Bok Anda, zao mi je zbog frustracije i pristupa doktora, nazalost nista cudno u lijepoj nasoj. Sto se tice tvojih pitanja, ja nisam nikad nakon aspiracije odmah na UZV, odlezala bi, dobila terapiju i kuci. Drugo pitanje, nazalost po PAPA testu se ne moze vidjeti stanje folikula, s druge strane, ginekolog, pogotovo ako si imala istog i isla na redovne preglede bi trebao vidjeti kakvo je stanje s folikulima i upozorit, dati savjet itd mene je moj uvijek narucivao prije ovulacije kako bi vidio kakva je situacija, te nekad i nakon da se vidi ovuliram li, no ja imam i endometriozu pa sam oduvijek isla na cesce preglede zbog pracenja.Draga noor1994, hvala ti na informaciji 🧡
Muči me to od kad se desilo jer su mene ostavili ležati i dok su sve cure doma poslali. Kad su konačno došli po mene (za taj uzv) 3x sam pitala je li sve ok, jel se nešto dogodilo za vrijeme aspiracije (bila sam pod anestezijom) pa su samo govorili da uvijek ide uzv poslije, iako su druge cure išle direkt doma. Kasnije je ispalo da aspirirana stanica nije bila potpuna i tu se postupak završio. Kopka me jel se to možda nešto desilo da su ju oštetili kod aspiracije..nije da bi mi rekli.
Samo da se ubacim, bila sam na tri aspiracije tamo i niti jednom nisam niti ja niti bilo tko drugi isla na uzv, lezanje cca 2 sata, papiric s brojem stanica, terapija i doma. Ako je nesto i bilo imate pravo znati sto. Imate li taj uzv pregled naveden na nalazu/otpusnom pismu?
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Anda također sam u Vinogradskoj i nakon aspiracije sam ostala samo još neko vrijeme ležati. Nakon što mi je embrioogica dala svoj papir pokupila sam terapiju i išla kući. 🙄
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji