljače pa mi je još malo korigirao- 3 dana u tjednu 75 ostale dane 50 da se još malo spusti. Javi se doktoru svakako bi ti trebao dići terapiju. Ako ne uzimaš selen, kreni i on pomaže. Sretno!

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

IvonaSi2509
    31. Siječanj 2025. 22:43

Lori🍀

IvonaSi2509

IvonaSi2509

Cure sa visokim TSH.

I dižem pitanje ☺️

Meni je bio oko 4 pa mi je dr malo povećao terapiju, uzimala sam 50 i povećao mi je na 50 od pon do pet, 75 vikendom. Za 4 tjedna mi se spustio na 2.5. Sad bi trebala u postupak sredinom veljače pa mi je još malo korigirao- 3 dana u tjednu 75 ostale dane 50 da se još malo spusti. Javi se doktoru svakako bi ti trebao dići terapiju. Ako ne uzimaš selen, kreni i on pomaže. Sretno!

Jel može to ginekolog il se baš moram javit endokrinologu?
    Jer liste čekanja su užas.
    FET bi trebao bit idući tjedan il onaj tamo,u nedjelju idem na uzv pa bi odmah pitala.

👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• olaf95
    31. Siječanj 2025. 22:55

Saniii

Ajme šta je ovo sa forumom 😱, I don't like it either 🙈. Nisu valjda ovo one famozne promjene koje su najavljivali admini🙈
    Jabukica 😘🤗,
    Sirena bitno je da se endo ne krene tanjit, a najbitnije je da je trolinijski , stigne se to jos popravit🤞.
    Ovo za tvoj amh očigledno nije u korelaciji sa dobivenim brojem folikula jer ako si taj ciklus usla u postupak sa 24 antralna folikula koliko ih je i izvađeno, prosto je klinicki nemoguće da imaš tako nizak amh , jel si ga vadila samo jednom? Moguće da je bila greška labosa, ili da ti je bio prekriven nekim nedostatkom u organizmu, vecinom nizak vit D "prekrije" realno stanje amh. Koliko inace imas antralaca u ciklusima?
    Olaf95 dobrodošla 🤗.
    Vjerojatno znas da amh je u konačnici samo brojka na papiru i nije realni pokazatelj stanja rezerve jajnika i nikad se ne treba gledati sam, već sa stanjem na UZVu I ostalim hormonima, tek kad se sve sagleda može se dobiti dijagnoza. To sto se povisio kako sam gore napisala može biti odraz cjelokupnog stanja organizma, nijedan naš ciklus nije isti i antralni folikuli variraju i ako je bilo više antralaca taj ciklus kad si vadila krv tako je viši i amh. To u konačnici ništa ne znači jer je doktoru bitnije stanje jajnika i afc. Tvoja velika prednost je što ste još relativno mladi i vaše stanice su mlade. Evo ja imam 3 frendice koje imaju amh od 2.5 do 4 pmol i sve imaju djecu ,jedna dvoje :), tako da, moguće je, samo nemojte gubiti vrijeme i cim prije krenite u akciju i lovite onaj ciklus koji ima najvise antralaca. Meni više para uši to što ste u oba postupka dobili lijep broj js (ili folikula?),a tako malo oplođenih, gdje ste u postupku? Jesi dobila objašnjenje zasto se ostale stanice nisu oplodile? Sretno dalje 💪🙏
    Dee dee543 žao mi je 😔, ja betu vadim uvijek 9dpt blaste I to nije rano jer je to 14dno..
    Sretno svima 🤞

U cita sam oba postupka radila. Za ostale stanice bi uvijek rekli da nisu bile dovoljno zrele za oplodnju. Ovi sta su uspjeli bit oplodeni su bili trodnevni.

👱‍♀️95 AMH7.34pmol hasimoto
    👱‍♂️91 normo
    3g prirodno neuspjesno
    2 IVF neuspjesno

• Ivana2010
    31. Siječanj 2025. 23:10

8dnt
    Prilikom brisanja primjećene 2 smeđe "žilice". Da očekujem mengu ili ? Očekivana menga je kad bi i betu trebala raditi, 4.2.

None

Lori🍀
    31. Siječanj 2025. 23:18

IvonaSi2509

Lori🍀

IvonaSi2509

IvonaSi2509

Cure sa visokim TSH.

I dižem pitanje ☺️

FET bi trebao bit idući tjedan il onaj tamo,u nedjelju idem na uzv pa bi odmah pitala.

Može ginekolog! Meni je privatnik povećao dozu a dr opće prakse sam samo poslala nalaz gdje piše da je povećana doza zbog mpo...

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

IvonaSi2509
    31. Siječanj 2025. 23:33

Lori🍀

IvonaSi2509

Lori🍀

IvonaSi2509

IvonaSi2509

Cure sa visokim TSH.

I dižem pitanje ☺️

Može ginekolog! Meni je privatnik povećao dozu a dr opće prakse sam samo poslala nalaz gdje piše da je povećana doza zbog mpo…

Odlicno,al jel moguce da mi TSH povecan zbog Estrofema?Krajem 11og mj mi je bio oko 1.50,i tako se držalo,ali do asporacije ga nisam vadila,a uzimala sam i gonal i Duphaston(oni su "izlapili") od 2.1 do 13.1 a Estrofem mi je pojacana doza na 3x1 vec par dana.
    Malo sam se uplasila,ne znam jel mogu zbog toga pauzirat FET? 

👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani